- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Ügyfelei vagyonának védelme érdekében az Inlock felfüggeszti bizonyos szolgáltatásait
Az Inlock olyan helyzetbe kerül, aminek megoldásáig ideiglenesen fel kell függesztenie a platform bizonyos szolgáltatásait. A platform 100%-osan rendelkezik az ügyfelek vagyonával, illetve a kihelyezések biztosítékával is, azonban egy a likvidációs folyamatot érintő káresemény okán az ügyfélvagyon egy kisebb része elérhetetlenné vált a cég számára.
....na ezt csak most vettem észre, bár lehet régi hír
-
Pietrosz
addikt
Az arbitrage ugye nem tiltott binanceon?
Arra gondolok hogy ha ki-be utalgatok akkor azért szólnak-e -
Pietrosz
addikt
Köszi a válaszokat igen az utóbbiról van szó. Közben találtam a binance academyn is leírást erről úgyhogy megnyugodtam Nem hiányzik egy zárolás vagy ügyfélszolgálattal való chat csak ezért kérdeztem rá.
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen ide illik talán, de jobb ötletem nincs...
A probléma az, hogy meghalt a korábbi telefonom, amin a Google Authenticator volt beállítva a 2 faktoros azonosításhoz. A teló annyira kimúlt, hogy nem tudok hozzáférni az Authenticatorhoz, hogy átköltöztessem az újra.
Az igazi probléma itt kezdődik...
Kértem újra azonosítást, befényképeztem a személyit, magamat is, jóvá is hagyták, azzal a feltétellel, hogy 24 órán belül frissítsem a 2 faktoros azonosítás módját. Amikor viszont be akarok lépni a telefonos appból, akkor kéri a megerősítő kódot, amit nem tudok beírni, hiszen nem férek hozzá az apphoz. PC-ről be tudok lépni, de nem tudom módosítani a 2 faktoros azonosítás módját, mert a változtatás előtt kellene a kód az appból, amit ugye nem tudok beírni...
Járt már így valaki? Vagy van valami ötlet, hogy mi legyen azon kívül, hogy eladok mindent a faxba, és elfelejtem a coinbase-t? Bár lehet, hogy az se menne, mivel ahhoz is kellene a dupla azonosítás...[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
-
Rival
aktív tag
Aegis Authenticator: nyílt forráskód, maximálisan testre szabható, exportálható az adatbázis, de akár menti is magát automatikusan SD kártyára, Google cloudba. Előtte én is a Google Authenticatort használtam, de meguntam, hogy béna, fapados, nem lehet menteni, és konkrétan lassúvá vált, amikor is az új kódok generálása után azok csak kb. 10 másodpercre rá jelentek meg. Még megvan a régi telefonom, amelyen folyamatosan naprakészen tartok minden appot és beállítást, így ha a jelenlegivel történik valami, csak a SIM kártyát kell átrakni, és pont ott folytatom, ahol abbahagytam, mert tök ugyanaz minden.
-
A Zéé
addikt
köszi, PC-ről sikerült! El kellett felejtetni az eszközt, aztán megismételni újra a személyi igazolványos bohóckodást, aztán frissíteni az authenticatort, utána belépni telefonon, jóváhagyatni azt az eszközt...
Lehet, hogy betárazok egy másik alkalmazást, hogy ne legyen ekkora macera visszajutni az accounthoz.
Just a simple Lineman...
-
Adam868686
újonc
Coinbase bankkártya körülbelül mennyi idő alatt ér ide?
-
Lmh
őstag
Crypto.com support végkimenetel:
Please kindly note that you would not be able to use your Fiat Wallet as for now.
Please be advised that this is a business decision and we would not be able to proceed further.
As an alternative, you could always withdraw your funds to an external wallet.
Ez most azt is jelenti, hogy a bent lévő cryptómat nem tudom ott dollárra vagy eurora visszaváltani és kiutalni magamnak? Mert nem műkdik a fiat walletom? vagy ez vmi mást jelent?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz LuckyL #18471 üzenetére
A binance accomra át tudom utalni?
igazából -75% bukóban vagyok egy kisebb osszeggel crypto.com-on. Most nem venném ki ha nem muszáj. Viszont ha felmegy nullszaldóig akkor kivenném az ottani kriptóimat és felszámolnám azt az accot. Eddig is ez volt a tervem. De így hogy?
Mondjuk nagyon nagy átverésnek érzem ezt.... business decision... bakker.... ilyet lehet?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
kenwood
veterán
Na ez most hogy van ?
Az egyik nagyobb banyasz srac csatornajan neztem egy videot az Arbitrumrol,es a comment resz tele volt AZP300X hozzaszolassal.
Google szerint ez valami Amazon nevevel visszaelo scam,amit comment botok spammelnek esz nelkul.Ez ok,ilyet mar lattunk, viszont van a Youtubeon egy video, amit nem tudok hova rakni.
[link]
A csatornanak van ketto videoja,es melle 1 millio sub.
Nyilvan nem az a kerdes, hogy kamu-e a video, hanem az,hogy az egymillio feliratkozot hogy sikerult rahackelni a Youtube csatornara ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
őstag
válasz kenwood #18474 üzenetére
ezeket úgy csinálják, hogy megszerzik egy nagy csatorna adatait és megváltoztatják a nevét
privátra rakják az összes videóját és csak a scam contentet teszik láthatóvá/töltik fel
élőzni is szoktak ezzel a módszerrel youtubon, évek óta megy
szoktam figyelni a csaló btc/eth addresseket, az alapján még mindig van aki bedől neki/pénzt küldcryptot minden termékemért elfogadom
-
kenwood
veterán
válasz LuckyL #18476 üzenetére
Az kemeny.
Es senkinek nem hianyzik egy csati,aminek 1 millio subja van ?
Vagy hianyzik,mar fel is adtak a ticketet,amit majd par honap mulva kivizsgal a z Alphabet?
Csak azert, mert het napja kerult fel az elso video ....Egyebkent ez meg trukkosebb, ha megnezed, a csatorna neve CoinmarketcapEN.
A fooldalrol viszont elerhetoek videok, amik a valodi Coinmarketcaptol szarmaznak. Nekik egyebkent kevesebb,mint 400k subjuk van.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
őstag
válasz kenwood #18477 üzenetére
baromi lassúak, igen
jelentegni meg szerintem hiába jelentgetik, olyan nagy a csatorna hogy nincs auto ban
bár ennek ellentmondd, hogy nem csinálja folyamatosan az élőzést, lehet van rajta valami soft-ban a kivizsgálásig, hogy nem tölthet fel többetigaz az facebook, de egy hétig néztük a loki focicsapat face oldalán valami hülyegyerek hogy posztolgatott
cryptot minden termékemért elfogadom
-
butch3r
senior tag
válasz LuckyL #18478 üzenetére
a dreher facebook profilja volt vicces, az szeirntem bő 1 hónapig de lehet tovább volt törve, napi szinten posztolt a hacker/hackerek. vietnámi vagy távolkeletiek lehetettek. volt minden, random zenés contenttől a csöcsös videókig minden elképesztő sokáig tartott míg visszaszerezték
-
kenwood
veterán
válasz #25712384 #18483 üzenetére
Windows Minimum requirements Operating system Windows 10 (64-bit) or later
Mac Minimum requirements Operating system macOS v10.14 or later
Linux Minimum requirements Operating systemLinux Ubuntu 20.04 (64-bit) or laterMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
proof88
addikt
válasz #25712384 #18483 üzenetére
Ez a függvény nem létezik Win7 alatt, Win8-ban lett bevezetve, de szerintem is jobb lenne Win10-re áttérned ha módod van rá, legálisan letölthető a hivatalos weblapról, meg tudod nézni mennyire működik jól a gépeden, és tudod később regisztrálni, addig bizonyos funkciók korlátozva lesznek, de működőképes.
-
kenwood
veterán
A dolgot az teszi igazan szurrealissa, hogy ez a faszi igazabol a demokratak embere,es az osszes konresszus tag, aki alaposabban megmasszirozta Garyt, republikanus.
Kozben Guy is mondott par szot a temarol, naluk az lett a konkluzio, hogy a demokratakat a bankok, a repukat meg a fintech vonal nyomja inkabb, ezert nyilvan itt sem az igazsag,hanem az erosebb kutya fog gyozni.
Azert itt egy eleg komoly szerepcsere tortent. Logikusan,tortenelmileg pont forditva kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ÁrPi2
senior tag
válasz kenwood #18488 üzenetére
Ohhhó A szürrealitás!
""a demokratakat a bankok, a repukat meg a fintech vonal nyomja inkabb ( ... )""
azaz ""( ... ) itt egy eleg komoly szerepcsere tortent. Logikusan,tortenelmileg pont forditva kellene lennie.""Csere ? Egy szvingerklub például vajon progresszív bols. "demokratapárti" feleség terület, vagy régmúlt történelmi , és maradi ,bigott "republikánus" játszótér?
Jó észrevétel, jó kis szürrealitás dolog OTT , a csudajó demokráciában.
Igen, logikusan meg történelmileg a topikunkban a két "párt"
remember "Bankok vs. FinTech".Bankok: lomhább, konzervatív(abb) metódusok, a StatusQuo őrzésének hajlama és gyakorlata.
FinTech (és a Crypto) : tempó, innováció, haladóbb pénzügyi tudatosság, modernizáló, progresszív, technológia párti irányok .
-
FIREBLADE78
addikt
Tudtok ajánlani egy jó összefoglaló írást a cryptokról? Full kezdő vagyok. Binance appot ajánlotta egy külföldi ismerős. Viszont itt csak min 7000 Ft-al lehet beszálni. Őszintén először pár eurót akarok csak beinvesztálni. Nem szeretek pénzt kidobni az ablakon. Binance jó dolog? Eléggé fura volt,hogy id-t és közüzemi számlát kért tőlem.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
xy.zsolt
őstag
válasz FIREBLADE78 #18490 üzenetére
ha már a 7000ft-ot sajnálod akkor ne is kezd el. Inkább válaszd a Tradingview Paper Trading demo számlás teszt kereskedést, ami ingyenes. Aztán ha lesz önbizalmad akkor mehet a binance élesben. De ott is annyit invesztálj amennyit nem sajnálsz elbukni
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
őstag
válasz FIREBLADE78 #18492 üzenetére
ha valami dogi vagy pepecoint vettél volna belőle akkor lehet tényleg jobb egy whopper menü
cryptot minden termékemért elfogadom
-
methox1991
lelkes újonc
Pár euro all in Shiba Inu
-
Flashback
addikt
Mindenféle rosz szándék nélkül kérdezem: Mire szämítottál?
Vegyél 7000HUF-ért BTC-t aztán év végen jön a Lambó?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Plug Life
senior tag
válasz methox1991 #18494 üzenetére
...vagy PooCoin 💩
-
fireman123
őstag
szerintem is menj inkább étterembe, úgy tűnik nem neked való a kriptó, még mindig vannak akik azt hiszik, hogy a kriptón csak nyerni lehet, főleg nulla ismerettel....(pedig inkább veszteni, hacsak nem vagy mázlista és jókor veszel jó coint majd jókor adod el....és közben nem nyúlsz mellé, nem küldöd rossz láncra, vagy nem hackelnek meg...stb. és nem tűnik el az éterben a kriptód)....ha sok évig tartod akármi is lehet belőle, vagy semmi...
[ Szerkesztve ]
-
methox1991
lelkes újonc
7 ezer forintért kár beregelni , max ruletten piros vagy fekete.. egy bolti bevásárláshoz is kevés. Aki ennyire félti a pénzét annak nem való semmilyen befektetés csak a önfejlesztés/ munka.
-
tomazin
veterán
Teljesen jo a hozzaallasod, hogy ovatos vagy, de 7k az kb 20usd. Binancen 10usd alatt nem tudsz tradelni.
Szoval ennyit ki kell fizetned,hogy tanulhass. Ha ezt kidobott penznek gondolod akkor jo etvagyat. -
spkkill
tag
válasz xy.zsolt #18491 üzenetére
Nyugodtan kezd el kicsiben, de előbb ajánlom, hogy tanulj róla. Így megérted, miről is van szó. Ha a tanultak után tetszik a dolog, vágj bele. Addig van időd még félretenni hozzá egy kicsit. Például: [link], kezd a lerégebbi videókkal . Most sajnos medve piac van, a pénzed lehúzhatnád tudás nélkül a WC-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest