- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
Eladó "ex gamer" konfig :
Asus M2N32-Deluxe Wi-Fi AP SLI alaplap - 8k
Gigabyte GTX 9800+ 1GB VGA - 9k
500GB Samsung HDD - 100% HD Sentinel - 8k
Gigabyte Aurora 3D plexi és rácsos oldallapos ház - 7k
AMD Athlon II X2 6000+ socketAM2+ CPU - 7k
Arctic Cooling Freezer Pro CPU hűtő - 3k
noname 450 wattos táp - 1k
4GB Kingston DDR2 800MHz memória - 8k
LG fekete DVD író - 1k
Samsung Syncmaster 931C monitor - 14kMinden alkatrészhez megvannak a tartozékok és a dobozuk is,
és már egyikre sincs garancia, viszont kifogástalanul működnek.Ajándékba jár hozzá egy wireless genius egér + billentyűzet.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: E5500 procit cserélném erősebbre.
2.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
3.: Kristálygyöngy karkötő anyagáron eladó / cserélhető.
4.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
5.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
Csere esetén sok minden érdekel, SSD, monitor, stb.
Bármilyen kérdéssel keress bátran.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
A hétvégén rendelek Amazon UK-ról.
Ha kell valakinek valami, amit az Amazon UK vagy EU árul, akkor keressen meg és rendelünk együtt.
A postaköltség így jelentősen olcsóbb lehet mindkettőnknek a rendelt termékektől függően. Ezt konkrét kinézett árura tudom csak megmondani, mert egyedi formula alapján kalkulál a rendszerük (tömeg, lokáció, dimenziók súlyozva)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
patex1983
őstag
válasz mukibuci #28106 üzenetére
Hogyan működik a Netinfo?
Amint felhasználod a csomagban foglalt havi adatmennyiséget, a Netinfo oldal automatikusan megjelenik telefonod vagy számítógéped böngészőjében.
Az oldalon kiválaszthatod, hogy számlazárásig lassított sebességen netezel (hiszen a rendelkezésre álló adatmennyiség felhasználása után sem számolunk fel díjat a további forgalomért), vagy inkább kiegészítő adatopció vásárlásával növeled a csomagban foglalt adatmennyiséget.X
-
MODERÁTOR
válasz patex1983 #28109 üzenetére
Az opciós díjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható, a megrendelést követő 30.
napig (ciklus végéig) vagy az opcióban foglalt adatmennyiség felhasználásáig. A csomagban foglalt belföldi adatmennyiség
elérésekor a szolgáltatást kikapcsoljuk. Az internetezés új ZsebNet opció vagy kiegészítő adat opció (PluszAdat)
megvásárlását követően folytatható. A kiegészítő adatopció vásárlása elérhetővé teszi ügyfeleink számára, hogy
rugalmasan és kontrollálhatóan alakítsák csomagjaikat.ez meg az ÁSZFben van
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
South Velen
addikt
Keresek Asus Xonar DS-t.
Csak hibátlan, dobozos érdekel.
-
izee
őstag
válasz Zola007 #28108 üzenetére
Van ott low profile 7850! Dupla áron, fele anyag
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
törölt tag
Blackberry 9780 és Samsung Galaxy Mini eladó.
-
izee
őstag
válasz gyuszaa #28118 üzenetére
Hogy muzsikál a 7870 XT? Kéne már egy ph teszt.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
izee
őstag
válasz Zola007 #28121 üzenetére
Ha beszélünk róla, több esély van, hogy megnyersz valakit az ügynek.
-
E1even
senior tag
válasz Bloksma #28102 üzenetére
Szerintem igen, mert az egyik nagyon jó ismerősömé, és ő kért meg, hogy rakjam fel a komplett gépet. De megkérdezem holnap Tőle.
Írd meg privátban, hogy mi érdekelne, és leegyeztetjük.
Annyi biztos, hogy mai napig hibátlanul működik, most éppen Windows 8-cal."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Scoobyka
addikt
Eladova valt Samsung 40b650es tipusu lcd tvm! A keszulek pixelhiba es ugynevezezz clouding effekt mentes. Gyari doboza is megvan meg,karcmentes allapotban van a keszulek!
Erdeklodni arrol privatban lehet.
A keszulek mindenhol nagyon jo minositest kapot ezert nem linkelek rola en mar tesztett,google segit ebben.
Tovabbi szep estet! -
philipe
tag
Sziasztok !
Egy kis segítség kellene: ugrál össze vissza a menüje egy 42' LG tv nek,és magától kikapcsolgat...
Tud valaki egy jó szerelőt ahová még ma el lehetne vinni?Előre is kösz.
(Dekva,Civis TV ma nincs..)
-
Zola007
veterán
Értem, akkor köszi
Azért mondjuk nem ekkora tételre gondoltam
Hanem valami kisebb, amit esetleg nem érné meg neki külön megrendelni, de azért olcsóbb mint itthon.
Mondjuk én így is úgy is rendelek, csak gondoltam szólok, hátha másnak kapóra jön a dolog.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sNORh
addikt
Elektromos kerékpár Akku vásárlás előtt állok, nincs valakinek akkuval kapcsollatos tippje, tapasztalata?
Előre is kösziAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van valakinek kimaradva némi fehér zománc festéke? Kb. 0.5 dl kellene.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
annyit tudok hogy ezekhez megbízható helyről érdemes csak vásárolni
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
eurolac
senior tag
Eladó mobiltelefon Huawei y200 Telenor-os.
Bővebben:
[hardverapro]Eurolac
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó eme sarok számítógépasztal.
Egyetlen hibája van,hogy a képen látható szekrénnyel össze van kötve 2db pici facsavarral,de ez könnyedén eltüntethető!
Érdeklődni pü-ben!
További szép hétvégét mindenkinek! -
sNORh
addikt
válasz Zola007 #28139 üzenetére
Itt a debreceni power-akku-nál nézegetem, mert vaterán 1000ft-al olcsóbbak csak, és kitudja milyen kínai hulladékok, ide legalább lesz gari. Ugyebár most 12V 12Ah van benne, de 14Ah nem árt, mert "hosszú útra" 5kmx2 lesz használva. Ugye ehez a benne lévő elektronikának, vezérlőnek nincs köze? Mehet bele a nagyobb Ah?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
dewil666
őstag
Üdv mindenkinek!!
Lenne egy olyan kérdésem hogy tud valaki Debrecenben olyan boltot ahol JOMA terem/salak focicipőt lehet venni (ilyen van nekem is 2 pár és az asszonynak akarok venni, mert hétvégenként járunk focizni de csak hobbi szinten)? Régen a Petőfi téren az Adams-ben volt de megszűnt a bolt.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
Szerintem nem árt, a kérdés hogy méretileg összeegyeztethető-e a dolog.
A legegyszerűbb szerintem ha beviszed a mostanit és az alapján adnak egyet.
indexen van elektromos kerékpár fórumMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
SMKP-ra nincs valakinek kézi szivatós karburátora?
-
janes1976
őstag
Kéne nekem valaki Debrecenben, aki normál SIM kártyát le tudna vágni MicroSIM-re úgy, hogy a kártya NE sérüljön. Hibátlanul. Vodánál vagyok, de itt arcpirítóan soknak találom a 7 rugót a cserére. Valaki tudna segíteni ebben?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest