- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
execute93
őstag
hellotok
RMAH-hoz mindenféleképpen kell paypal? Mert én a blizzard akkomra tolnám a pénzt. Ehhez is minden sz.r kell?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Wolverine
félisten
-
Bird
addikt
Ez a Puclic game mizéria még mindig aktuális? Lehet akkor biztonságosan játszani, acc feltörés és item/gold lopkodás nélkül?
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Neró
őstag
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Andie
őstag
válasz persil #29118 üzenetére
Áhá. Tehát házon belül marad, és mondjuk vehetek érte cserébe amit akarok.
Pl eladok egy kardot 100 euróért, majd veszek 2 gyürüt 50-50ért.
Mondjuk ennyi erővel maradhatna goldban is az egész trade, kb annyi jelentősége van.Adózás hogy alakul? Láttam, hogy tegnap feljött a téma, van biztos infó?
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Rankerz
senior tag
Goldot adni / venni még nem lehet mi?
-
kovsol
titán
válasz Rankerz #29121 üzenetére
berakni már enged 100k -s minimum lépcsőkben, de hiába kerestem én még nem láttam berakva
amúgy a levonások így néznek ki konkrétan: [link] ha valaki nem látta reggel amit írtam
emailben értesítenek ilyen formában ha valamit elad az ember.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Neptunfű
tag
Költői kérdés, felpakolom asszony okostelójára az auth.-ot és legenerálok magamnak x kódot, azokat tudom majd használni, ha pl nincs a közelben a mama ?
D1Rect: kár.
Bár nem értem, hogy miben különbozik az, hogy legenerálok 5 kódot vagy minden belépésnél megnyomom a gombot és beírom a kódot?[ Szerkesztve ]
as long as you don't choose everything remains possible
-
scott_free
senior tag
válasz adamkaa777 #29090 üzenetére
lol, én a kékeket meg se szoktam nézni, egyből megy az árusnak, de akkor ezután figyelek
-
Huma
addikt
válasz WhiteWalker #29038 üzenetére
Az a gondom, hogy nem akar működni. Paypal hozzá van adva bnethez. SMS, auth. be van állítva viszont midig ezt az üzenetet kapom mikor fel akarok tenni egy tárgyat.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Ptech
addikt
Érdemes néha berakni félszar cuccokat is vicces árakon, tegnap pl eladtam egy amuletet amin volt ~170 LoH, +19 Max dam és 14IAS, de semmi más értelmes stat. 2.5 millióért elvitték
-
vhunor
őstag
Kíváncsi vagyok egyébként, hogy az adóhatóság mihez fog kezdeni ezzel, mert a pénzmozgás könnyen lekövethető.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Neptunfű #29124 üzenetére
Az Authenticator új kódot generál 30 másodpercenként. Egy 2 órával ezelőtti kód már rég érvénytelen és használhatatlan... Pont az a lényege, hogy legyen nálad abban a pillanatban, amikor be akarsz lépni, ezzel biztosítják, hogy illetéktelenek ne tudjanak belépni.
#29115: a Battle.net Balance-ra tett pénzt nem veheted ki sehogy, de elköltheted az RMAH-ban vagy a Blizzard Store-ban. A PayPalre küldött összeget veheted ki.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Neptunfű
tag
válasz Wolverine #29133 üzenetére
Ok ok bár még mindig nem vágom, hogyha a 'kulcstartós' változat van nálam és legenerálom a kódot, akkor honnan a bánatból fogja tudni a beléptetésnél, hogy az mikori kód Mind1 ez legyen a legnagyobb problémám, hogy nem értem ezt...
as long as you don't choose everything remains possible
-
vhunor
őstag
Oh, nem az ecceri játékosra gondolok, hanem a nepperekre .
Kicsit kibővítve: valszeg a Blizzard ezzel paradigmaváltást hoz el, és a jövőbeni MMO-kba a valós pénzes kereskedés standard funkció lesz. Már most is hatalmas pénz forog az MMO gazdaságokban feketén, és számomra tök érdekes kérdés, hogy ha pár éven belül ez világszinten egy működő modell lesz, mikor kezd majd foglalkozni vele a politikai/pénzügyi szektor és mihez kezdenek vele.
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
válasz Neptunfű #29139 üzenetére
Nem "legenerálod" a kódod, hanem a kulcstartón/telefonon fut egy algoritmus, vele párhuzamosan a szerveren is. Amikor megnyomod a gombot akkor kijelzi az aktuálisat, te beírod és összehasonlítja azzal ami a szerveren van.
#29143: Nem. (kb. 10 hsz-on belül leírta már Wolverine.)
[ Szerkesztve ]
-
Ultrazord
tag
mi van, ha nem addoltam paypalt, de real moneyt használok? később rá tudom tölteni a paypalomra a balancot?
-
WhiteWalker
nagyúr
én rendszeresen használom a paypalt, ebay stb vásárláskor...szóval elvileg nálam jónak kell lennie...de este megnézem hogy mi a helyzet,mert most melóba vagyok....ahogy nézem nálad a képet valszeg a paypallal van vmi beállítási gubanc...
máshol tudtad használni fizetéskor a pp-t? -
Ghoosty
őstag
Van egy ilyen nevű passzív skilled (Wizard). Ha lecsökken az életed bizonyos mértékig, akkor ez megment, sebez egy nagyot az ellenfelekre, ellöki őket, de csak bizonyos időközönként jön elő. Gondolom ez jelzi, hogy aktiválódott és hogy mikor fog megint.
Ha nincs kiválasztva, akkor valami bug.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz WhiteWalker #29146 üzenetére
Még sosem használtam.
Meg van adva a bankkártyám. Le is vonta a 400Ft-t róla amit aztán visszakaptam PP accountra. Ennyi. Tehát gondolom működnie kéne, nem?Felső sorban ez van: Account Type: Premier Status: Verified
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
ProEvoFan
nagyúr
AHból mindenki menti át a cuccait RMAHba...
Remélem egy hónap múlva visszaáll a gold AH mert ez így egy vicc!!!
A kedvem is elment a játéktól(#29149) Huma
Foglald össze mi a problémád pls, mert én kb 1 perc alatt hozzárendeltem a B.net accomhoz a PayPalt anank a reményében hogy hátha találok egy agymosott embert...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest