Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    válasz Klepti #24691 üzenetére

    Szia!

    Nekem egy Vostro 3350-em van. Ez mondjuk 250K volt a múlt héten, így szarul néznék ki, ha győzködni kéne ezek után, hogy jó-e a minősége vagy sem. :D

    Nekem a 70K+SSD párosítás elég érthetetlennek hangzik, mert mondjuk 100K körül már simán lehet venni nem használt notikat normális sebességgel.

    Én, mint kereskedő és szerviz soha életemben nem gondolkodtam el azon, hogy ismeretlen előéletű használt notit vegyek. Ennek 2 fő oka az, hogy ha csak akksit és hdd-t kell cserélni benne, amiket igencsak meg tud gyötörni az élet és egy nem túl gondos gazda, akkor már egy új áránál vagy egy 70K-s notinál. Nagyon meg kell nézni, hogy mit és honnan. Én inkább vennék egy új, 2-3 év garos i3-as notit HDD-vel, mint egy használtat 70K+SSD párossal. Egy normális 120GB-os SSD 35-40K minimum. Kevesebben én szűkösen lennék el napi használat mellett. Szerintem megéri inkább egy kicsit még gyűjteni hozzá, ha erre mód van.

    Biztosan lesz olyan, aki nem osztja a véleményem, ezért hangsúlyoznám, nem vitaindító a hozzászólásom, egyszerűen csak tapasztalatokon alapuló személyes hitvallásként fogjátok fel.

    [ Szerkesztve ]

    What else?

Új hozzászólás Aktív témák