- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz dvdbackuper #28050 üzenetére
Szerintem maga az esés törte össze....
-
GLOCK34
aktív tag
válasz dvdbackuper #28050 üzenetére
Nem a kutya törte össze,hanem szerencsétlenül estem. Az is közrejátszott,hogy a póráz beakadt a pedálba a hölgy ugye fogta a végét így hirtelen rántott rajtam egyet plusz berántottam mind a két féket. Csinálok majd képet ha érte megyek és felrakom. Most egy ismerősömnél van a garázsban.
-
dvdbackuper
őstag
válasz GLOCK34 #28052 üzenetére
az fasza
engem egyszer oldaról megküldött egy kocsi vagy 40-50-nel, totálkáros lett a bringa
azóta én sem szeretek autóúton bringázni
és megcsináltattam a bringát, de nem lett ugyanolyan már, mint régen, nem is használom már
esetleg pár dolgot lehet átvennék, ha megbontod a bringát -
belinho
senior tag
válasz GLOCK34 #28049 üzenetére
Jó nagyot estél, ha úgy összetört az a bringa, bár 15 az nem is valami nagy tempo!
Azért a biciklisek is száguldoznak néha és sok ott is a hibás, azért azt ne felejtsük el!
A multkor itt nálunk jövök ki a lottózóból, kis 15-16éves takony, napszemcsi az feltéve, fékez, de nekem jött, jól tarkón küldtem, meg mondtam neki egy két szép szót! -
cekkk
veterán
válasz stranger28 #28026 üzenetére
Maximálisan egyet értek veled.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz sto1911 #28053 üzenetére
Olvastam. Nagy káosz van a jogrendszerben és a fejekben.
(#28054) dvdbackuper: Én már nemigen fogom. Most beszéltem telefonon a hölgy fiával,délután elmegyünk ketten a boltba és megrendeli az újat. Ha megérkezett én odaadom a töröttet. Ha gondolod írd meg a számodat és továbbítom neki,biztos szeretne faragni a költségekből. Egy Cannondale 29er volt Deore,Xt motyókkal.
(#28055) belinho: Sok iq bajnok van az biztos. Gyorsan nem szoktam menni ilyen helyeken főleg,mert sok gyerkőc játszik kint ilyenkor. Így 35 körül már azért megfontoltabb az ember,de persze nem várt dolgok bármikor történhetnek. Ez is ilyen eset volt,sajnos olyan hirtelen történt,hogy már semmit nem tudtam csinálni.
(#28057) Chesterfield:Szerintem Bichon havanese,bár nekem nagyon egyformák ezek a kis kopott lábú ebek. Gondolhatod, én 92kg+15 körül a bringa.
[ Szerkesztve ]
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Eladó Huawei y200-as telenor-os mobil újszerű, jó áron.
Akit érdekel, katt:
[aprod.hu]Eurolac
-
mongo
tag
Sikerült rossz méretet rendelnem ebből az ingből, akit érdekel 2000Ft/db áron viheti.
1db kék, 1db fekete van US M méretben -
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Keresek 2x4gb 1600mhz-es vagy gyorsabb ddr3 memória kit-et, ha lehet mai átvétellel helyben Debrecenben.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
mghltm
addikt
biztosan mast is annyira erdekel a tortenet vege, mint engem
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
bob011
aktív tag
NP530U3C Samsung ultra series 5 laptop eladó 1 év garanciával, ami rajtam keresztül érvényesíthető.
Intel Core i5 3317U
4GB DDR3 1600MHz
13,3" kijelző 1.366 x 768 felbontással
500GB HDD 24GB iSSD ExpressCache
Intel HD4000, HDMI kimenet
802.11 BGN wifi, Bluetooth 4.0,
2db USB 2.0, 1db USB 3.0
webkamera, kártyaolvasó
Eredeti Windows 7 Home Premium!
Akár 6-7 órás hálózat nélküli működés!Török billentyűzetes, ajándék magyar karakteres matricával.
Én nem ragasztottam rá, nekem nem hiányzott.Pöpec masina, nagyszerűen működik, gyakorlatilag ÚJ állapotú.
Kiderült, hogy néha mégis szeretnék játszani notin, kizárólag ezért cserélem le.125k ! fix ár
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz GLOCK34 #28067 üzenetére
hát ez elég nagy zakó az illetőnek.
Remélem tényleg simán fog menni az ügy és nem lesz rükverc.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
-
pockhome
senior tag
váltsunk témát:
voltam tegnap a Másnaposok 3-on, eszméletlen király , jó befejezés(??), szerintem folytatni fogják
aki teheti, nézze meg
Aki pedig kihagyta, nézze meg az első két részét isGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
GLOCK34
aktív tag
-
-
atike
nagyúr
"Én tegnap láttam, és hatalmas csalódás volt."
Elég sok hasonló vélemény van itt, a filmes topicban...
Kíváncsian várom én is.
Szerintem az első nagyon jó volt, a másodikban is voltak jó poénok (még jó ), de az már gyengébb volt. A harmadikról még nem nyilatkozom...
-
aldebaran
őstag
Van valakinek eladó optikai-rca(koax) átalakítója? Most megvenném. Vagy hol tudok ilyet venni?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zoknipóc
csendes tag
Fénymásolást / nyomtatást vállalok. Fekete-fehér 2Ft / oldal.
"Nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól" 6 pozitiv / 0 negatív.
-
func93
senior tag
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
bob011
aktív tag
Használta már valaki úgy ezt az oldalt(vaterafutár MPL), hogy nem a vaterán adta el a cuccot?
Lehet így használni egyáltalán?
-
rolkaDb
aktív tag
Eladó xbox 360 konzol! 4 hónapos, minden tartozékával, nincs flashelve. Igény esetén van hozzá még egy kar. Érdeklődni pm-ben!
-
gyuszaa
őstag
válasz bob011 #28087 üzenetére
Biztos, hogy nem. Miért tennék? Be se kell lépned hozzá, csak a te adataidnál egy felhasználónevet kérdeznek ( oda írhatnád akár jóskapista is, mivel kinyomtatott címiraton és feladóvevény-en nem szerepel semmi erre való utalás), ettől még nem tudják esetlegesen melyik aukcióról lenne szó, te dolgod a postázás övéké meg a jutalék bezsebelése. Posta is nyer rajtad, mert az ő szolgáltatásukat veszed igénybe. Utánvétnél meg a postás hozza házhoz a pénzt mint általában.
Én is ezt használom mindig, mivel itt benne van az árban az értékbiztosítás 50ezerig, és nem tűnik úgy el mint esetleg egy ajánlott levél ( ami nem ritka ). Sms-t is küldenek ha megérkezett a csomag, mivel ki lehet választani, hogy a postára mennek érte vagy házhoz vigyék, így még olcsóbb lehet. Emailben is tájékoztatnak az átvételről. Teljesen baráti árral, tegnap 920ba került egy átlagos doboz, olcsóbb mint ha csomagként adnám fel és extra szolgáltatás is van, és nem kell azon izgulni lenyúlnak esetleg értékesebb cumót.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
USB 3-as pendrive-ot keresek (8,16 vagy 32 GB)
-
senior tag
Keresek meg ma esti (8 ora korul Debrecenben) atvetettel, olcson jeligevel:
- 2Gb-os DDR2-es 667Mhzes laptop memoriat (koszi az eddigieket, de meg tobb kell!
- 250-320-500as 2.5"-os HDD (maximum 9.5mm vastag, 12mm-es NEM erdekel!)
- 64Gb SSD-t 10eFt-ert. Persze ha valaki nagyobbat idead ennyiert, vagy kicsit tobbert, az is johetPrivatba irjatok, nagyon koszonom!
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
használ itt valaki vodafone-os mobilnetet?
olyan tarifa kellene ahol nincs túlforgalmazási díj, kb 50MB adatcsomag után.
feltöltőkártyás, nem előfizetéses kártyához.
előre is köszönöm!és ennél a ZsebNet 100-nál van túlforgalmazási díj, vagy csak simán megszűnik, letilt és nincs tovább internet?
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
-
zoknipóc
csendes tag
HD5970-re keresek vizes blokkot
"Nincs az a kis pénz, ami ne jönne jól" 6 pozitiv / 0 negatív.
-
Yamaha DT 50-hez nincs valakinek karburátora eladó?Y12H.
Nagyobb fúvókát akartam rakni bele,és sikerült eltörnöm a felfogatását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest