- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Debrecenben öntapadós ragasztó (autós kamera rögzítéshez) vásárlásához konkrét üzletet tudtok javasolni? -
nagyúr
Üdv!
Transcosmos-ról vélemény? Topik kereső kidobott egy találatot de az 2017-es. Igazak a horror sztorik? Most már országosan keresnek embereket, távmunka keretében.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz GIJoe #144459 üzenetére
Olvastam, munkahelyeink.hu-n és Google értékeléseket is, sőt gyakorikerdesek.hu-n is. Nagyon vegyes vélemények vannak, engem elsősorban az érdekel, hogy mennyi szabadidő marad mellette, hogy tanulhassak ezt-azt és tényleg munkahelyi terror van-e, mert akkor nem váltanék a mostani munkahelyemről.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
RandomName
senior tag
válasz Pyttawrx #144461 üzenetére
A Tesco soron tudtommal spanyol piacról származó termékek vannak. De mind kibontott-visszacsomagolt mert vagy mintadarab volt, vagy lerabolták.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
RandomName
senior tag
válasz diablo1984 #144468 üzenetére
Lidl-ben vettem akciós ütvecsavarozót, akkuval, töltővel.
Garancia lejárt, gép megállt. Hobby gép, alig használtam.
Akku, vagy töltőbaj, mert a gép forog más tápról. Megyek be, vázolom a helyzetet, mondják, hogy itt debug nincs, vehetek új akkut, vagy új töltőt.
Ez nem tetszett.
Kértem időt átgondolni, megyek vissza, pár hét múlva, már rendelni sem lehet, mert 18V/20V váltás volt.... Már csak a 20V eszközökhöz van support.
Én itt elengedtem a Parkside-ot.
Régebben említettem, hogy nem vagyok olyan gazdag, hogy szar gépet vegyek, ma már ezt kiegészítem azzal, hogy amihez véleményes a support, azaz nincs egy szervízpont, vagy online megoldás ami megmondja, hogy nekem mivel lehet bajom, az is a szar gép kategória.De így Parkside nekem többet nem.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Cs1csó
félisten
válasz RandomName #144469 üzenetére
Ez pech, de akit csak ismerek ilyeneket használ és csak dicséri, nekünk is van több: csavarozó gép, Dekopírfűrész, sőt másik márkájából Gardenia elektromos fűrész.
-
diablo1984
veterán
válasz RandomName #144469 üzenetére
3 év alatt hajtsd ki amíg lehet, mert azon túl így járhatsz.
De próbáld meg a gép papírjaiból kideríteni, hogy ki gyártja(pl a parkside benzines fűkasza a greezly tools rerméke) és a gyártótólj kérj supportot! -
Chesterfield
őstag
Van itt valaki, aki már tud 3. oltásra időpontot foglalni?
-
bul07
nagyúr
válasz Chesterfield #144472 üzenetére
Szüleimnek hétfőre fogalatam, Berrettyóújfaluba
Kínai édesanyámnak így ezt nem kell magyarázni miért kell a harmadik, Pfizer ésesapámnak azt hiszem még harmadik hó elején kapta meg a második oltássát így az emlékeztettő már indokolt lehet, na meg cukkorbetegség is képbe van többek között, és csak Pfizer fogadnak majd ellMár agusztusra is tudtam volna csak akkor nem volt jó az időpont nekik
[link]
Amúgy taj szám meg születési dátum és megtudod nézni te is hogy engedi e időpontott foglalni, nyugottan próbáld mert meg lehet szakítani fogglalást, ki lehet lépni foglalás nélkül, és később újra belépve fogllalniAhol az irányítószámot kéri oda 4100 Berettyúujfalu, vagy Debrecen számát kell írni ez a két oltó pont van.
Én juniusba kaptam a másodikat, így nem aktuális még nekem a harmadik
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zolikaDB
veterán
válasz diablo1984 #144468 üzenetére
Soha nem volt ilyen tapasztalatom...
Eddig mindenért kaptam vissza a pénzt azonnal.
Tény, h "elromlott nagygépet" nem vittem még vissza.Egyetlen dolog romlott el (?): sterimo elkezdte okádni a vizet a 3 éves gari lejárta után pár nappal. Szétcsavaroztam, és elöregedett, meghasadt benne a gumicső. Vettem bele egy "mindenállót", 1 méter volt pár száz ft, azóta köszöni, jól van.
Nyilván mást már nem tudtam volna igazából megbarkácsolni rajta, meg nem is erről beszélünk - csak úgy hozzátettem.
Én nagyon elégedett vagyok a Lidl/Aldi gépekkel, azok árával és mindkettő üzletpolitikájával. -
SOAD19
addikt
Magyarország, én így szeretlek! A drága "szurkolóink" megint alakítottak... [link]
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoleszhun #144476 üzenetére
És tényleg, milyen igazad van! [link]
Akkor ezúton meg is követem a "szurkolókat". -
sto1911
veterán
Ismertek normalis noi masszort, aki hazhoz is jon?
-
bul07
nagyúr
válasz sto1911 #144478 üzenetére
Hát én igen, de Debrecentől 75Km van, elég sokat kellene neki fizetni hogy vállaljon
Meg nem tudom hogy a masszőr ágyát tudná e vinni, mert masszív egy darab, alattam meg se nyekken(140Kg)Legelsőnek mikkor voltam nála olyan kék lila lettem mint akin átment egy kamion , de olyan jól esett
Azóta havonta egyszer megyek, anyagi okok miatt, de ha gazdag lennék hetente mennék
És nem azért meg drágán masszíroz, csak én keresek keveset
45perc, 3000Ft, (15talp, 30hát-nyak-karok)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sto1911
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz sto1911 #144482 üzenetére
Ő ropogtatást nem vállal, mert azt nem tanulta
Sima egyszerű izom masszázs
Még arra se tudtam rávenni hogy a derekamat a saját súlyával a térdével megnyomkodja
Így ezt öcsémmel szoktuk csinálni, mert derék fájósok vagyunk
Sokszor nem kapok levegőt amikkor nyomja a pehely súlyával(130Kg)
De néha olyan jól kiroppan( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Wajk
addikt
Xenon lámpát (izzót) kellene vennem, webshop az most lassú lenne. Hova érdemes benézni Debrecenbe? Unix, Bárdi-n kívül (Tungsram/Osram/stb.) köszönöm
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
pomorski
őstag
Kedves fiúk & lányok!
Találtam falun a garázsban való pakolgatás közben 2db igen régi autósrádiót, melyek valószínűleg működésképtelenek. Érdekel valakit ezen két rádió ingyen?
Debrecenben a Bem téren vehetőek át, ha úgy alakulna, hogy igényt tartana rájuk valaki... -
saril
senior tag
válasz diablo1984 #144488 üzenetére
Aldinál sem adják vissza, vagy van erről tapasztalatod? én úgy tudom 3 hónapig viheted vissza, utána elküldik gariztatni ha lehet.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Sanki
addikt
Szivárványba árulnak wc tartályba való töltőszelepet?
Mostaniba talán ez van: [link] -
lamiki
senior tag
válasz Sanki #144491 üzenetére
Degép, Rózsaker, Szolár-D, Szatmári, Centrál, Katofer KFT stb. is kapsz ilyet, bármelyik épületgépészettel is foglalkozó áruházban. Ez egy utángyártott töltőszelep, több tipusú WC tartályba berakható, de ha ismered a WC tartály pontos nevét, akár gyárit is kaphatsz náluk, ha ismertebb típusú.
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
ethical
újonc
Sziasztok!
Van valakinek egy fölösleges ncore meghívója?"Minden sikeres férfi mögött áll egy orbán viktor"
-
bul07
nagyúr
válasz ethical #144494 üzenetére
Az nincs de máshol Free reg van (2007 indulású oldalon, privátba írj rám ha érdekkel itt nem írom le)
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Valakinek van relatív friss tapasztalata klíma beszereléssel kapcsolatban? Melyik cégeket ajánlanátok?
-
-
bul07
nagyúr
Nem a beszerelés a lényeg én úgy gondolom, hanem a további támogatás
Hogy mennyiért jönnek tisztítani míg garanciális, milyen munkát végeznek tisztítás gyanánt, és hogy a garanciához hogy állnak hozzáKlímás fórumba olyanokat olvasni hogy egyesek havonta tisztítják főleg ha párás az épület, de három havonta ajánlott(porosabb párásabb környezetben főleg, ha nincs rendszeresen takarítva akkor utána nagy valószínűséggel csak szétszedve mókuskerék kivéve lehet megfelelően tisztítani)
És a tisztítást télen is végezni kell ha fűteni is használva vanA beszerelés csak a kezdő lépés, persze az is fontos munka de
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz bul07 #144499 üzenetére
Relatív keveset megy nálunk a klíma, évente egy karbantartás elég lenne. Pont ezért érvágás, hogy pl. a hot&cool akikkel kapcsolatba több ajánlás is volt, évi 2 karbantartást várna el és még drágák is. Ha náluk venném meg a klímát amivel most szemezek, ~270eFt lenne beszerelve, plusz az 5 év garancia alatt 200eFt-ot elkérnének a "karbantartásért". Ha ugyanezt a klímát megvenném interneten, számlásan és beszereltetném a legolcsóbb számlás szerelővel akit hirtelen láttam 230eFt lenne a vége, majd kihívnék egy közepes árú normális céget karbantartásra évente egyszer 12eFt-ért, akkor 290eFt az 5 év alatt a költség 470eFt helyett. Nyilván ez a két véglet, de sajnos utóbbiból találok többet, csak a trükk változik, hogy mivel húznak le. Illetve azokból még, ahol nincs rendes cég adat, nem írják ki a beszerelés árát, nem írják ki a karbantartás árát, vagy egyszerűen a telepítés munkafolyamat létezéséről se tesznek említést. Mikor szerelőt kerestünk nemrég, végig telefonáltam a Google első 2 (inkább több) oldalát, most ezt próbálnám megspórolni, hátha már valakinek van tapasztalata.
#144498 szotyika77:
Köszi, felírom, megnézem akkor őket is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest