- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz mikromanus #26594 üzenetére
Biztos sokat számít a képesség is, de Act2 az terep ahol sakk-matt, all-in, piros betli terített durt-marsh-al találod szembe magad.
Szerintem már egész jól zsonglőrködöm a wizával, könnyedén játszok a mobokkal, szépen zúzok haladok Act3-on, elitekkel is elbánok ha emberiek és barátságosak....de a lehetetlen elitekkel még mindig nem tudok mit kezdeni....
Lemegyek a Dungeon-be, valami rámugrik a képernyő széléről két szökkenéssel, és azt látom hogy halott vagyok. Hiába adok neki Blizzardot, ugyan olyan gyors.
Rámugrik két fire chaine-es társával, biztos ami biztos alapon elhelyez még 4 arcane csapdát, esetleg még frost csapdákat, hogy az esély halvány reménysugara is elszálljon, és olyan Flawless Victory Multi-hit Combo-val alázza porrá az ego-mat, hogy még Sub-Zero is elsápadna a Mortal Kombat-ból. Ilyenkor a szituáción már tényleg csak röhögök.free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Wolverine #26599 üzenetére
Ha túl jó lenne a first drop, az azt a gixert hozná magával, hogy mindenki karikat gyártana orrvérzésig, majd MF 200-ban bevinnék az utolsó hitet az Act Boss-okba, mert időben és pénzben még mindig jobbak lennének (5 óra egy lvl 60), mint hogy napokig farmoljanak.
Ezt a részét teljesen megértem. Azért nehéz ám ez a balancolás Blizz részéről. Elég sok oldalú. Lehet sokmindent már rég megcsináltak volna, csak ha út közben kivesznek, vagy csökkentenek egy kari skilljén, abból óriási felháborodás lenne (joggal, hisz lehet hogy pont arra skillre építette a 100 millás karakterét). Nem egyszerű ez...
free your mind
-
Lézerparaszt
őstag
Az kár, nekem csak kb végigszaladni lesz erőm, mert elrontottam a gearelődést és all resistre mentem. Rájöttem, hogy ha -90% lenne, akkor is 10k/hit, ami kb 3 lövés, vagy még annyi se. Ebből a pénzből már gyúrhattam volna dps-re is, és ugyanúgy meghalok, csak többet ölök meg.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
lostprophet
aktív tag
Hali mindenki!
Kaptam egy guest passt, beregeltem a battle.netes accountomra, de amikor belépek a játékban, error 12-t kapok és azt írja, nincs Diablo 3 rendelve az accountomhoz. Mit csináltam rosszul?[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
AtHoS
nagyúr
válasz lostprophet #26604 üzenetére
Állítsd át a régiót, mert GP-ből különböző régiójú kódok léteznek
read-only mode on the forum
-
Nordic
Közösségépítő
Te el is hiszed azokat amiket leírsz?
Komolyan, ha olyan olcsó és könnyű a barbárral játszani, légy oly szíves, csinálj már egy barbárt inferno a2-re, még a patch előtt és mutasd meg nekem, hogyan könnyű vele játszani, valamint milyen is a halhatatlan barbár, mert eszeveszettül kíváncsi vagyok rá .
-
Franklin
addikt
Üdv! Erre valaki?
-
Tomics
addikt
A kérdőjeles itemeket ha "feloldom" vesztek vele valamit?
Miért kell egyáltalán feloldani?PH! addikt since 2004
-
Wolverine
félisten
válasz lostprophet #26604 üzenetére
Semmit, de a kliensed nem az európai szerverre akar beléptetni. Válts régiót a Gameplay menüben.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
adamkaa777
senior tag
Hc zoltunk nightmare runra mennék illetve hellre további infóért privi
El. Psy. Congroo.
-
Djuree
félisten
na milyen a karim lvl56-on?
[link]
vettem egy -lvl req-es fegyót, egyből nőtt a sebzésem 5k-ról 10k-ra mostmár mint kés a vajban hell-en, azért egy két elit pack kinyír még hamar.
ezt ajánlom mindenkinek. beüti hogy lvl60-as fegyókat keressen csak AH-ban, feltételnek beállítja -lvl req és még esetleg 1 feltételt. kiad nagyon durva cuccokat, egész olcsón is vannak, a fegyómat 99k-ért vettem.tatabánya: letörölted azt a karit? lol, inkább nem mondok semmit...nem fért el?? pedig az egy jó kari, persze tudni kell vele játszani...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bazzzs
senior tag
válasz Tomics #26613 üzenetére
Azok ismeretlen felszerelések, amiket be kell azonosítani ahhoz, hogy használni tudd őket. Lényegében elmormol a karaktered egy varázslatot, aminek köszönhetően megtanulja használni az adott tárgyat. Lehet, hogy valami nagyon jót találtál, de az is lehet, hogy csak egy tucat felszerelést, így viszont megvan az izgalom a felismerés előtt, hogy vajon mi is lehet.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
MrCsiT
addikt
válasz Djuree #26620 üzenetére
köszi a tippet ! iszonyat sokat számít , és tényleg gombokért vannak jó fegyverek.
a Te karid egy varázsló ? Nem lett volna jobb egy 1 kezes + pajzs kombó? ..szerintem a 20% block az nem rossz azért ?
SPOILER, ha valakit még ez a szó érdekel :
Nightmare -en lenyomtam diót , lvl 51-es varázslóval ( life: 14090 , damage : 3038 , armor : 1927) , de egyszerűen nevetségesnek ( siralmasnak ?! ) találom, hogy csak kék cuccokat tudott kihányni magából, és azok is iszonyat gyengék voltak...remélem, nem ez az új irány , amerre patch-elik a játékot, mert ez így elveszi a dolog szépségét : én elvárnám, hogy min. sárga, de inkább legendás vagy készlet elemre legyen esélyem boss-oknál. Azt értem, hogy nem akarták, hogy run -olja valaki ezeket, de akkor meg kellett volna oldaniuk, hogy valami mezei állatkából, de essen valami.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Tom5
addikt
Titkos pályát, hogyan lehet előhozni?
-
RI/OS
őstag
+8000hp vs +20res +300 loh?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz tatabánya #26626 üzenetére
Akkor nálad minuszba fordul az 5 valor ,ha 1 óra alatt csak 20k-t farmolsz...Nekem egy komplett run SK-tól Butcherig 4 óra kb. és ez 500-600k goldot jelent.
Jazz: Láttam honnan kezdődött, olvasom rendszeresen a fórumot. Szerintem is maradjunk annyiban, hogy egyforba sz*pás jelenleg az inferno minden karakterrel.
Én csak a leggyengébb kasztot nevezném meg, de akkor kezdődne elölről a dolog. Így nem is mondom meg, hogy a WD-re gondolok.
Viccet félre téve, szerintem a WD a leggyengébb. A pet-jeit pillanatok alatt leütik, az "átkai" lópikulát se érnek, egyetlen valamire való támadása a köpőcsövezés. Szerintem a legkevésbé alkalmas solozásra. Na jöhetnek a kövek a WD-tulajdonosoktól .
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
válasz Djuree #26628 üzenetére
az meg már méregből volt.. úgy ahogy van elba*zták ezt a játékot... dropból hellen is képtelenség megélni (kivétel erősíti).. tényleg nincsenek eventek se így felesleges is volt online dolog..
(#26633) Nordic: ha lesz napi 4 órám mind beleölöm a diablóba ígérem és megveszem a legfényesebb csilli villi fegyót aztán linkelek róla
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz Nordic #26606 üzenetére
60-as barbár meg 60-as wizard után egyértelmu hogy az utóbbival sokkal konnyebb játszani. De olyan szinten hogy az már nevetséges. Jelenleg annyi a kulonbség a két karim kozott hogy a barbinak picit tobb az armorja meg a HP-ja, viszont kisebbet is sebez.
A wizard meg ugyanúgy felcsapja ám magára a valag armort adó cuccokat (mert nincs strengthez kotve a használatuk), ugyanúgy kap egy csomó vitát felszerelésbol, resistjei alapból magasabbak az int miatt, a képességei nagyobbakat és/vagy teruletre sebeznek, nem vernek szét mert távolról lovoldozol de ha melléd áll a mob akkor sincs gond mert majdnem annyi armor/hp/resist van rajtad mint a barbáron (vagy bekristályozod magad aztán uthetnek).
Persze, lehet mindkettovel haladni... de nem mindegy hogy potikat szlopálsz meg ossze-vissza halsz és sikítva rohansz AH-ra, vagy elnyomsz pár blizzardot meg hidrát aztán míg csoportostul halnak a mobok addig konyvet olvasol ládákat nyitogatsz nagy unalmadban. Ezzel most le is írtam a normal-nightmare-hell játékmenetet, levetítve mindkét kasztra.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Nordic #26633 üzenetére
Monk után felrántottam egy WD-t és hát azért a macifutással nem kicsit könnyebb az élet. Sajnos én melee karaktereket szeretem, ezért inkább farmolom a geart a monknak, de ettől függetlenül állítom, hogy azonos szintű - ilvl/ár stb - gearben egy glasscannon ranged karakter messzebbre jut, mint egy melee.
Peteket felejtsd el, rota: BBV + késes gyilkosok, terület lassítás, spirit walk, szifon, macifutáááás - > profit.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-conrad-
addikt
volt már olyanotok, hogy a hp 0/xxxx és nem töltődik vissza sem potival sem a faluban a healerrel? Most így rohangálok...
-
WayneGace
őstag
válasz Nordic #26633 üzenetére
WD-vel az a baj, hogy hiába vannak használható képességei, ha egyszerűen nincs mana rá. Mojo, fegyver, sisak adhat manát. Csakhogy inf. act.2-re való cucc, amin van armor, int, vit, azon már nincs se max mana, se mana reg. Nem az, hogy drága, hanem nincs.
Azt már írtuk itt páran, hogy egyedül neki nincs speciális kétkezese.Azt se értem egyébként wd-nek például a poison dart miért kerül manába, amikor a többi kasztnak a támadásai generálják az ő "manájukat" (fury, spirit, stb.)
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
félisten
válasz atidzsiforc #26641 üzenetére
Butchert bármivel megölöm "picsafustgear"-ben. Erre nem alapoznék.
(#26642) WayneGace: WD messze a leggyengébb szerintem is.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
S e t h
nagyúr
Ma nem volt időm játszani,nem követtem az eseményeket, a patch mikorra várható ami csökkenti a gemek készítési árát?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
adrian360
őstag
válasz atidzsiforc #26641 üzenetére
act2 szürke mob néha nagyobbat üt mint butcher
-
ooooobi
senior tag
válasz WayneGace #26642 üzenetére
jelenleg ezt hasznälom, igy viszonylag van elég manäm persze halok én is rendesen, mondjuk csakact1ben vagyok nem sokkal SK utän, meg most pihenésképpen elkezdtem egy HC barbärt
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
-conrad-
addikt
válasz D1Rect #26640 üzenetére
Acuni huntressek miatt kb. lehetetlen a kite... a képernyőn kívülről rámugranak és 1 hit vagyok...
még az elite packokkal sincs annyi bajom mint azokkal.(mondjuk 18k hp-m van meg kétszámjegyű res, de emellett 85k dps, hát kb. erről szól a DH., de itt max az segít, hogy nincs lag és rá tudok nyomni a gombra abban az ezredmásodpercben, ahogy látom őket ugrani a képen kívülről)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest