Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz dbius #27976 üzenetére

    En tudom rolad, hogy rendor vagy, es persze, hogy nem lehet altalanositani. Teszek en is ellene, csak ugy erzem, hogy keves. Es sokszor meg azt meszelik el es hurcoljak meg, aki vetlen, ill. aldozat, amikor nyilvanvalo ki a hibas! Meg kinek hianyzik, hogy rendorsegre jarjon, amikor o csak tanu?

    A buszmegallos peldabol kiindulva, volt olyan, hogy ott volt a rendor is, amikor a busz megfogta a fel savot, mert a birka szulo odarakta a bmwet, megsem szolt semmit. Lehet, hogy epp kuldetesen volt, de kapjon akkor egy kamerat, vagy mar mindenkinek ott a kameras mobilja, vegye fel a szabalytalankodot, es intezkedjen kesobb. Persze nem tudom mennyire kivitelezheto a szabalyaitok szerint, akkor es ott siman megoldhatonak lattam.

    Masik: persze, nincs eleg rendor. Amikor az Ibolya utcan a suli elol viszi a lopoauto a kocsikat, akkor oda jut. Amikor a marha siman megolhetne 2-3 gyereket egyszerre, akkor persze senki nincs. Biztos megvan ennek is az oka, de oszinten, kit fog erdekelni, ha elcsapnak ott par gyereket. Es persze, hogy ezt latja az utca embere, es nem tetszik neki.

    Parkolas, kozterulet: fel volt turva a jarda, gyalogos kozlekedesre alkalmatlan allapotban, 2-3 meter szeles lyukak a beton helyen. Allnak felig a "jardan", felig a fuvon, mert par parkolo is fel volt turva. Mit tesz a draga cedulasember? Lemegy hajnalban (biztos meg van nekik szabva, nem tudom), megbunteti az autost, mert odaallt. Semmi empatia, megertes, logika... Biztos buszke volt magara, mert a heti adagot letudta.

    Valamelyik topikban volt rola szo, hogy a fedelzeti kameras felvetelek mennyire bizonyito erejuek, ha nem hitelesitett eszkozzel lett felveve. Nem gyoztek meg rola, hogy barki elfogadna, ill. alapot szolgaltatna egy feljelenteshez. Ha megis elfogadjak, akkor rendelem is be a kamerat, es heti rendszeresseggel tolom fel a YT-ra meg a rendorsegre.

    Multkor baratnom all be a parkoloba, kezdo sofor, raadasul tolatva. Jon a barom, huzza ra az elejere az ovet, dudal, anyazik. Szoltam neki, hogy viselkedjen, meg a kurva mumia anyja is kiszallt belepofazni, a felfekete kolyke meg azt mondta magarol, hogy rendor. Van rendszam, videofelvetel, minden. 3-4 ember fenyegetett engem es a bnomet. Kuldjem be? Mi fog tortenni? Sztem semmi, mert ugye nem tortent semmi...

    Es az a baj, hogy keves a normalis rendor. Te hiaba vagy itt a mondjuk 300 kollegad kozul a 20% normalis, az nem eleg semmire.

    A penzbeszedesrol meg annyit, hogy mindig sirnak, hogy nincs penz. Itt volt a nagy lehetoseg, hogy sokszazezret szedjenek be, csak kellett volna 2-3 ember ra. Dozsan pl. miota fel van turva csak kb. 2x lattam rendort, holott 3-asaval hajtottak be a civilek... Gyalogosok keresztul-kasul egy-egy helyen, ott a suli, amit mondtam, reggelente mit be lehetne szedni ott.
    Vagy ugyanott a Vezer utcara behajtva, van egy zarovonal, magyaraz ott a milf, hogy o behajtana a suliba, es nem fer el tolem, mert varok a lampara. Mutattam neki a zarovonalat, nem orult neki :DD

Új hozzászólás Aktív témák