Új hozzászólás Aktív témák

• Kai_Rong

senior tag

válasz #82860288 #7880 üzenetére

Ja, a lord soulokat mar felraktam, szoval csak a Lord of Cinder van hatra. Vegul elobb ellatogattam Archdragon Peakre, kedves kis helyszin :D Nameless King nekem meglepoen nem volt veszes, majdnem elsore meglett, a villam AoEjet a vegen lotte el egyszer, es abba bele is haltam :DDD A first phase picit lutri, en akarhanyszor ralockoltam, a kamera megorult, szoval lock-on nelkul probalkoztam a phase 1-ben. Attol fuggoen, hogy milyen kedve van a kiralybacsinak, azaz milyen tamadasokat lo el, lehet konnyen dodgeolni vagy eppen nem lehet, mert nem latod, hogy melyik move-jat nyomja el. Nekem az elso probalkozasnal nagyreszt aram AoEt csinalt vagy tuzet okadott a sarkany, ezt a kettot egesz jol lehet kezelni, ha repules kozben tamad valamit, az nehezkesebb. A villamos szarjai ellen van a mapon egy lightning defense buff gyuru, azt erdemes betenni valamelyik slotba.
    A masodik phase nem volt veszes, szokasos soulsos dodge-olj jobb oldalra taktikat alkalmaztam. Lothric es tezsvire nagyobb szoporoller volt, ha oket le tudtad nyomni, akkor Memeless is menni fog.

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák