- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz Bloksma #27651 üzenetére
Nekem akkor már több mint 100%
Tuttam hogy nem vagyok százasKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Keveset használt, jó állapotú D-Link DIR-300 WIFI-s router eladó 16 dBi antennával. Gari nincs. Ha érdekel PM és megegyezünk!
Továbbá eladó egy szintén használt PowerCom BNT-800AP szünetmentes tápegység.
Tulajdonságai: Teljesítmény: 800VA, Csatlakozók: 1x hálózati csatlakozó, Automatikus feszültségszabályozás, Hidegindítás (DC power on), Villámcsapás és túlfeszültségvédelem, Rövidzárlat és túltöltésvédelem, Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem, USB kommunikációs port.
-
dewil666
őstag
Kérdés:
Van esetleg valakinél lehetőség hogy kipróbáljam a tabletem wifijét?
Olyan routeren kellene kipróbálni: Tp-link 2-3 antennás (gyári antennával) .KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz stranger28 #27655 üzenetére
Mid értesz zsenge alatt?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
dewil666
őstag
válasz stranger28 #27659 üzenetére
Ez nagyon jó
Akkor ebböl kiestem nagy kő esett le a szívemről.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
stranger28
addikt
válasz dewil666 #27660 üzenetére
Nyilván, hát szerencsére kevés ilyen van és halnak is kifele. De még így is több a számuk, mint amennyi nem undorítóan sok.
De viszont sok normális motoros is van, ami jó dolog. Az ő dolguk viszont még nehezebb, mert a sok hülye autóst (előbbiek nyomán) is kell figyelni, mikor fordul be eléjük, hogy megölje őket. Én csak ezért nem veszek motort, mert vagy én halok meg egy ilyen idiótától, amiből nem kérek, vagy ő, ha fel tudok állni a baleset után.
[ Szerkesztve ]
-
Kryczek
aktív tag
Majd szóljatok ha vége a bringás témának... ezerötszázadjára....
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tudja valaki, hogy a Realplayer-nek van-e magyarítása?
Illetve a chrome-hoz kellene egy olyan kiegészítés, amellyel az online videókat 1 kattanással a realplayer-re küldöm lejátszani.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
sNORh
addikt
válasz Bloksma #27651 üzenetére
+öregasszony kereszteződésbe 110% lvl2013 elektromosbiciklivel időelőtti halálközeli élménnyel rendelkezők száma 220%
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
lorcsi
veterán
válasz lizakattila #27487 üzenetére
sajna műanyag szarokat adnak enyniért
főleg újból
elég horror[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
diablo1984
veterán
az olyan veszettül tetszik, hogy haladok védett útvonalon, közeledek egy kereszteződéshez, ahol elsőbbségem van, ezt stop táblával oldották meg! ahogy közeledek látom jön egy nyanyabike-os, leugrik a bicajról és átszalad előttem a bicaját tolva a kereszteződésben, le sem szarja,hogy stop tábla nem éppen ezt jelenti.....
motorral pár éve majdnem telibe vertem egy ilyen kamikázét, azóta valahogy mindig gyanús, ha nyanya nyargal a kereszteződés felé!
-
Borosz
őstag
Esetleg valakinek nem akadt a polcon egy LP-s lemezzel is rendelkező HD4xxx vagy hasonló NVIDIA VGA-ja?
-
rolkaDb
aktív tag
Eladó xbox 360 konzol! 4 hónapos, minden tartozékával, nincs flashelve. Igény esetén van hozzá még egy kar.
-
_seth_
veterán
Xenon szettek eladók:
-2 pár H7
-1 pár H3
+ További "izzók" és trafók!7e/szett ár, kipróbálható, sőt ha nem kell az autót lebontani akkor akár be is szerelem.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
őstag
válasz PindurAnna #27634 üzenetére
Köszönöm !
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
adam432
tag
„Si vis pacem, para bellum.”
-
csoda120
aktív tag
Eladó ÚJ Nokia Lumia 920. T-mobile függő, letiltásra garanciát vállalok!
Összes tartozékával 2 év garanciával, fóliás, hibátlan, új állapotban!
Érdeklődni privátban!Facebook: szerelem a négyzeten
-
Peti78
őstag
Üdv. ilyen finom nedűt keresek Debrecenben. Valaki találkozott már vele?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
gyuszaa
őstag
FSP Hexa 500W-os tápegység eladó! 9k
-
Salex1
őstag
Tud valaki segíteni, hogy hol lehet olcsón kapni rádiós adó vevőt? Garázs-kapu vezérléshez kellene, két csatornás vevő és három csatornás távvezérlővel.
-
kungzi
veterán
Egy ilyen ventit vennék ma, vagy minél hamarabb. 1000Ft-t tudok érte adni!!!
-
IIIstIII
senior tag
Eladó Creative Inspire P5800 5.1-es hangfalszett.
TulajdonságokEgy-két pici lyuk van 2 hangszóró hálóján, azokat leszámítva hibátlan. Doboza és papírja nincs már meg. Sajnos a laptopom nem támogatja az 5.1-et így feleslegessé vált és 2.1-re váltottam. Félreértések elkerülése végett: 3db 3,5-es jack csatlakozó kell a működtetéséhez, RCA bemenet nincs rajta. Kérésre küldök fényképeket róla. Vállalok rá egy hét garanciát is.
Ár: 7000 Ft
Eladó Blaupunkt GTA 200 Flash Limited Edition 350 wattos autós erősítő
2 csatornás autós erősítő dobozával, papírjával. Tökéletesen működik, esztétikailag is csak minimális kopás van rajta (az is csak az oldalán). A mai napig is ez szólaltatja meg az 500 wattos mélyládát a kocsimban, nem recseg, nem sistereg, ezért vállalok rá egy hét garanciát is. Kérésre küldök képet.
Tulajdonságok:
Max: 2x90W vagy 1x350W 4ohm
2x140W 2ohm
RMS: 2x45W vagy 1x140W 4ohm
2x70W 2ohm
Frek. tartomány: 10Hz-55kHz
2 ohm stabil
Bejövő jel érzékenység: 0,1-8V
Alul, felüláteresztő, bass boost stb.Ár: 8000 Ft
-
izomhod
őstag
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Eladó alkatrészeim listája:CPU:
AMD Sempron 2400+ (Socket A) - 1.000 FtRam:
512 MB DDR2 533 MHz memóriák - 800 Ft / db
3 X 1 GB DDR-400 Kingmax / Micron memória - 3.500 Ft / db 2 db-tól 3KVGA:
Ati Radeon HD2400XT 256 MB DDr2 aktív - 5.000 Ft / db, 8.000 / 2 dbHűtő:
EKL AG processzorhűtések, Intel LGA 1155/56 foglalatra, újak! - 2.000 Ft / dbNotik:
HP Compaq NX9005 notebook bontáson - 5.000 Ft
FSC Amilo A 7600 bontáson - 8.000 FtEgyéb:
Belső, PCI-os Dana Wlan kártya - 2.000 Ft
Alcatel OT-990 mobiltelefon, érintős, Anroidos, Wifi van, 5mpixel, autófókusz, Telenor - 8.000 Ft
Adi mester bazárja visszatért!konfigok:
2 db 3Ghz 775 / 2 GB DDR2 / 120 GB / dvd / feka ház és táp: 15K / db
3 GHz / 2 GB / 160 GB / DVD-RW / fehér plexis ház + táp + neon = 23KHétfőtől vihető alkatrészek:
250 GB Sata2 HDD HDS: 100 / 100 (Samsung vagy Seagate) - 5.500 FtMa Debrecenben, úgy 4-től. Ha kellene valami, akkor szojjj és megbeszéljük a többit
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
1., Alap netezõs, alapjátékokhoz, filmnézéshez elegendõ félkonfig 5.000 Ft részletesen
2., USB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós) 2.000 Ft részletesen
3., Fali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban) 150.000 Ft részletesen
Érdeklõdni privátban!
-
petiwr
senior tag
-
SOAD19
addikt
Nem tud valaki próbateremnek alkalmas kiadó helyiséget valamerre, ami viszonylag biztonságos hely is lenne? A Domb utcán telt ház van, a volt dohánygyár területén már nincs lehetőség ilyenre. Még a GÖCS-nél van valamerre, illetve a Salétrom utcán hallottam, hogy megnézhetném. A Salétrom utcán voltam, de nem nagyon találtam, hogy hol is lenne.
-
atike
nagyúr
válasz diablo1984 #27697 üzenetére
Google Maps 4D... Alig várom...
-
SOAD19
addikt
válasz Gercsa #27695 üzenetére
Köszi!
Ez lenne az?: [link]
Itt a főbejáraton benéztem, de sehol senki. Vagy a tűzcsappal szembeni kis bejáraton kellett volna bemennem?
Vagy nem eggyel arrébb, ez lenne a keresett hely?: [link]
Az az igazság, hogy nem éreztem macska folyóügyből származó "illat" maradványokat, de biztos az esős idő miatt, hátha holnap szárazabb lesz az idő...
[ Szerkesztve ]
-
inkubator
aktív tag
Valaki a tescoban lévő gsm szigetnek nem tudja mi a telefonszáma?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest