- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz sto1911 #141300 üzenetére
Nincs gond minap pont én néztem be ugyan ezt másnál
Most para van holnapig
Öcsémék lehet elkapták a nyavalyát, holnap mennek tesztre
Nagyon nem lenne jó[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Laza...
addikt
Wow, végre ami érdekel Téligumi van valakinek eladó? Mert nem vennék
Naaa.... adópapírost még nem kaptam, ezzel kapcsolatban 2 kérdés:
- fizetési határidő?
- meddig kell postázniuk a csekket? (csekket is applikációból fizetem)Never give up!
-
Papaj x
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
válasz vlevi #141291 üzenetére
Igen tudom, hogy a NAV így szedi be a pénzt, viszont erre a felháborodásra nem voltak felkészülve. Ezért nem is adtak konkrét választ a kérdésre, hogy akkor melyik összeget kell befizetni, illetve visszautaltak megint erre a kerekítésre.
Viszont akkor a levélben szereplő összeg csak tájékoztató jellegű, mert ha utalnád is a pénzt akkor neked is a felkerekített összeget kell, hiszen nem "aprózik" a NAV.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
nrg_52
addikt
Udv! Van nehany elado dolgom, hatha valakit erdekel valami belole.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
sto1911
veterán
válasz Aryes #141310 üzenetére
Edes f.szom, legkozelebb nem forumozok faradtan
Kattintottam a linkre, feljott par kep, es olyan kellene
Egesz pontosan ilyen:Gyerek kapott egyet, de nem indul be, felmelegszik, majd Err felirat a kijelzon. A behuzo motorja nem huzza be a filamentet, melegedesen kivul nem csinal masat.
Hasonlo allvanya nincs valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
-
sto1911
veterán
válasz paatrick #141312 üzenetére
Koszi! Latom elore-hatra is lehet donteni nehany fokot, de nekem nincs ra szuksegem. Stabilan, fuggolegesen tudja tartani a monitort?
Ugyanis egy regebbi fali tartom az elore dontotte kicsit, barmit csinaltam vele.
Mennyire log elore? Nekem pont arra kellene, hogy a jelenlegi helyzetnel kicsit hatrebb keruljon a monitor, ugyanis a talpan mar nem tudom hatrebb vinni a monitort.Igazabol nekem egy egyszerubb is eleg lenne, amin tudok magassagot allitani, illetve allora forgatni.
-
nagyúr
válasz sto1911 #141311 üzenetére
Már új korában a dobozból kivéve sem húzta be? Mit próbálsz beletenni?
Van egy ilyen tollam is (nem eladó ), esetleg az lehet, hogy túl vastag/deformált a filament, amit bele próbálsz tenni, ezért elakad belül, esetleg bele van olvadva régebbről az anyag. Filamentet tudok adni, ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
-
bul07
nagyúr
Aki akar valami műszaki áruházba menni az nézzen utána mert
-hétfőtől, azaz március 8-tól két hétre bezárják az üzleteket, ez alól kivételt jelentenek: az élelmiszerboltok, a gyógyszertárak, a drogériák és a benzinkutak,
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sto1911
veterán
válasz bul07 #141322 üzenetére
Most mindenki ra fog jonni, hogy kell otthonra egy uj mosogep meg huto, es egymas hegyen-hatan allnak majd sorba hetfoig
Netes rendeles gondolom ugyanugy jatszik majd.#141324bul07: vilagos, szivas, ha elromlik valami es nem tudod rendbe hozni, jut eszembe akkor meg ma megcsinalom a csapot
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sto1911 #141323 üzenetére
Én csip csupp dolgokra gondoltam, egy zár, egy wc ülőke, egy valami amit nem igazán éri meg rendelni, de bosszantó ha nem tud az ember venni
-
paatrick
őstag
válasz sto1911 #141313 üzenetére
Kb így számolj a hátratolással:
Olyan 6 cm-re lesz minimum a faltól. Szerintem a többinek is ilyen feje van így ezzel számolhatsz. Az enyémen az összes döntési forgási pontot lehet szabályozni imbuszkulccsal, nekem adtak azt is hozzá. Ha meghúzod egyenesben biztos nem fog lebillenni.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bul07
nagyúr
Beteszem ide is, hátha jártok Penny-be és jégkrémet szoktatok venni
Figyeljetek hogy a 1.5l-re vonatkozik nem a kisebbre
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz sto1911 #141331 üzenetére
A talp is olyan 6 cm-re lóg be az asztalra. Most az enyémet betoltam teljesen ameddig engedte:
Így a fal olyan 7 cm-re van a VESA felfogatási ponttól a monitor hátán. De ha mondjuk ívelt monitorod van akkor szerintem simán bemenne falig is.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz bepken #141285 üzenetére
Na letettem a szent kört:
- Kárpitmax bútorbolt - van vagy 6 db forgószék összesen 10-40 ezerig de inkább a 20 felé áll a több.
- Malombútor - 1 db szék van. Többi rendelésre, várható érkezés május, június, július.
- Mömax - megkérdeztem egy gamer széket hátha, az eladó azt mondta nem állnak jól forgószékkel már korábban kb mindet eladták. Amit néztem május végére várható hogy jön, vagy nem.
XXXLutz - van pár szék amire ki van rakva hogy azonnal elvihető (lehet a bemutatódarab?), mondjuk egyik se volt kényelmes nekem. Egyet megkérdeztem, nincs az országban most, május-június a várható érkezés.És én még azt hittem a Vivax 4-6 hetes átfutása hosszú
Most neten kinéztem egyet, azt írja a FAVI.hu hogy raktáron, de a weboldalon már nincs kiírva, a telefont nem vették fel holnap megpróbálom újra.
-
nagyúr
Srácok, senki nem tud nekem ötletet adni, hogy honnan tudnék pár tenyérnyi vékony bádog lapot szerezni?
-
nagyúr
válasz 7Sony7 #141342 üzenetére
Olyan ~15cm átmérőjű, kör alakú fém lap kellene, teljesen sík, amit egy levágott eső csatorna nem biztos, hogy teljesít (nem tudnám kiegyenesíteni). Igazából egy vékony, de azért kemény, bármilyen fém lemez kellene, kicsit vastagabb, mint egy sörösdoboz oldala. A bádog jutott eszembe, de bármilyen ötletre vevő lennék. A lényeg az lenne, hogy jól vezessen hangrezgést, egy mikrofonhoz kellene, rezonátornak.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Szegedi vagyok és kellene egy kis segítség.
Venne valaki nekem 20 darabot ebből Hajdúböszörményben és egy posta kész ajánlott borítékban feladná? Előre elutalom az árát.
[link]
Szegeden nem hogy ilyen, de még hasonlót sem kapni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest