- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz mghltm #28888 üzenetére
nálunk sem szokott gondot okozni.
Az árakkal, árképzéssel nem tudok mit csinálni.
Ez ízlik nekünk, ezért szoktunk innen rendelni.giigz:
Száguldozás témára én csak annyit mondok, mint amit diablo1984 is, hogy gyér forgalmú út, nem nagyon van a környéken jó állapotban. Arról nem is beszélve, hogy közút ez is, ha elütsz valamit/valakit, vagy csak magad töröd össze, akkor is elő fog venni a rendőrség.
Jobb lenne, ha az autód képességeit, egy zárt pályán próbálgatnád.
Vagy Németországban az Autobahn megfelelő szakaszain, ahol nincs sebességkorlátozás.De láthattuk nem is oly rég, hogy Dzsudzsák is hogy összecsukta az autót...
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Irmscher 353 #28901 üzenetére
azért egy aventadort megzúzni...rommá. pedig hozzá van szokva a bestiákhoz. volt egy murcija is nem? egy fehér.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
csoda120
aktív tag
Eladó ÚJ Nokia Lumia 920. T-mobile függő, letiltásra garanciát vállalok!
Összes tartozékával 2 év garanciával, fóliás, hibátlan, új állapotban!
PÉNTEKIG CSAK 79.900FT
Érdeklődni privátban!
30/574-13-22Facebook: szerelem a négyzeten
-
-
Abri
senior tag
Pioneer DVR-110D IDE 2 000Ft
Abit SG-71 + Celeron 2Ghz 3 000Ft -
fenergie84
addikt
válasz copass #28902 üzenetére
Az ő példája is mutatja, h egy ilyen kaliberű autóhoz, még normál használat mellett is felkészültség szükséges és ez fordítva is igaz, ha egy normál, utcai autót akar az ember, nem megszokott módon hajtani (jelen esetben 200-250 km/h). Mert az egy dolog, hogy a mindennapi kresz szabályai szerinti közlekedve kijelentjük, h "igen, mi tudunk vezetni". De ahogy elkezdünk száguldozni és hasonlók ez már nem így van, mert állítom a vezetők 90% (ha nem több) nem tud vezetni, mert nincs ilyen jellegű gyakorlata. Könnyű nyomni a gázt, de meg is kell tudni állni.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz fenergie84 #28906 üzenetére
Könnyű nyomni a gázt, de meg is kell tudni állni.
Apum is mindig ezt mondta mikor elkezdtem a vezetést, és milyen igaza is van neki, meg neked is.
Kíváncsi lennék, hogy mennyi vezetés technikai órán vehetett részt Balázs
Aki meg közúton száguldozik 200-250 és másokat veszélyeztet menjen el az anyjába... Soha nem lehet tudni mikor fordul ki valaki a másik elé akár milyen elhagyatott az út.
[ Szerkesztve ]
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
2x 1GB-s Kingmax DDR2-800 memória eladó, nem voltak használva, de gari nincs. - 8k
Keveset használt, jó állapotú D-Link DIR-300 WIFI-s router eladó 16 dBi antennával. Gari nincs. Ha érdekel PM és megegyezünk!
Továbbá eladó egy szintén használt PowerCom BNT-800AP szünetmentes tápegység. - 10k
Tulajdonságai: Teljesítmény: 800VA, Csatlakozók: 1x hálózati csatlakozó, Automatikus feszültségszabályozás, Hidegindítás (DC power on), Villámcsapás és túlfeszültségvédelem, Rövidzárlat és túltöltésvédelem, Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem, USB kommunikációs port.
-
fenergie84
addikt
Nekem is az öregem mondta mindig, meg is fogadtam (persze zakóztam én is egyet, más hibájából árokban kötöttem ki, de semmi bajom nem lett, de kellett ez is hozzá, h belássam semmi értelme gyorsan hajtani).
Szerintem nem sok időt fordított pl. vezetéstechnikai tanfolyamra. Ismerősöm vett egy 350 lovas autót, megtehette, elment a Hungaroringre tanfolyamra, azt mondta megérte, mert baj nélkül megtapasztalhatta az autóját...
-
cekkk
veterán
válasz fenergie84 #28909 üzenetére
Meg azt is, hogy inkább 5-10 perccel később érj oda mint soha.
Nem is tudom talán a dodge vipereknél volt az, hogy át sme vehetted a kocsit addig amíg át nem estél a cég képzésén. Ilyen autóknál szerintem ez lenne a természetes.
-
copass
veterán
válasz fenergie84 #28906 üzenetére
nem semmiért oktatják németorszában külön az ótópályás közlekedést.
én már szimulátorban (lfs+dfgt) se szeretettem a versenytempót, annyira határon kell menni hogy az már nem jó érzés, folyamatosan korrigálni, online versenyben plusz még a többi versenyző miatt is a folyamatos nyomás.
maradt a grides bohóckodás billentyűzettel, azt még élvezem is!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
egy viper tulaj mondta nekem, egyszer hajtotta meg úgy istenesen 200 felé a kocsit az usa autópályáján: egyre szűkebb volt a sáv. azt mondta hogy félelmetes erős van benne, úgy kell vezetni mintha porcán lenne a pedál, óvatosan. többször keresztbe állt a kihajtó előtt mert beidegződött nála, a kihajtásutánipadlógáz!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
ati012
őstag
16"-s alufelni (5 x 114,3) újszerű Pirelli gumikkal még mindig eladó.
40.000 Ft -
fasterware
aktív tag
Eladó termékek:
Xbox 360 arcade + 250 GB hdd ( 150 W JASPER ) dobozában, tartozékaival, forza 3 és Banjoo játékokkal
Vodafone 845, tartozékaival, dobozában
Nokia C5-03 ( T-mobile ) garanciával, dobozában, tartozékaival
Led Lenser L6 elemlámpa, új, dobozában, tartozékaival
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stb
Gears of war 2, Banjo Kazooie: Nuts & Bolt
Vov Digital dvd-993R dvd lejátszó
ASUS GTX 275, 896 MB 448 bit, dobozában, tartozékaivalPrivátban lehet érdeklődni .
-
ati012
őstag
-
werszomjas
addikt
Vatera futárt lehet használni anélkül is, hogy nem a vaterán adtam el egy terméket?
Volt már ebből valakinek gondja?
üdv
-
sirály69
őstag
válasz werszomjas #28918 üzenetére
Használhatod! Én is még sokan küldenek így csomagot...
Szerver Hosting Debrecenben
-
drater
tag
Keresek Galaxy S3 mobilt vagy galaxy note ot. Csak független vagy vodás érdekel.
-
PindurAnna
Közösségépítő
A debreceni támogatott tanfolyamokon belül már csak az intenziv kezdőre és az intenziv alapfokra felkészitőre lehet jelentkezni!
A legjobb konstrukció:
- munkaidő után (minden hétköznap 17.00 és 20.00 között)
- 6 hét alatt 120 óra (június 20 -tól július 31-ig)
- 4500 Ft összesen, és ebben benne van a tananyag
- koncentrált tanulás, biztosabb alapok
- és még utána is bőven vár rád a nyár!Regisztrálj a www.tudasodajovod.hu oldalon, ha elakadsz, vagy kérdésed van, akkor keress minket: tamop@antener.hu
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
gyuszaa
őstag
válasz werszomjas #28918 üzenetére
Múltkor pont téma volt.
-
Necro_Ramone
tag
Kéne nekem valaki aki megjavítja az i4s-em szar (szoruló) bekacsoló gombját. Ha tudtok ilyen szóljatok, kösz.
-
Antimatrix
senior tag
Eladó hangkártyák:
Sound Blaster Live 5.1 modellje SB0100
Sound Blaster Live CT4870Sound Blaster AUDIGY 1394 - int Firewire 1394 porttal 5.1 két modellje
SB0090LeSB_AUDIGYirás róla:
PCI PATA RAID kártya ujabb gépekbe:
ITE IT8212F - 0546 - DXS - chippel szerelveAMD 70-st mindenkinek gar 50%
NEW!!
Sapphire HD 4770 512Mb ddr5 -DVI2x - Doboz gar - 11,977k
Sapphire HD5450 512Mb DDR3- EDIG garis - 7,857k -
Sapphire HD5670 512Mb ddr5 -DispPort+DVI+HDMI - TOSORT gar 2013.04. oem - 12,567k
GAINWARD HD4850 512Mb D3 - DUAL slot hűtés -doboz-Akció 10,485k (12k)Gigabyte HD7750 OC 1Gb - garis 2013.02.+36Hó Ipon -Doboz- 24,24k
Sapphire/HD6850 1Gb DDR5 - 2slotos hűtés - IPON garis 2014.02.09-igKeresek: Am2 vagy Am2+ alaplapot
lehet integrált vga-val mATX méret
lehet ATX-s 2 vagy 4 ram slottal
- SLI vagycrossfire nem célPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
werszomjas
addikt
Eladó AMD AM3 maradék konfig.
Mindegyik gyári dobozos, összes gyári tartozékkal, vigyétek míg megvannak.
GIGABYTE - GZ-X7 számítógépház, 2db beépített ventilátorral - 7.000ft
GIGABYTE - GA-MA770T-UD3P alaplap - 10.000ft
ASUS HD6850 - EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2 - VGA - 28.000ft
MSI Star USB 3.0 - 2 portos - USB 3.0 PCI-e kártya - 4.000ft
Csere érdekel CPU léghűtőre ~10k körül, AM3+-ra.
üdv
-
rayoliviero
veterán
válasz Necro_Ramone #28926 üzenetére
Facebookon beirod, hogy iphoneszerviz Debrecen es tobb talalatot is kidob. Vagy Auchanban van egy telefonos uzlet, ott is megcsinaljak, de joval dragabban.
-
mghltm
addikt
OREO kekszet hol/merre/mennyiert lehet vasarolni helyben, nem tudja valaki?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
werszomjas
addikt
válasz mghltm #28932 üzenetére
Müllerben van. Ára passz.
LIDL-ben csak utánzat van, nem emlékszem mi a neve, de nem Oreo, viszont úgy néz ki.
Vagy British Store, szokott lenni ingyenes szállítási nap.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Laraxior
titán
válasz werszomjas #28934 üzenetére
British Store t nem ajánlom... 11ezer forintnyi rendelésem nem bírták normálisan összeszedni... egy hete küldik a "lemaradt" rendelt es mar természetesen kifizetett söröm...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gyuszaa
őstag
válasz fenergie84 #28936 üzenetére
150 Ft, elég jól hűtötten.
Tudnátok még mondani olyan webshopot ahol hasonló energiaital választék van?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz fenergie84 #28936 üzenetére
Azt nem szeretem... meg a sört se Csak a különlegességeket kóstolgatom... amugy csak a gyümölcsös szarokat iszom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mghltm
addikt
koszonom szepen a valaszokat!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
br.rak
őstag
Keresek/beszámítok:
Női kerékpárt
Nagyobb USB pendrive-ot
Asus A7N8X-E Deluxe socket A-s alaplapot (vagy akár hasonló alverzióit)Eladó
Magyar menüs DVB-C Set Top box digikábelhez Humax Pr FOX C 5500Ft
HD-s box: TT C861: 12500Ft
Canon LIDE 60 USB lapolvasó (W7/64,nem kell külön táp, elég amit az USB keresztül kap) 6000Ft
Epson V100 fotó és Dia scanner, minden tartozékával, dobozával: 22000Ft
Skymaster Flat beépített erősítős antenna MindigTV-hez (beltéri): 3500Ft
3,5 és 5,25 helyre építhető frontpanelek
PSP-he eredet táp (PSP-104) 2500FT
Video To VGA konverter (komozit/s-vhs 1024*768) 6500FtBr
-
elfelejtette
veterán
Még mindig eladó:
Asrock K7S8XE + alaplap (2x SATA1)
AthlonXP 2600+ (2133MHz)
Kingmax 512MB DDR400
7300GT AGP 128MB DDR3 128bit"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
stranger28
addikt
Lesz ez a devil tuningos valami. Valaki megy?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz stranger28 #28944 üzenetére
Ja... este. Bëlga koncertre igen a matchboxok nem érdekelnek
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Igényfelmérés!
Dell 1320c színes lézernyomtató frissen szervizelve ár: akit érdekel írjon valamit pm-ben mert még nincs elképzelésem csak KP jöhet szóba.
Speciális hardver: Legyező pálma a kép csak illusztráció!!! két méretben van a kisebbek azok 1-2 levéllel rendelkeznek magasságra pedig 30-40cm, a nagyobbak 2-3 levéllel rendelkeznek és kb 50-60cm magasak akit érdekel szintén pm-ben érdeklődjön
-
Laraxior
titán
válasz stranger28 #28946 üzenetére
Meglátom..
-
dbius
veterán
Az elkövetkezendő pár hétben keresnék egy db., a ZTE Blade 1-hez hasonló képességű és tulajdonságú - ill. árfekvésű - Androidos telefont.
További elvárás:
- (gyárilag) független, vagy vodafone függő
- érvényes, hivatalos, papíros jótállás - ez inkább előny, de nem kizárólagos feltétel
- normális állapotban, nem leharcolt szódásüveghez hasonlító kijelzővelAjánlatokat privátban várok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest