- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz #05304832 #141199 üzenetére
Kényelem: ha külön felnin van a tél és a nyári, akkor a cserét gyorsan megoldom magamnak,
és nem kell minden alkalommal menni gumishoz és le/fel rángatni a gumikat.Felni: az elufelni és a só nem túl jó barátok. Anno, amikor nem volt acélfelnim, csak az alu, amivel az autót vettem, arra huzattam fel a télit. Tavaszra elég gyászos lett a sótól
A homokszórás és a porfestés ára nem tetszett (eleve kevesen foglalkoznak vele, lakosságival meg szinte esélytelen volt ismerettség nélkül).Így nekem ezek (is) szempontá váltak.
A felni "szépséghibái" nem mindenkinek fontosak, tudom.
Én viszont nem csak az autó esetén, alapból mindenemre igyekszem maximálisan vigyázni. Ez az én gyagyám"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
GIJoe
addikt
válasz Atomantiii #141204 üzenetére
Thx, ddr2 az van otthon nekem is bőven..., anyosóm tanítónő, felhív mondja úgy leszervizelte, az infós h lassabb lett a gèpe, elküldte megnèztem ès 1 ddr modul köddè vált a 2őből , na mondom szèp ... 2GB rammal már kínlódás az online oktatás is...
-
kpal
nagyúr
Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni ?
Olyan kellene amivel lehet online vásárolni ,különböző szerencsejáték oldalon használni... ÉS kell-e ezen dolgok miatt pluszba bankkártya is -
Papaj x
senior tag
válasz Laza... #141194 üzenetére
Abban az esetben, ha még a folyadék cserék nem megoldottak, Létavértesen megoldható, ha az nem táv esetleg,avagy kivitelezhető.
Lehet nem promentes helyen, de közel 20 éves tapasztalattal, gépjármű gépész mérnök fogja ezt megtenni, rezsi óradíjjal, számlával, garanciával.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
betyarr
veterán
sziasztok!
beszúrnám ide is a kérdésemet,itt mégis csak nagyobb a "forgalom" [link]
köszi előre is a választ!
-
betyarr
veterán
válasz Atomantiii #141215 üzenetére
mennyire szúrod ki?úgy értem,hogy mekkora lyukat csinálsz a zacsin?illetve hányat?
-
betyarr
veterán
válasz Atomantiii #141217 üzenetére
köszi,ezzel teszek egy próbát
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Atomantiii #141217 üzenetére
Én hűtőbe rakom a kenyeret.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
betyarr
veterán
válasz Atomantiii #141220 üzenetére
remélem beválik,nem akarom pár nap után kidobálni az egyébként is drága kenyeret.meg amúgy sem szeretek kidobni ételt
-
csapee
őstag
válasz Stylewars_kp #141219 üzenetére
Rossz szokás, ízetlen és rugalmatlan lesz (bár van amit nem lehet tovább rontani ). Mondjuk penész nem lesz rajta, de inkább vászonkendő és zacskó kombó.
Csapee
-
bul07
nagyúr
válasz betyarr #141221 üzenetére
Akkor vegyetek a Lidl fagyasztott kenyeret, 2db zsúrvekni(azt hiszem ez a neve) van egy csomagba 450g lehet darabja, 300-400Ft magasságában a csomag
20-25perc és készre lehet sütni, meleg ropogós és a hűtőből bármikkor elővehetőNekünk mindig van a fagyasztóban, hátha kell alapon
Én úgy is szeretem felhasználni hogy szendvicset csinálok belőle, megsütöm még melegen hosszában felvágom megkenem vajjal és megpakolom minden földi jóval, emberes egy adag az biztos
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wwhy
veterán
válasz mitulabattyi #141225 üzenetére
itt fel tudom tölteni az egyenleget, utána azt veszek, amit akarok.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
betyarr
veterán
válasz mitulabattyi #141225 üzenetére
a szerencsejáték zrt-nél fel lehet k&h-val tölteni.
de választhatod az otp-t is számlanyitásra.én otp-s vagyok,de még nem találkoztam itthon olyan hellyel,ahol ne tudtam volna bármire IS használni.jó dolog benne pl a simple alkalmazás,illetve simple pay sok helyütt van. -
mitulabattyi
aktív tag
Akkor ezekszerint utalni (már?) lehet. Kártyával nem lehet fizetni, az biztos. A postán akartam venni egy lottót, de nem volt nálam kp, így bankkártyával akartam fizetni, ott derült ki, hogy nem vehetek azt a pénzemből amit szeretnék, csak ha a k&h-nak is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz mitulabattyi #141228 üzenetére
Kb. 15 éve is vettem lottózóban sorsjegyet/lottót K&H-s Visa kártyával, az említett honlapon az egyenleget fel tudom tölteni bármikor, konkrétan postán nem próbáltam lottót venni ...
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Laza...
addikt
Szép kis hozzáállás... Mint egy dedo, azért nehogy ők mondják már meg mire költhetek, és mire nem a saját pénzemből. Bezzeg a szla vezetési, meg kártya díjat, meg a faxom tudja miféle költségeket serényen és azonnal tudják lefele vonni
Never give up!
-
betyarr
veterán
nem belevau,mert nem nekem szántad a hsz-t,de a hazai bankok által kibocsátott visa,mastercard kártyákat azt lehet mondani,hogy mindenütt elfogadják.sőt,sztem még a maestro-t is,ha terminálnál fizetsz vele.általában ki is szokott lenni téve a kártyaelfogadó helyeken,hogy milyen kártyákat fogadnak el.majd nézd meg.azt tudom még elképzelni,hogy valami régi,nagyon-nagyon alap bankkártyád lehet,amit talán nem (mindenütt) fogadnak el?vagy nem lehet vele terminálnál fizetni?mert ha így van,akkor célszerű lecserélni valami újabbra.
vagy a postás volt részeg...Akkor ezekszerint utalni (már?) lehet.
ha terminálnál fizetsz kártyával,az nem utalásnak számít,hanem kártyás vásárlásnak.a kettő nem ugyanaz
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
Nekem elfogadták a KH-s kártyát. Annyit mondott a hölgy, hogy készpénz felvételnek tekinti, mint minden más bank által kibocsájtott bankkártya esetében.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz betyarr #141231 üzenetére
Dombornyomott visa kártyám van, és mondta is az eladó hogy ha k&h-s, akkor nem fog menni, de megpróbálhatok fizetni vele. Megpróbáltam, mert elég hihetetlenül hangzott, tényleg visszautasították a tranzakciót. Igaz ez nem most történt, hanem 2-3 éve, a malompark melletti postán.
-
Dan-szan
senior tag
A K&H-s kártyára illetve az azzal való fizetésre úgy rémlik olvastam már panaszt külföldi oldalaknál...
Bár már régen próbáltam de anno lottózóban nem lehetett kártyával fizetni pl tippmixért, csak kp, postát nem tudom.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
betyarr
veterán
válasz Stylewars_kp #141232 üzenetére
pár éve tényleg így volt a postán,de azóta már változott,sima bankkártyás vásárlásnak minősül.
mitulabattyi: akkor max még arra tudok gondolni,hogy épp akkor valami gebasz lehetett a k&h-nál.a tesómnak k&h-s kártyája van és rendszeresen azzal fizet a postán.
-
paatrick
őstag
Értelmes forgószéket hol lehet kapni Debrecenben???
Amik kilőve:
- Mömax, Möbelix, XXXLutz - vagy gagyi vagy "gamer"
- IKEA - nincs semmi raktáron
- Metro - gagyi
- lakáskultúra, Rika "bútoráruház" - csak katalógusból
- Vivax -(jó lehetne webshop alapján) már elköltözött a Pláza mellől, azt mondta a nő hogy István út 6-ra de ott meg nincs semmi kiírva csak egy egészségügyi központ féleség, az ajtót meg nem lehet kinyitni.100e alatt szeretnék egyet, nem gamer, nem óriás fotel 80 bőrredővel, hanem valami csinos szövetborítású de minőségi darabot. És nyilván szeretnék is beleülni mielőtt kiperkálom a sok pénzt.
Valami ilyen vagy ilyen tetszene. De nyilván nem opció a "gyártás és szállítás 10-25 HÉTEN belül"6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bepken
veterán
válasz paatrick #141237 üzenetére
szintén széket keresek pár napja és ugyanilyen problémákba ütköztem
Vivax-ot én is kerestem neten, hogy most akkor vannak e vagy sem.. (mondjuk felhívni lusta voltam eddig őket ) - jó pár éve egyik jóbarátom vásárolt náluk széket, azóta is megvan neki is elégedetten használja, ezért gondoltam én is rájuk.
mondjuk én még szarabb helyzetben vagyok, mert én már azt a 100ezret is sajnálom egy székre kiadni...én olyan 60 körül nézegettem székeket neten, de azzal mind annyi a gond, hogy nem tudok beleülni és kipróbálni. visszaküldözgetéssel meg nem szívesen szórakoznék.
egyszóval: én is várom az ötleteket!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Laza...
addikt
válasz Aryes #141240 üzenetére
Akkor sem értek egyet ezzel a gyakorlattal. Usaban egy idegesebb foszer az első ügyintézőbe engedne egy tárat, azonnal.
Aki kártyázik/szerencsejátékozik, az meg így járt. Nem sajnálok egy szenvedélybeteget sem, mindenki ugy baxa el az életét ahogy akarja. Ruszkiknál meg megy a "krokogyil", a testrészei le vannak rohadva, a cucc akkor is kell.
Van akin nem lehet sehogyansem segíteni. Talán nem is kell...
Never give up!
-
betyarr
veterán
válasz paatrick #141237 üzenetére
- IKEA - nincs semmi raktáron
pedig a markus irodai szék nagyon ajánlott,ha nem filmnézős-elterülős szék kell.de ugye nincs raktáron.amúgy tapasztalat,hogy kb. semmit nem érnek ezek az irodai székek.ha műbőr,akkor 1-2 éven belül berepedezik/lehámlik.a szövet egy fokkal jobb ebből a szempontból,de azoknál is előjönnek a rigolyák: elkezd nyekeregni a mechanika és/vagy könnyen kiülhető az ülőrész és kényelmetlenné válik.sajnos ~10 év alatt 5 különböző irodai széket "ültem széjjel",pedig csak du./este + 7végén/ünnepnapokon használom
-
Shokkolo
addikt
válasz betyarr #141242 üzenetére
Akkor én szerencsés vagyok.
Bemákoltam jó áron egy szövet DX Racert kb másfél éve.
Bejött a pandémia, 1 éve home office... ergó napi 8-10 órát ülök benne.
Hibátlan, az ülőrésze is kifejezetten kényelmes és bírja.
Igaz ez "gamer"A fenti HSZ-eket olvasva bátran állítom hogy bemákoltam.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
bepken
veterán
válasz betyarr #141242 üzenetére
sajnos az IKEA Markus sem akkora jollyjoker minden esetben, ahogy olvastam :/ mámint elvileg elég "rövid" az ülőfelülete (értsd: nem elég mély) és sajnos ezek a fajta székek már az én visszafogottnak számító 186 cm magasságommal is kiesnek...
ettől függetlenül tesztek, képek, videók, kommentek alapján tényleg az tűnik nekem is az egyik legjobbnak ár-értékarányban.
kb fél éve szemezek egyébként ezzel a konkrét székkel az emag-ról, de ezt meg azért nem merem megrendelni, mert nem az emag forgalmazza...ha nem jó, nem tetszik, bármi baja van, nekem kell visszajuttatnom romániába a széket, ami nem annyira cool...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mezis
félisten
Üdv.!
UPC-Vodafon: Nálatok is csak a TV2 és RTL jön és semmi más (Akadémiakert) ?
[ Szerkesztve ]
mezis
-
wwhy
veterán
A Markusnál is jobb az ErgoChair2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest