Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fwgoze

    aktív tag

    válasz BoSSanCS #6865 üzenetére

    Durva kis játékgép lesz...
    Ha teheted, rakass bele nagyobb felbontású kijelzőt (1440*900, vagy 1680*1050-est...mivel érezhető lesz a különbség játékok terén, és a videókari is simán meg tudja hajtani!)
    Nagyon jó gép, de azért nem árt az elővigyázatosság!
    Értem:
    1. A festett billentyűzet eléggé hajlamos a "kopásra"...vagyis arra azért számíts, hogy fél éven belül az "asdw" gombok lehet elkopnak...mondjuk ezt elméletileg garanciálisan ki kell cseréljék...
    2. A garancia kérdésével át is tértünk a 2. pontra, vagyis a külföldön vásárolt világgaranciás gépekre valóban érvényes itthon is a garancia, azonban ami csak a kisbetűs részben szerepel, az az, hogy minden alkalommal ki kell fizetned a szervíz munkadíját (10-15.000 FT-ot), valahányszor beviszed a gépet szervizelni GARANCIÁLISAN...erre azért nem ár felkészülni...
    3. A CD/DVD-írója kifejezetten hangos...
    4. Mindenféleképpen tegyél majd vmi filcet, vagy más puha anyagot a kijelző és a noti közé...ezt vhogy kihagyták a tervezők, bár tény hogy enélkül jóval esztétikusabb a notebook :)...viszont karcosan már nem lesz annyira esztétikus...ezt megelőzendő kell a filc!
    4. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket! Szerintem hülyeség, de ki tudja...
    5. Egyes modellek HDD-je fura magas frekvencián "ciripel", ami fiatalabb (értsd: olyan fiatalkorú egyén, akinek még 100 %-os a hallása) füleknek kifejezetten zavaró lehet...(engem például néha még a tv magas frekvenciájú handja is qrvára tud idegesíteni...)

    Én ennek a kistesóját szeretném megvenni (a 1330-ast...) és eddig ennyi negatívumot tudtam összegyűjteni róla...Amennyiben ez megnyugtat, a pozitívumairól sokkal de sokkal hosszabb a lista, de szerintem azokat már te is ismered...Nem le akarlak beszélni róla...sőt sztem én is meg fogom venni a kiszemelt XPS-em, csak fel akartam hívni a figyelmedet a negatívumaira...Remélem segítettem! :)

Új hozzászólás Aktív témák