- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
Valaki le tudná írni, hogy a termisztor èrtèkek között mi a difi? Most van egy 10k-s a hűtőben ès +25 fokon -17et mutat, milyet kell vennem, hogy a valósághoz közel, vagy pontosat mutasson? Ami gyárilag benne volt, az elszállt, ott 0 fok körül volt +28.....előtte jó volt persze!
-
csapee
őstag
-
birq
tag
Sziasztok!
Eladó:
Thermaltake Core V1 házikó - 7k
Gigabyte GA-H110N alaplap - 15küdv: Attila
-
PLaci58
addikt
válasz diablo1984 #105200 üzenetére
Igen. Városban 5-ben 1500 körül forog (50-60 km/h)
Országúton 3000-et pörög 100 km/h-nál és eszik 7 liter körül. 130-nál már eszik 8-8,5-et. A többiről ne beszéljünk"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
7Sony7
addikt
Mivel jártok Ti, tankokkal? 184kw; 1900kg; stb.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zola007
veterán
válasz Peti78 #105206 üzenetére
Havi 500 km-re miért pont 250 lòerös autòra esett a vàlasztàs?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
válasz PLaci58 #105196 üzenetére
Azkomoly, én 1.4es motorral hozok hasonlót Város 8, kint 6, pálya 7 nagyvonalakban. Mondjuk nem tojással járok én sem De a városi 5.5 max úgy jön ki hogy hajnalban mész mikor még nincs lámpa és másik autó és éjjel mész haza hasonló módon
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Peti78
őstag
válasz mghltm #105208 üzenetére
2.3 szivo benya, manuális, 1438 kg.
(#105210) Zola007
Azért, mert ha megyek, akkor szeretem tudni, hogy van tartalék, ebben pedig van. Nem beszélve arról, hogy nekem ez az autó tetszett. Havi 1 pályázás, és város, nagy ritkán országút. Szeretek kényelmesen utazni. Ha 2km, ha 200, mindegy.
JAH! Van elektromos napfénytető, ami királyság[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
dew28
aktív tag
válasz diablo1984 #105213 üzenetére
en hajnalban jarok dolgozni / haza, nincs forgalom, nincs lampa, 6l hosszutavon / 2.0benzin 136hp 1547kg
napkozben forgalomban sima 7-7.5l atlag.[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
-
diablo1984
veterán
válasz dew28 #105215 üzenetére
De könyörgöm azt hogy mèritek? Mert gondolom nem tankolsz otthon, majd a melóhelyen is megtankolsz ès úgy kiszámolod? Mert mint írtam a pillanatnyi semmit sem èr, èn is tudok az ezres yarisommal a városban 5 alatt is cirkálni, mègis mire tankolok akkor 6 liter lesz a vegyes.....
-
zeon.hu
nagyúr
Város 10l (nyáron 11), pálya 6.5-7.5, 2000cm³, 192 ló.
'99-es Saab, de úgy látom, keveset eszik itt a többihez képest
Ja, most nulla a fogyasztása, mivel turbót kéne cserélni#?*@&!
-
mackosajt
addikt
válasz sto1911 #105188 üzenetére
Én most vettem 197e km-rel Zafirát, 3 éves.
A navi előzményeit elnézve, Európa 60%-át bejárta. És nem magyar utakon.A fogyija is tetszik, majdnem 2e km-t tettem eddig bele, és 6-6,2-n áll.
Debrecen-Budapest pályán, betartva a vaku határt, klíma, 6 személy, 5,8 liter/100 km.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
dew28
aktív tag
válasz diablo1984 #105217 üzenetére
nem, es nem is pillanatnyi, en ugy merem, hogy ha egy hetig minden masnap 03-03ig dolgozok akkor az 4 nap tisztan hajnali forgalommentes ut. abbol meg mar lehet atlagot vonni szepen.
valo igaz hogy csak 80%ban varosi, mert mikepercs-debrecen masik vege
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha már autó téma, ezt a videót érdemes végignézni, sok tipikus hibát felsorolnak és hogy mire érdemes figyelni
Múltkori benzin témára is van videó,
Érdemes szétnézni ezen a csatornán, van videó a motor kopásról is hogy hidegen az alacsony fordulatú erőltetés árt, meg a kettős tömegűről is van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Érdekel valakit egy Canon PIXMA iP1900 nyomtató?Már rég nincs használva,a patronok beszáradtak.Maga a gép hibátlan,szerintem 50 oldal sem lett nyomtatva vele.Hajdúböszörmény közelében van.
Akit érdekel,írjon privátot. -
PLaci58
addikt
válasz diablo1984 #105213 üzenetére
Megnézheted. Nem pillanatnyiról beszélünk! Mint írtam 1100 km alatt mutat 7,5-öt. Ez azért már átlag. Azt viszont látom, hogy mennyit fogyaszt városban és országúton.
Ez nem csak autó kérdése, hanem vezetéstechnika is, Kell hozzá erős motor, amit nem kell pörgetni és előre látó vezetés. Nem hiszem, hogy bárki is panaszkodna mögöttem, hogy feltartanám
1,4-es Tháliával Miskolc-Budapest-Miskolc útvonalon kihoztam a gyári 5,4-es fogyasztást
Országúton, 80-90-es sebességgel. És ezt nem kijelzés, hanem tankolással mérve (tele tank előtte, utána)
A másik autóval eljárok 7,5 átlaggal. A feleségem 8-9 et megetet vele, pedig nem megy gyorsan, sőőőőt.
1-2-es sebességet csak elindulásra használom, hamar felváltok és 3-4-el gyorsítok. Csak országúton pörgetem 3000 fölé. Ennyi."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
diablo1984
veterán
válasz PLaci58 #105227 üzenetére
Nekem is volt 2 literes benzinesem, 90% városi használattal 9-10 litert evett télen. Gondolom azt tudod, hogy csak városi használattal nem 5,5 litert enne a gépsárkányod, hiába a technika, de a gyorsítás-lassítás, megállás-elindulás, alapjáraton ketyegés mind hozzátesz, sőt a hideg motor is! Nem minden a fordulat......
-
diablo1984
veterán
válasz zolikaDB #105229 üzenetére
Még a nagy tudású csúcs szívóbenzin mazda motorok sem fogyasztás bajnokok, sőt a pillesúlyú suzukik sem jönnek ki városban ennyiből, mondjuk az nem is városi közlekedésnek számít, ha fél óráig egyenletes 50-el megy az ember, fékezés és gyorsítás nélkül.
Nekem a skoda 1,6 cr tdi eszik vegyesben 5,5-et(itt is városban és főúton tud akár 4-5 között is szakaszonként, de utána megáll, elindul, gyorsít, lassít és oda a rekord), az előtt a laguna 1,9 dti is ennyit evett, a volt vectra c-m 1,9cdti motorral 1600kg-os üres kasztnival tudott simán 5 alatti etapokat, csak ha egyszer erősebben nyomtam a gázpedált, azonnal elkezdett regenerálni és elcseszte az egészet......Szóval kíváncsi vagyok arra a városi szívóbenzin fogyasztásra, mert akkor ezek szerint az összes taxis tévedésben élt.....
-
mghltm
addikt
válasz zolikaDB #105229 üzenetére
ha 5 ala akarsz menni, akkor prius vagy mild hibrid swift / baleno. nem csak papiron tudjak a megadott ertekeket, a benzines motor miatt joval hamarabb uzemmeleg allapotba kerulnek, mint egy dizel. sokat segit nekik, hogy a legkoltsegesebb elindulasnal / gyorsitasnal besegit a villanymotor, majd lassitasnal / fekezesnel visszatolti az akkut, en ezekben latom a jovot a kovetkezo 10-15 evre.
akinek van start - stop rendszere, mennyire mukodik intelligensen? a korabban emlitett 4 ev koruli passat-ot tudom mondani rossz peldakent: 2.0 cr tdi + 6 dsg valto van benne, de meg a teli minusz 20 celsius fokban is allandoan leallitja a motort, pedig egy dizelnek sok ido kell, mire az olajat bemelegiti.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
bagyulajuve
addikt
ha volt valaki mostanában az USA-ban és az útlevelében szerepel a "Dr." a családi névnél, írjon már rám priviben, plíz
köszi
Resistencia eterna
-
ballor.hu
tag
Eladó dolgaim:
- Apple iPad PRO 12,9-es gép, 128 GB hibátlanul, dobozában 240k
- Sony PS4 hibátlan, 750 GB HDD, minden tartozékával dobozában 50k
- Apple iMac 21,5 8GB RAM, 1 TB HDD, 128 GB SSD (Fusion drive) minden tartozékával, dobozában 360k
- Apple iPad Pro Smart Keyboard, 12,9-es géphez, angol kiosztással, de minden magyar ékezet elérhető 35kKipróbálás után vihetőek a használt termékek.
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
Zola007
veterán
válasz bagyulajuve #105235 üzenetére
aki mostanság járt az USAban és Dr., az általában nem jön haza
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz bagyulajuve #105238 üzenetére
BMBI-ben érdeklődj, korábbi Nagy-laborból sokan megjárták USA-t, biztos tudják repjegyhez, stb hogy kell megadni, ha ez a kérdés
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz diablo1984 #105233 üzenetére
ezt sem mondanam reginek, megis hulyen mukodik. menubol veglegesen ki sem lehet iktatni, minden egyes inditas utan a dedikalt gombbal kell kikapcsolni es akkor nincs start - stop.
korabban lattam meg olyan megoldast ( talan bmw? ), hogy dinamikusan emeli az elerheto maximalis fordulatszamot a motor hofokanak megfeleloen.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
bob011
aktív tag
Debrecenben vagy a környéken hol kapható fa udvari játékok/játékház/stb. ?
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zola007
veterán
ingyen elvihető:
30db DVD-tok
vízforraló talp (hibátlan, általában kompaa forraló eltörött)
Carena 50 MF filmes fényképezőgép 24x36mm , tokkal, dobozában
9db pótstopli futballcipőhöz
Blade Runner filmzene eredeti kazetta
Bártfai Barnabás - Hogyan használjam a számítógépet könyv jó állapot
Puskely Mária - 1000 év misztikájából könyve jó állapotban
új ESD csuklópánt
kínai gagyi új in ear fülhallgató
ékszermérleg, nem kapcsolt be
elalvásgátló sofőröknek
US ► EU villa adapter[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
-
Zola007
veterán
Tudtok valahol most vérnyomásmérő csereakciót?
-
lamiki
senior tag
-
lamiki
senior tag
Sziasztok!
Kellene 4 egyforma gépet telepítem, milyen programot ajánlotok erre ami egyszerű és jól használható, hogy ne keljen egyesével telepíteni?
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Zola007
veterán
válasz lamiki #105248 üzenetére
köszi, olyanunk már van, egy régi Medicort akarok becserélni
sysprep vagy bármelyik normális klónozó. macrium, paragon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest