- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Debrecen környékén melyik az a tó/víz, ahol lehet fürödni, és víkendházat bérelni?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
mghltm
addikt
válasz Peti78 #106303 üzenetére
elmeletileg, a vizet isszuk
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
csizs
aktív tag
Keresek HP centerpines min. 135w-os tápot
1x éve a prohardveren!
-
bul07
nagyúr
Én pár éve a Basa üvegfóliánál csináltattam egy kocsit [link]
Jól dolgozott nem volt probléma, műbizonylat is jó volt műszakin( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
HUTCHDB
nagyúr
Sajnos ma megadta magát a dekopír fűrészem.
Tud valaki tippet adni, hogy sos-ben (holnap) hol tudok olcsón venni egyet?
Aldi-s lenne jó, de sajnos most nincs akcióban, és nem is láttam a Vincellér utcai üzletükben, pedig az én igényeimet bőven kielégítené.
Kis munkához kellene most, aztán csak úgy az általános szerszámok közé, hogy ha szükség van rá a ház körül, akkor legyen." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
werszomjas
addikt
válasz bul07 #106309 üzenetére
+3
Én 3 autót fóliáztattam a Basa fóliánál, mindegyik munkája tökéletes lett, én is ajánlom.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
kungzi
veterán
Tud valaki olyan boltot/céget ahol tudnának nekem csinálni 2m koax kábelt csatlakozókkal?
-
bul07
nagyúr
válasz kungzi #106313 üzenetére
Elméletileg bemész egy villamossági boltba és ha olyan hely akkor rányomják neked a végére a csatlakozókat
Keres pár üzletet és kérdez rá telefonon, hangjából érezni fogod mennyire akar segíteni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ami ebben a videóban is látható csomagolt pizza tésztával találkoztatok már valamelyik üzletben is?
Csinálnék én magamnak pizzát de nem szeretek tésztát gyúrni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Peti78
őstag
Ilyen kupakot hol lehet kapni? Ilyen, vagy esetleg más színben, és méretben (is) ?
-
bul07
nagyúr
válasz PhoenixSzG #106319 üzenetére
Köszi ránézek majd
-
nagyúr
Sziasztok
Lomoltam itthon és beleakadtam egy elfeledett korábbi gépembe.
alaplap: Intel D510MO
ram: Kingston DDR2 800mhz 1GB (1x1)
ssd: Kingston V300 60GB
ház: Codegen MX31-A2 + Codegen táp
wifi: TP-LINK TL-WN620G 108MbpsÁR: Fix 20K
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Csöves
őstag
-
Popes
őstag
Ez ügyben senkinek nincs tapasztalata? LINK
Deus ex machina
-
rayoliviero
veterán
-
atike
nagyúr
válasz werszomjas #106311 üzenetére
Akkor +2.... Én is csak ajánlani tudom.
-
mackosajt
addikt
válasz Salex1 #106329 üzenetére
Jah, 2 év.
1 hét múlva kifogsz egyet, aki elkuld vizsgára. Mindjárt nem lesz 2 év.
Mubizonylatossal, ha az valós, szabályos, vizsgára is nyugodtan mehetsz.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
atike
nagyúr
Eladó:
CSX 2 Gbyte DDR2 800 Mhz -
3 000 Ft2 500 Ft----
Van 3 db Huawei P9 Lite tok is (a párom berendelt vagy ötöt, kettõ megmaradt, a többi eladó ):
Az ezüst az volt egy pár napot a telón, így azon van minimális használati nyom, ezért az ára 500 Ft.
Az arany 1000, a pillangós 2000 Ft (ezek nem voltak használva).
Egyben mind a 3 - 3000 Ft.
-
Irmscher 353
aktív tag
Nagyobb pendrive-ot (64GB vagy még nagyobb) honnan érdemes vásárolni?
Akár külföldi megbízható forrás is érdekelne.
Valamint az USB 3.0 és 3.1-es pendrive-ok között van-e valami különbség, ami miatt ajánlott/nem ajánlott egyik vagy másik?
(jól gondolom, hogy az újabb szabvány visszafelé kompatibilis?)Előre is köszönöm a válaszokat!
-
diablo1984
veterán
válasz Irmscher 353 #106333 üzenetére
Én múlt évben rendeltem sandisk-et az aliról 64gb-os usb 3.0ás volt és az is jött, az itthoni ártól 3000el olcsóbban jött! Kingston-t rendeltem már többet is, igaz abból 32gb-ost a legnagyobbat, de azzal sem volt gond. Ha kintről rendelsz, akkor érdemes márkásat venni és nem árt ha megbízható eladótól, olyantól akinek jó az értékelése az adott cuccra is!
Bár még 3.1-eshez nem volt szerencsém, de eddig a kompatibilitással nem volt gond! -
bul07
nagyúr
Tesco
=================
BASIC AKKUS FURO 9.6
=================
Debrecen | 4.490Ft = > (Új ár: 279Ft | 94%)Ha valaki megy és vesz, vehetne nekem is egyet és ha járok arra valamikkor akkor átvenném
-
csapee
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz mghltm #106336 üzenetére
Nem ennyire csak a Debreceni-re hozza, a többibe más áron van, de a linkelt hozzászólásba rákattintasz a névre bejön több áruházba mennyi, ez a link 1300ft és legtöbbe 2990Ft -áron van
(#106337) diablo1984
Nem
Múlt héten mindenki a medencét kereste a tescoba mert el volt árazva valami 800Ft-ra 8e helyett
És országosan el volt, sok helyen vettek többet is , volt ahol raklappal volt kirakva, mostanra persze javították( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
aldebaran
őstag
Ezt érdemes akkor elolvasni: Sötétített üvegért akár másfél hónapra is ugrik a műszaki
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
atike
nagyúr
Gyakorlatilag is így van.
Egészen pontosan:
"(5)202 A gépjármű, a mezőgazdasági vontató, továbbá a lassú jármű szélvédőjén és ablakain - kivéve a lakófelépítmény ablakait - menet közben nem szabad függönyt, vagy olyan más megoldást (fólia, üvegre felhordott fényelnyelő vagy fényvisszaverő réteg stb.) alkalmazni, amely a szélvédőn, illetőleg a jármű ablakain a kilátást, illetőleg az átlátást megakadályozza.
(6)203 Az (5) bekezdésben meghatározott követelmény nem vonatkozik a jármű szélvédőjének és ablakainak fényáteresztő képességét csökkentő olyan eszközökre, amelyek alkalmazására a közlekedési hatóság az ER. 2. § (3) bekezdés h) pontja alapján, az ENSZ-EGB 43. számú előírás 21. számú mellékletében meghatározott, a biztonsági üvegezés járműbe szerelésére vonatkozó műszaki követelmények figyelembevételével engedélyt adott.
(7)204 A fényáteresztő-képesség mértéke megfelelő:
a) ha a szélvédő (kivéve a lehajtott napellenzők által takart üvegfelület), valamint a vezetőtéri oldalablakok üvegei esetében (amelyeken keresztül a jármű vezetője részére az oldalra való kilátás, valamint a visszapillantó tükrökkel a jármű mellett lévő mindkét forgalmi sávra történő hátralátás biztosítva van) a mérték legalább 70%;
b) egyéb ablakok (utastéri, raktéri oldal és hátsó ablakok) üvegei esetében 70% alatti mérték is megengedhető, ha a járművet két külső tükörrel szerelték fel."
[ Szerkesztve ]
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok, a nyári szünidőre egy kis játék
-
Salex1
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz atike #106346 üzenetére
Azokat nem cég csinálja hanem ilyen csikaszok, jó sötét fóliával
Volt nekünk is egy úgy lett véve szó szerint éjszaka le kellet húzni az ablakot mert nem lehetett kilátni az üvegen és a két első oldalsó is fóliázva voltPár nap után le is lett szedve
-
Peti78
őstag
válasz Salex1 #106345 üzenetére
Pesten még a műszakin sem mindig foglalkoznak vele.
(#106341) aldebaran Ez egy 5 éves cikk. Először ráugranak mindenre, aztán hagyják. Nyilván a ladás józsik hollófekete fóliáját nem szeretik, de amúgy meg...
[ Szerkesztve ]
-
T.Mihály
újonc
Eladó:
Lenovo A606 4G kártyafüggetlen telefon, szép állapotban. 20 k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest