- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
ja. Meg bátorság és önbizalom kirakni 1-1 jobb itemet 5-10 vagy több milláért
Én kishitű vagyok és kb "ki a f*sz vinné el ennyiért?" az álláspontom
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Nordic
Közösségépítő
Ez embere válogatja. Soloban act 3-ban az első rare boss csoport szétkapott, pedig nem is volt vészesek a buff-jai(reflect dmg+jailer+mortar+frozen). 1 dögöt nem tudtam belőlük leütni, nekem ennyi elég is volt.
A drop-ról csak annyit, hogy eddig egyetlen egy cucc sem esett a barbáromnak, amit használni is tudnék, így maradna az ah- de goldom meg nincs, venni nem fogok, a goldfarmból meg már elegem van. Akinek sikerült barbárral annak csak gratulálni tudok, de nekem eddig tartott az akarat.
-
Alg
veterán
Tudom hogy a HP a gond, legalább 45K jó lenne...
Amit használok:
Frenzy (+ damage rúnával)
Leap (+ armorral)
Két kiáltás, nem tudom a nevüket, az egyik a +50% resist rúnával a másik a +30% damage rúnával
WotB
RevengeA 3 defenzív passzív (superstition, tough as nails, meg a másik +armor-os...)
Alapból a +dmg buffok nélkül 9K a damage, azokkal együtt olyan 13,5K ha a frenzy felpörög.
Lehet át kellene állnom egy kicsit, talán még megpróbálok egy olyat hogy a + damage kiáltás helyett seismic slam, WotB helyett charge+deradnought rúna, Revenge helyett Rend, és akkor mehet az odaugrok-rend-rend-charge ki-slam-slam-slam-ismételAhhoz viszont lehet nem kell a két két gyűrűm +15-15% ias-al és 92-92 LoH-el, lehet helyettük +vit, +str/res cuccot tenni (azaz lehetne, ha lenne pénzem/találnék)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
RockHaRD
addikt
válasz Nordic #29402 üzenetére
véletlenül vettem egy grand master mighty belt plant a kovácsomnak (legdurvább 6 képességes rare plan), ha van alapanyagod, meg pénzed, akkor szólj, és kraftolok neked bármikor belőle... a 4 atributos planből (ami nem barbar only) nekem elsőre olyan jött ki, amit azóta is hordok
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Tegnap barbárral nagyon kellemes csaták voltak az Act 3 elitekkel. Igaz hogy mire majdnem kitaktikáztam az összeset (health linkjük volt) addigra megjelent a kalózzászló és jött az újra játszhatsz felirat
Erre ma reggel öt játékból ötször olyan kombókat dobott mintha direkt szivatni akarna. Véletlen, mi? Na persze.
-Shelding-frozen-fire chain,
-JAiler-frozen-extrahealth csabdlecsacsi hullák (azok amik böszme nagy bárdot húznaklk maguk után és irdatlan durván sebeznek alapból is)
Azt hiszem volt egy invulnerable minion-teleporter-fire chain kombó isBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Kicsimix
őstag
válasz mikromanus #29399 üzenetére
Egyébként én is így látom : ) Nem tudom ki az akinek ez megérné...
Még 100m goldból is 50 próbálkozás hát... khm...
Köszi inkább kihagyom ... Meg kétlem is ,hogy ezt sokan csinálnák...
: )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Huma
addikt
Azt nem mondtam, hogy az eliteket könnyű lenyomni. Egyedül nekem sem ment volna. Hárman voltunk. Ma meg csak diablóval küzdöttünk meg ketten.
Solohoz már nagyon kemény felszerelés és jó build kell.(#29403) Alg: Több HP kellene mindenképp és inkább a gyógyítos skillekre/rúnákra menj rá.
Én ezzel a builddel simán solozom act 2-őt: [link]
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Mythsardan
aktív tag
válasz mikromanus #29401 üzenetére
Ha okosan csinálod, akkor nagyon szép összeget lehet így szerezni. Láttam egy live streamet, ahol 1 óra alatta a tag több mint 30 millió goldot keresett, amiből persze le kell vonni a nyersanyagokat, de abból se fogyott olyan sok neki, mert mint mondtam okosan csinálta.
A többség crap, vagy ha el is adható, akkor se magas az ára
+6 tulajdonságos kezest csinált, aminek 87k gold az előállítási költsége(+a nyersanyagok), csinált 5 db-ot, ebből 4-en volt magas érték(150+), 3-on crit/attack speed, 2-őn mf/gf és 1-en meg 200+ stat(volt egy iteme, ami 200+ str-et és 200+ vit-et adott) + attack speed + crit, na ezek után mond, hogy nem éri meg
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
mikromanus
veterán
Nekem hasonló, csak több a "biztonsági" beállítás. Frenzyn a stun rúnája, a +damos kiáltás helyett az ignore pain élet szívással, a leap meg stunnal szintén. Ha melee harcstílusra hajtasz, akkro szerintem az ignore pain kötelező. Vagy a kihagyása esetén kellően elvetemült (azaz bitang jó) irányítási képességek.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
RockHaRD
addikt
válasz Cyberbeni #29406 üzenetére
vit / dex abszolút értelmetlen egy DH-nak, meg az is hogy indestructible (aminek nagy haszna lesz a most bekövetkező patch után), plussz a 18as attack speed is SŰRŰN előfordul, sőt, még egy full értelmetlen socket is van benne... tényleg semmi értelmeset nem erősít...
értem én, hogy szar érzés, hogy nem te találtad, de ilyen hsz-t minek írni?
-
Kicsimix
őstag
válasz Mythsardan #29409 üzenetére
Nekem még nem lvl 10-es a kovácsom de a tapasztalatom kb 30-ból 1 inkább amit használni tudtam a többi egy zsák szar... talán ha 2-t eltudtam adni belőle az meg a másik dolog....
:S le is szoktam róla... De majd akkor 10-en lehet újra megnézem...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Horbal
őstag
Szerintem meg várd meg 1.0.3-at elvileg csökkenni fog a faxság faktor inf act2-n meg valamivel jobb lesz a drop rate act1-en... tálán esik majd valami amivel lehet is kezdeni valamit... én már gyakorlatilag eladni sem tudok semmit AH-n mert 50-55-ös fos cucokkal szúrja ki a szemem a játék. Legendet és settet meg továbbra sem találok a játékban. (1 legend eddig 150h alatt).
Azért arra nagyon kíváncsi lennék, ha 41K a HPm közel 80% a dam reduction minden rezi 700 körül van buffolva, akkor mekkorát üt egy ilyen elit monsta ha 2 hitből meghalok.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
DjDanee87
addikt
Én is hasonlóan vagyok Barbival viszont én Act3al. Act2 megy könnyen, kb 10ből 1 olyan elit csoport van ami meg tud ölni az is inkább azért mert nem figyelek.
Act3 viszont brutális. Még a kis fehér dögök is meg tudnak ölni, az elitek ellen meg elég kevés az esélyem. Kb minden 2. csoportot tudok csak megölni, így viszont nem tudom fenttartani az 5ös buffot úgy meg értelmetlen csinálni.
Statjaim szerintem nem szarok már így is van sok 3-4 milliós itemem, és már bármit cserélnék jobbra az ott kezdődne, hogy 3 millió -
Horbal
őstag
válasz Kicsimix #29419 üzenetére
Hát az szuper, ezzel most reményt keltettél.
Jelenleg próbálkozom az öltözködős módszerrel 150% mf-el nem mondom, hogy jobb lett a helyzet - talán csak a 60as kékek esnek jobban amit darálhatok és megy AH-ra 2Kért a befőtt...
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Jazz
veterán
Vannak páran itt akik barival mennek. Szerintem ne add fel, őket kérdezd hogy hogyan, milyen szett összeállításban....
Pl.: Cheap Gear Barbar Inferno Diablofree your mind
-
Jazz
veterán
Keresek leírást a D3Prefs.txt file szerkesztéséről de nem találok.
Kicsit szeretném optimalizálni a teljesítményt. Nekem nem kellenek ilyen nagy effektek, és 4-es partyban sajons be-be lassul a game effekt dömping közepette.
Erről nem tud valaki valami jó linket, leírást, tippet trükköt beállítást?
free your mind
-
Alg
veterán
Nah, kipróbáltam egy új buildet, eddig jónak tűnik - leap+armor rúna és ignore pain. Leap-en 4sec az armor, ignore pain-en 5 sec, leap CD meg 10 sec szóval ha rosszra fordul tudok egyből menekülni... persze a fire chain jailer szúnyognál ez is ledobta a láncot, de egyébként alakul...
Ja, és megvan az első legendary, most esett egy sima fehér trashmobból, great sword, még nem tudom mi lesz belőle... hűdeizgi
Szerk: annyira nem is szar, warmonger lett belőle... kár hogy 2kezed és str,dex van rajta... (igaz egész jó ias-t kapott, így 1,4es)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Jazz
veterán
free your mind
-
Drizzt
nagyúr
dodge chance-t adó itemek vannak? Ha ige, armoron, vagy fegyveren? És hogyan kell AH-ban rákeresni? NEm találom...
I am having fun staying poor.
-
mikromanus
veterán
válasz Drizzt #29428 üzenetére
Igen, vannak. Fedőnevük: "+ Dex" ?
minnél több a dex, annál jobb a dodge chance és annál hatékonyabbak azt hiszem a dodge-ot javító skillek is ( WotB pl)
-
mikromanus
veterán
válasz MrCsiT #29430 üzenetére
Nephalem Valor: Ha eléred a lvl 60-at akkor a leölt elit pakkokért bonuszt kapsz. 15% MF és Gf. Ez összeadódik, de max 75-75% lesz. Ha skillt módosítasz akkor a valor bukik/nullázódik, Egyébként fél órát él, vagy a következő elit irtáskor megújul. Az "ötös valor" ezt a plafont jhelzi. Leöltél 5 elit csomagot
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz mikromanus #29429 üzenetére
Azt tudom, de arra gondolok, hogy van-e kifejezetten + dodge chance item? Mert a dodge-nál azt írja, hogy improved by skills, items and dexterity. Ebből azt gondolnám, hogy nem csak a +dexes itemekről van szó.
I am having fun staying poor.
-
Pocok256
veterán
Sziasztok adatlapomon megtekinthető, hogy milyen gépem van na most én ezt egy full hd monitorra kötve használom és így , sokszor észreveszem, hogy az fps 15 -22 re is leesik nagyobb csatákban közben a gpu csak 30-40% -on megy a processzor mind a 4 magja meg 30-40% ot éri csak el. Ez azért lehet mert a Diablo 3 nem kezeli normálisan a 4 magos cpu és a Dual Graphicsot vagy más beállítás beli probléma lenne.
ui.: Sima körülmények között a játék megy 60 fps el. és 100% os gpu kihasználtásggal de a cpu soha nem megy 40-50% fölé.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Könyörgöm,valaki segítsen legyürni Belialt Act 2-ben Infernon...! 4 ember próbált eddig segíteni,de senkinek nem ment..! Dh vagy és ők meg hamarabb haltak mint én! (kivévve cyberbeni). Valaki pls help..!
Minél jobb, annál jobb!
-
feci33
csendes tag
Mivel a játék egyenlőre nem kapható, szeretnék egy guess passt, ha valaki még tud adni.
köszönöm -
törölt tag
Guest pass-nak énis örülnék,vagy ha valaki lenne olyan szives,és megmondaná,hogy mikor lessz az ingyenes bejutás starter editionnal,azt megköszönném.
-
mikromanus
veterán
Ha valami csoda okán még élne Belial akkro hívj meg engem is: Mikroman#2277
Épp az előbb kentem el a száját, bár azt soloban...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
bpx
őstag
válasz Pocok256 #29433 üzenetére
idézet innen: [link]
"A Dual Graphics egyébként szoftveresen is megújul. Az AMD eddig csak a DirectX 10-es, 10.1-es és 11-es játékokban engedélyezte a működést, de a következő WHQL driverben már a DirectX 9-es játékokhoz is készíthető profil. A vállalattól megtudtuk, hogy nem tervezik újra végigtesztelni az eddig megjelent összes DirectX 9-es játékot a Dual Graphics móddal, de a népszerű programokat biztosan előveszik. Első körben a Diablo 3, a The Elder Scrolls: Skyrim, a StarCraft 2, a Portal 2, a Call of Duty: Modern Warfare, illetve a Call of Duty: Black Ops kap Dual Graphics támogatást a DirectX 9-es módban futó címek közül."
tehát majd ha jön új driver, akkor térjünk vissza erre
-
feci33
csendes tag
az ég áldjon meg C4mp3r
köszi -
Lézerparaszt
őstag
A titkos pályát hogy lehet megnyitni ha megvan a staff ? Sehol semmi infó nincs róla, csak a hozzávalókat írják.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Realradical
őstag
válasz Lézerparaszt #29442 üzenetére
Elindulsz Old Ruinstól a város féle vissza, balra tarts szabállyal. Találsz egy cow tetemet és beszélsz vele.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
akela91
addikt
Aztán lesz egy színes fényű szakadék, ahol le tudsz menni.
-
LucifeI2
őstag
válasz RockHaRD #29418 üzenetére
Elég nevetséges, hogy kb. személyes sértésnek veszed, ha rosszat mondanak egy tárgyról ami neked esett. Bármelyik DH megmondja neked, hogy nem egy kimagaslóan jó quiver, mit kell ezen kiakadni, attól még lehet elviszik. Az AH teli van szeméttel, ne arra alapozz, hogy mások mennyiért rakják be, mert az emberek nagy része még mindig nincs tisztában azzal, hogy melyik classnak melyik item a jó.
-
Pocok256
veterán
Ez idáig okés még az 1 vidkarim is elég lenne ide mert legtöbbször CPU limitbe ütközök mert a vidkártyám üresben jár és az fps mégis csökken. Ezért következtetek arra, hogy a cpu kevés ide, viszont cpu nál meg 40-50 % használat a max ezért következtetek innen meg arra , hogy a 4 magos CPU -t nem támogatja a diablo 3, csak nem tudom, hogy ez helyes következtetés ha igen akkor van e rá valami ellenszer.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Lézerparaszt
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest