- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
ez amúgy nincs már rég beárazva?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
shteer
titán
válasz FireKeeper #17201 üzenetére
Valszeg. 2.5% lesz a kamatláb vagy 2.75 - utóbbi “merészebb” lenne
szerintem jónak tűnik..
-
korcsi
veterán
válasz shteer #17202 üzenetére
0,75% lett a kamatemelés, a piacot most nézve úgy tűnik, sokan fellélegeztek és nekiállnak vásárolni.
Az inflációs jelentés is érdekes volt, kijött egy elég rossz adat, erre picit zuhant a piac (5%) majd onnantól "szinte folyamatos" az emelkedés.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
őstag
ETCvel mi történt?
-
kwzatz
őstag
válasz Flashback #17211 üzenetére
Léteznek brutális bear market rally-k. A piac tartott az 1%-os emeléstől, és most irracionálisan "örül" a 0,75%-nak. Amikor a piac rádöbben, hogy attól még ez továbbra is egy 0,75%-os kamatlábemelés (ami 1,5 hónapja még tragédiának tűnt), pénznyomtatás továbbra sem lesz, az infláció sincs még helyre rakva és további kamatlábemelésekre lehet számítani egész évben (ráadásul most már úgy néz ki, hogy forward guidance nélkül, abszolút az aktuális adatokra reagálva, nyami - van egy olyan érzésem, hogy magasabbra megyünk, mint az előre meghatározott 3,5-4%), akkor szépen megy ez tovább majd a Tartarosz felé.
Nem beszélve arról, hogy a FED rámutathat erre a bear market rally-ra azzal, hogy "oh, a 0,75%-os kamatlábemelésre emelkedtek az árfolyamok, úgyhogy van terünk emelni még az infláció megfékezése érdekében, nincs itt gond".
Amikor legközelebb, rövidesen fordul, az valószínűleg elég agresszíven fog történni.
Év vége nálam 400$ továbbra is ETH-re.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
peterr85
tag
válasz torma1981 #17216 üzenetére
Vagy csak próbálja figyelemmel kísérni az ember, hogy mi milyen hatást vált(hat) ki, és ennek megfelelően igyekszik befektetési döntéseket hozni. Lehet, hogy baromira nem az történik, mint amire számítunk - pl. most a vártnál rosszabb adatok jöttek, mégsem indultunk meg lefelé egyelőre - de még mindig inkább ez, mint a FOMO, vagy a szerencsejáték szerű kriptózás.
-
trek81
senior tag
Binance... Aki lemarad róla.... neve WING... Reggel 10től nyomtam... Hatalmas volt benne 900$... 2749
[kép][ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
peterr85
tag
-
xy.zsolt
őstag
én komolyan nem értem miért ez a hatalmas optimizmus. Az eddigiek szerint recesszióban van az usa gazdasága. A klasszikus Monty Pithon jelenet jut eszembe: "Nem süllyedünk, nem süllyedünk"
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Pietrosz
addikt
Valaki járt már úgy, hogy USDT-ből EUR lett a binance számláján?
USDT volt a funding számlán, ki akartam venni otp-s atm-ből pörgött vagy fél percig aztán kiírta, hogy sikertelen. Aztán itthon bele nézek mi van erre EUR lett belőle wtf -
FireKeeper
nagyúr
-
Hory84
tag
válasz FireKeeper #17226 üzenetére
butaság. a gyors ragtapasz letépés helyett inkább elnyújtják a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
válasz trek81 #17233 üzenetére
Megmondom őszintén én elengedtem ezt a grafikonosdit.
Senki sem tudott semmit olyat mondani ami be is jött az elmúlt három hónapban. Kb mint a kavézaccból jóslás. Aztán lehet van olyan daytrader aki egy két órára jól be tudja lőni de napokra hetekre kb lehetetlen...
Szóval ha felmegy örülni ha lemegy venni kell. Kb ez a legjobb tanács...
Nem érdemes ezen stresszelni. Belerakni meg csakis "játszós" pénzt. Az biztos hogy jobbak az esélyeid mint a Rouletten.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
trek81
senior tag
-
Krethx
aktív tag
válasz trek81 #17219 üzenetére
Na az ilyeneket volna jó tudni előre. Neked is csak szerencséd volt. (Nem irigylem tőled.)
Napi szinten vannak ilyen coin-ok amit mennek 30-50-60%-ot stb. Ezeket pedig előre nem lehet tudni. De én is jártam már így egyszer. Mindenki jósolgatott hogy X coin mennyit megy. Aztán vettem egy olyat amit meg sem említettek. Pár nap alatt meg 4 szeresét érte a pénzem. Szerencsém volt. Tiszta Tip-Mix ilyen téren. Inkább HODL.
A Wing még elérte a 39-et is. De ilyenkor már venni nem szabad.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz trek81 #17237 üzenetére
Így már nem szálok be. Megvárom míg lejjebb megy és veszek. Biztos le nullázna.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Laraxior
titán
Köszönjük a Wingnek ezt a csodálatos hétvégi indítót, hogy a szabadnapomon is kereshettem annyit, mintha dolgoztam volna
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Krethx
aktív tag
válasz trek81 #17240 üzenetére
Én sem vettem. Pedig jó lett volna. Most már 62. De én már így buktam nem keveset.
De ahogy nézem óránként döntöget rekordot.
Visszament 52-re. Az én tippem lesz ez még 62 felett. De akkor sem merek kockáztatni.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
az ilyeneket amúgy mi hajtja? Elon tweetelt egyet róla?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Krethx
aktív tag
válasz trek81 #17247 üzenetére
Már az előző hozzáoszlásom útán 1 órával nem is figyeltem. Mikor még 3x-50 között volt gondoltam beteszek 1000USD-t aztán meggondoltam magam. Ilyenkor belevenni nagyon veszélyes. Pillanatok alatt a nullára is lehet kerülni. De én is ámulok most hogy ránéztem. 14-15 óra között volt 38 - 57 is. Nem is nézem tovább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest