Új hozzászólás Aktív témák
-
bekmate
csendes tag
válasz premete #22711 üzenetére
Hát szívesen elárulom, korábban leírtam, mire kellene, de akkor bővítem a leírást. Inkább fix állapotában használom, úgy 1-2 hetente lenne megutaztatva, de utazás közben nem használom. Viszont van, hogy huzamosabb ideig vagyok egyik, illetve másik helyen, szóval az nem megoldás, hogy veszek egy asztalit és mellé egy netbookot (de ilyen eszembe se jutna ). Szóval az összeszerelés minősége nem azért lenne fontos, mert annyit strapálnám, inkább esztétikai szempontból lenne előnyösebb az alu burkolat, na meg a tudat, hogy végre vmi komolyabb van a kezem alatt. De eddig is megbarátkoztam a műanyag géppel, és ha nincs lehetőségem (úgy értem pénzem), akkor ez után is megfelelne, ezért is néztem az Inspiront, de arra másik topicba írták, hogy nagyon melegszik, és egyáltalán nem is ajánlják. Viszont néztem helyette HP ProBookokat, azokban meg nincs USB 3.0...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest