- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
az úgy vicces volt
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
szebe
addikt
Ha már kérdezte valaki: laptop, fps_max 81, 60hz, IMO 1.1 qck+, SS 5H v3. Na így vagyok én duplacsirke. Persze azért kellett ehhez egy értelmes fixmix is.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Mezcal
addikt
2db Chroma 2-es ládáért ajánlottak egy Chroma 2-es kulcsot, megéri a csere?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
szebe
addikt
válasz bbdzyx #34712 üzenetére
Haha, otthon a digivel 50-es maxpinget beállítva sorra dobálja a 60+ pinges szervereket, albiban upc meg 20-30 körüliekre dobál be. Fene se érti...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Redneck
nagyúr
Nekem Diginet van és nincs ping problémám. Haveromnak nem messze tőlem szintén jó. Előtte UPC volt, kiégett tőle...
Valaki nem tud FT Redline AK-t? 2 kulcs, 1 Winter offensive láda, 2 St skin (25-30 cent közöttiek) és 2 Brakeout ládát tudnék adni érte!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz #65537792 #34683 üzenetére
Razer Deathadderek voltak nálam v1, v2, 2013, a monitorom valami 7 éves szar.
Néha, mikor úgy van még ezzel is olyan reakció időt tudok produkálni, mint más a 120hz-es monitorjával, persze érzem a hátrányát. Igazából ebben a játékban, periféria szempontjából talán a monitor az egyik legfontosabb és azon belül is a hz.Még ezelőtt a nagy ranglépéskönnyítősdi előtt sem volt hihetetlenül nehéz 75hz-en játszani duplasason, szerintem most még annyira se.
btw, szerintem ha gazdag vagy és megteheted, esetleg simán csak megteheted, akkor érdemes megvenni egy ilyen monitort. Azt mondják +2 rangot számít. Akkor én már GE lennék.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Redneck
nagyúr
válasz vzsryl #34719 üzenetére
vzsryl: Köszönöm! Szeretnék egyet de nem jön össze. Pár hete többet vettem majd eladtam, most viszont meg akarnék tartani egyet de kulcsokban és skinekben a pénz! 3 kulcsot nem adok érte, bármennyire is akarták az okoskák loungeon.
pr1mzejEE: állat lett az avatarod nagyon!
-
törölt tag
válasz xEon1337 #34679 üzenetére
Nagyon észrevehető a változás. Én 75Hz-ről váltottam 144Hz-re. Maga az egér mozgása is más lett, sokkal érzékenyebb, oda lősz ahova akarsz, nincs semmi képi elmosódás mikor nagyot rántasz, vagy épp megmozdulsz. Minden mozgásod tűéles.
Egyszer kell kipróbálnod hogy milyen 144Hz-en, és utána te magad is tapasztalod a különbséget. -
törölt tag
Tegnapi rankup lövései
Köszönöm bbdzyx -nek a tegnapi meccset, igaz, csak döntetlent tudtunk kihozni, elvégre az ellenfelekkel nem tudtunk mit kezdeni az első félidőben, de végül azért csak sikerült összehozni azt a bűvös 15-15öt hogy a következő meccsemre meglehessen az MGE. -
joe-ker
senior tag
Megvegyem?
[link][ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz CraBByzzz #34730 üzenetére
Túl nagy, és sok az az 5ms, ráadásul TV, ami biztos hogy mindenféle beépített képjavító hülyeségekkel külön lagot okoz, TV konzol játékra való ahol több méterről nézed elterülve. PC-n ekkora képernyőn nem lehet effektíven FPS-t játszani, legfeljebb ablakban, de azt meg az alacsony felbontás nem teszi lehetővé.
Monitor, 2ms./s
-
CraBByzzz
aktív tag
Valaki elmondja mi a szar történt a piaccal? miért minden ilyen kevés, meg drága? (100000milliós szarok)
-
gpeace
újonc
Mostanában elkezdtem újra komolyabban játszani itt mmen. Hát látszik, hogy sok ember olyan rangon van amit nem feltétlen megérdemel...Na mind1 tegnap gondolotam letolok pár mmet ha már sok a szabadidőm. Aztán a párból mentem 7et és az összeset wineltem, és ez a mirageos meccs elég komoly volt . Persze mondták is h csaló vagyok...nemtom miért kellett ez a könnyebb rank up. Már csak 1 win kell szerintem és sas. Így könnyű lesz . Amúgy jó lenne ha innen is jönne valaki játszani, mert mostanában nem vagyunk meg 5en vagy solozok vagy duo .
MIRAGE: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/46503411547976096/AA0726254BC385AE93F1B12D3E4CAB398E102E95/
[ Szerkesztve ]
-
_-ORANGE-_
senior tag
Tök jó, most nézem, a közösségi piac le van állítva. Venni akartam egy Breakout kulcsot, 35 cent volt
-
vzsryl
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #34738 üzenetére
Nem tudtad volna megvenni. Bugos volt.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
nofi
addikt
Elromlott a headsetem, de megmondom őszintén nem sok kedvem van újat venni. Inkább használnám a fejhallgatómat, amihez jó lenne egy külön csiptethetős mikrofon, ami van ki/be kapcsoló. Használ itt valaki ilyesmit?
Xbox GT: nozsolt
-
Redneck
nagyúr
Sokan használnak, nyugodtan használhatod külön mikivel a jó minőségű fejesed.
Más:
Mit jelent hogy MW look egy fegyver? FT amúgy de MW-nek néz ki? Hát király egy olyan skinnél ahol alig van különbség...Szerk:
Nem a 2ms vs 5ms különbségét érzed. Az alacsonyabb válaszidőnél élesebb a kép mikor mozogsz.
Persze panelfüggő.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
http://steamcommunity.com/id/webz2nd/
report[link] Nem feltűnő ahogy csal a gyerek. Prefire meg minden de attól még ugyanúgy egy barom volt és lazán be lehetett lőni szánalom
-
bbdzyx
senior tag
válasz gtamate2 #34744 üzenetére
Redneck tulajdonképpen a számból vette ki a szót. Van egy régi 5 ms válaszidős monitorom, amin elképesztően nyúlik a kép, még Windowson belül az egérkurzor is árnyékot húz maga után. Ilyen a mostani 2ms-esnél nincs, pedig mindkettő 60 Hz-en üzemelő TN paneles monitor. Bár itt már valszeg' közrejátszik a két monitor kiadása között eltelt idő, a technológia fejlődése. Ebből kiindulva azt is ki merem jelenteni, hogy nagy valószínűséggel érezni lehet egy régi 5ms és egy mostani 5ms válaszidejű monitor között is a különbséget.
De hogy további példával éljek, az egerek 500 és 1000 Hz-es polling rate beállításai között is van differencia, amit meg az egér mozgásán lehet érezni, mind Windowsban, mind pedig játékban. Itt pedig végképp csak 1 ms az eltérés.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
gtamate2
veterán
válasz bbdzyx #34748 üzenetére
És mégis a profik 500hz-en játszanak 1000 helyett.. Láttam már gamer monitort és inkább az 120/144 hz-et mondanám jelentősnek, szerintem a 2 és 5 között nincs különbség. Egérnél pedig szintén, deathadderrel 500-on használom, ezt egyrészt stabilan tudja tartani, másrészt pedig inkább ezt lehetett kicsit érezni hogy 1000 hz-en valahogy nem volt betonstabil, ez persze ki is derült utána, az hogy gyorsabban reagálna nem tűnik fel egyáltalán. Viszont egy 125 és 500 között nagyon észrevehető a különbség.
*Sn0w
-
Arkennys
addikt
Más is nézi liquidet a fnatic ellen? mai kabaré megvan Még a VP vs elevatet is megnézem ezek után, olyan jól szórakozom. Amerikai csapatok tényleg mocskosul gyengék más nemzetekhez képest (most nem spec erre a meccsre gondolok csak, hanem amiket eddig láttam kb össz. De pl még egy gyengusz csapat is többet összekapart azért a fnatic ellen átlagban, mint pályánként 1 kör)
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest