- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomhod
őstag
ilyesmi cd-s magnót keresek 3-4 e ft értékben
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
SEGÍTSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI!!!
A feleségem be ment ma a Kenézybe mert fáj a gyomra és nem igazán tudják mi a baja . Míg bent volt addig a kórház elől ellopták a biciklit amivel mindig közlekedik. Ha esetleg valaki felismerné az szóljon nekem vagy a rendőrségnek! Képet megpróbálok keríteni de nem ígérem.
Leírás: férfi kerékpár MTB, kék szürke, a keréknél a fékkarok citromsárgák és a hátsó jobb oldali az új, shimano markolat váltó 18 sebességes, fekete gumi markolat, duplafalú felnik, szürke műanyag borítású hajtókar, alumínium pedállal, fekete fém sárvédő és csomagtartó van rajta, a kormányon a fékkarok bike+tív alu.
Aki tud segíteni az segítsen!!!!Ez tényleg péntek 13
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Chesterfield
őstag
válasz dewil666 #35903 üzenetére
És még volt itt olyan, aki szerint ez túlzás.
A belét kéne kitaposni. -
XtremLor
őstag
-
stranger28
addikt
válasz Chesterfield #35904 üzenetére
Túlzás? Alig simítottak rajta párat...
-
törölt tag
Frugot hol lehet jó áron kapni? Vezér/Tarján sarkon a 0.25-ös 99Ft. Annál van jobb ár? Meg a 0.75-ös is érdekelne, tudom, hogy létezik, de még nem láttam sehol.
-
GIJoe
addikt
válasz PindurAnna #35909 üzenetére
-
mackosajt
addikt
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
dewil666
őstag
válasz gyuszaa #35907 üzenetére
Ők kik?
Nem is hallottam roluk. Mindent meg fogkok tenni amit tudok hogy meglegyen a bringa.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
PindurAnna
Közösségépítő
Óhh ez nagyon jó oldal köszönöm
De nem találtam meg ott sem
Az alsó rész meg van gabriola
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
ngabor2
nagyúr
válasz dwelablack #35916 üzenetére
szümbül aga is eladó vele?
-
GIJoe
addikt
Valami nem ért a kombi-gáz kazánokhoz?
Beszerzés, méretezéshez, márkákhoz... -
gyuszaa
őstag
válasz dewil666 #35914 üzenetére
Nézd meg a honlapjukat, vagy a faszbukon őket, youtube csatornájukat. Itt is van már képviseletük.
-
pohár
félisten
válasz #33253120 #35910 üzenetére
na ez engem is érdekelne! régen hogy vedeltem, fúúúúúúúú
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Mi az a Frug(ot)?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz PindurAnna #35915 üzenetére
Chopin Script és Gabriola..nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Keresek 12V-os motorkürtöt olcsón.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!! A porcelánok egyben a héten csak 5 K!!!
Az 1., 4. és 5.-ban foglaltak cserélhetők egy jó állapotú 160 x 200 -as matracra.
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
pohár
félisten
válasz dvdbackuper #35923 üzenetére
pija????
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
S.Feri
őstag
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
gps76
őstag
Tanácsot szeretnék kérni,hogy Epson másolós-nyomtatóba milyen utángyártott patront(T1301) érdemes venni,ami nem teszi idő előtt tönkre a nyomtatófejet?
És az utángyártottat,hogyan kezeli a nyomtató,merthogy chip is van ezeken már.(T1291 vagy T1301 való bele,inkább az utóbbit akarnám,mert úgyis csak fekete nyomtatásra van használva) -
XtremLor
őstag
Hi
Nem tudtok egy jo szakit aki ert is ahoz amit csinal?
Az erositomben kellene a 2db ventit kicserelni, nem egyszeru melodia, darabokra kell szedni az egeszet, nem szivesen biznam barkire...gondolom ertheto okokbol"Legen...Wait for it...Dary"
-
Teejay83
tag
hello
Keresek
512Mb-os DDR333 laptop memóriát!! 2x256 nem érdekel csak egyben 512!
Please PÜ
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
PindurAnna
Közösségépítő
Fel tudok ajánlani 6 csomag SPAR-os matricát aki kéri és érte jön
-
Halihó.
Van egy HD6670-es VGA-m,amit értékegyeztetéssel 7770-re cserélnék!
Nem olyan sürgős,még el vagyok a kártyával,csak félek hogy az enyém a tavaszon kevés lesz a GTA5-höz.[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
- Karcmentes Nexus 7 16GB , Media-Marktba garanciás 2015.01.09-ig, dobozával, papírjaival együtt, ajándék tokkal és 2 új fóliával 48K
- Huawei Ascend G300 Vodafone függő 2014.06.08 -ig garanciás, dobozával papírjaival együtt. Az egyik sarkán csak a műanyag sérült meg egy leejtés miatt, illetve 2-3 kisebb karc is van a kijelzőn.
16k + ajándék 16GB microSD -
mitulabattyi
aktív tag
110db vegyes floppy lemez, 43db slim CD/DVD tok, csak a helyet foglalja, feleslegessé vált... Ingyen elvihető.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz perge666 #35935 üzenetére
Szerintem a 7770 is kevés lesz és még egyáltalán nem biztos, hogy jön, nemhogy tavasszal. Szvsz előbb inkább várd meg, hogy egyáltalán megjelenjen és majd akkor lecseréled valamire.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #35938 üzenetére
+1
Én ha új gépet építek, az a GTA V miatt lesz, és ha piros oldalról választok, akkor 7870-nél alább nem adom Persze addigra már 8-as széria is lesz gondolom...
-
Bjørgersson
félisten
Mint anno a GTA IV miatt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
válasz Bjørgersson #35938 üzenetére
Lehet az lesz,mert majdnem minden játék max grafikai beállítás mellett megy ezzel a kártyával is,amit eddig felraktam a gépre./mostani és 1-2 éves játékok/
-
mongo
tag
Lenne itt egy ilyen alaplapom. Sörért vihető.
Sajnos ram hiányában nem tudom kipróbálni, de legjobb emlékeim szerint működőképes, csak a bios felejti el mindig a beállításokat.
+sörért van hozzá hibátlan 1,7GHz-es Celeron + hűtő -
Bjørgersson
félisten
válasz perge666 #35941 üzenetére
Milyen felbontáson játszol?
-
wiggen123
senior tag
Alma Szedd Magad
Jöjjön ki családjával, barátaival és töltsön el némi időt minőségi környezetben, almafákkal körülvéve, 6 hektáros bejárható területen!
Helyszín: Bocskaikert - Hajdúhadház felé eső almáskertjében. Keressék a piros almás táblákat!Nyitva: Minden nap 8-16 óráig.
Szedhető fajták:
Jonathán
Golden
Jonagold
Starking (Delicsesz)Ár: 120 Ft /kg
Az utat táblák jelzik.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
mackosajt
addikt
Ilyen nekem is van valahol, még talán ram és proci is van bele
Mellesleg Csökkent a 7770-jeim ára, valamint egy 4850 is bekerült a kalapba!
Ha a 4850 elkel hamarabb, akkor az egyik (kevésbé kapós) 7770 marad a fiaimnak upgrade gyanánt!
Csere nem igazán érdekel, mert az utód kártya már folyamatban van.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gyuszaa
őstag
válasz Bjørgersson #35944 üzenetére
1280/1366-ra tippelek ebben az esetben.
Én biztos nem vennék kártyát 6670 kategóriában (s alatta nyilván).. akkor már fm2 (platform sem fog kidögleni mostanában) és egy 4 magos apu (a8 5600k például csak 22ezer) majdnem maga a kártya kerül ennyibe és egyenlő a teljesítménye is az igp-nek.
Csak mostani eresztés, CF-be is össze lehet hozni.Igaz játékra kompromisszumokkal, de ez nagyban függ a felhasználási környezet/területtől.
Bőven jó hétköznapi használatra, htpc-ként, de renderelés, tömörítés stb.. sem okoz gondot a tesztek alapján. -
izee
őstag
válasz mackosajt #35946 üzenetére
Akkor kotord elő típusszámokkal együtt és ne spammeljél
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
mackosajt
addikt
ott van minden a hirdetésben, ha meg véletlen túl hamar linkeltem újra, akkor bocs, csak kicsit mozgalmas szombaton vagyok túl
szerk: auuu... az 1 nap már letelt, csak 50 hsz nem, pár hiányzott volna, fenébe.
szerk2: @gyuszaa: ott vannak a képek, szerintem az lenne az. Jól mondom?
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz mackosajt #35946 üzenetére
(#35946) mackosajt
Ha az a sapphire amit linkeltél, az egyik legjobb hűtésű (rézcsöves verzió), most már csak az olcsósított verziót árulják, így 22-ért reális az ára és kapós itt. Helyedben tennék fel egy konkrét külön hirdetést, leírva a részletekkel.
Konkrétan ez : [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest