- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
-
vzsryl
nagyúr
válasz Arkennys #35451 üzenetére
Nagyon kellemes beszélgető partner vagy. Neked minden szutyok, és Mindenkit utálsz, aki másképp gondolkodik, mint te.
A TS nem szutyok, hanem egy kiváló hangchatelésre való program, szolgáltatás. Jó a ping, remek a hangminőség és ahogy mondtam, te szabályzod, hogy ki tehesse be a virtuális tappancsát a szerveredre.
Vitának helye nincs, főleg nem haterkedésnek. Ha valami neked nem kell, az nem szutyok.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Arkennys
addikt
válasz vzsryl #35452 üzenetére
Elnézést, az idegelt fel (hogy a dolog hátterét is elmondjam akkor már, bár látom mindjárt mindenre haterkedek, felőlem legyen), hogy mindenki erre van rágyógyulva, és ha esetleg az is lenne hogy játszom valakivel pl FB csoportból, ez az első. Ha váróban vagyok pár ismerőssel, szintén, jaj TS. Mi a frásznak? Tökéletesen elég és megfelelő a játékon belüli hangkommunikáció is szerintem. Biztos nagyon hiperszuper program, használja aki úgy gondolja örömmel, nekem nem kell.
Bocsánat mindazoktól akiknek a lelkébe gázoltam kedvenc programjuk negatív jelzővel illetésével.
bbdzyx ha neked ettől jobb, az érzés kölcsönös egy múltkori állásfoglalásod óta részemről is.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #35455 üzenetére
Engem ez a jelenség pl nem zavar, és értelmes csapatkommunikációval nem szokott gond sem lenni belőle. A leszabályozás lehetősége sem teszi érdekessé nekem. A hangminőséggel és pinggel sem volt még bajom játékon belülivel, miegymás. Annak akit zavar pl amit mondtál, gondolom, hogy jobb opció. Ez alapján pl te is emiatt használod amit mondtál példának?
MurdR: nekem Q-n van, és egyáltalán nem szokott zavarni, figyelmet elterelni sem, mert nem kell keresgélnem a gombot. Amúgy gyanítom, beállítható lenne ez is automatikusra, hogy hangra bekapcsoljon, de ezt csak találgatom, mert nekem így megfelelő. Nekem nincs rárőszakolás, vagy megfelel az ingames, vagy ha nem, hát ez a helyzet. De köszönöm, hogy leírtad, hogy vagy vele. Zero-nak is kösz egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Arkennys #35454 üzenetére
Én is így voltam vele, anno nagy hisztizve letöltöttem, mert Oliék rám erőszakolták. Rohadt jó, hogy nem kell az ingame voice gombot nyomkodni, hanem egyből hallanak, amikor nyit a zajzár. Akkor lehet pl hasznát venni a legjobban, amikor valamire nagyon koncentrálsz, nem terelődik el a figyelmed az aktuális célpontról, de közben infózni is tudsz. Könnyen hozzá lehet szokni a jóhoz.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
he7edik.
addikt
Megint szar az Match makeing...
Égő szöveg a flém vázon
-
Coccolino_O
őstag
118 új hozzászólás... Mi volt a téma?
rumos XIII: Köszi. Akkor nem olvasok vissza.
[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
válasz Coccolino_O #35475 üzenetére
Rank, ts, smurf, csalók, szinte csak a szokásos.
De legalább pörög.[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Arkennys #35474 üzenetére
Ez olyan szokatlan?
Nekem gyakran 3-4-5-ször újra kell indítani a keresést, mert nem hajlandó szervert találni. Nem is zavarna annyira, ha kicsit tovább elszöszöl vele, de hogy újra és újra végig kattintgatni emiatt a menüt...(a tf2 után, ahol egy kattintásra szépen listázza a kritériumoknak megfelelő szervereket és egyből csatlakozhatok is... hát idegesítő kicsit - de ezek szerint nem így kéne működnie?)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Arkennys
addikt
öh, nem, de ez más jelenség...amúgy lerakom tálcára, és majd pittyeg ha talált. Most 10 perc alatt nem talált dustra...aztán elkezdte kiirkálni, hogy talált de nem fogadtam el, miközben ennek semmi jele nem volt. Harmadik ilyen ismétlésnél kiléptem inkább.
-
Vismajor01
addikt
Én már akkor utáltam TS-t amikor a windows7re tértünk át és a ventrilo meghalt Az sokkal jobb volt
Mostanában az ingame hangminőség pedig rengeteget javult, simán van olyan jó mint a TS, és mivel én nyomkodok itt is-ott is, ezért nálam mostmár ingame>ts, de ha vki tsezni akar azt leszarom, akkor megyek tselni. Csak ne az legyen h a csapat egyik fele itt a másik meg ott mert attól agyrákot kapokSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
vhw
addikt
válasz Arkennys #35478 üzenetére
"majd pittyeg ha talált"?
Ugyan pittyegni pittyeg ha talál, de nálam sikertelen esetben olyan 1-2 perc eltelte után szép hangtalanul feldob egy üzenetet játékon belül, hogy nem talált szervert, vagy ezt a talált de nem fogadtam el nonszenszt. Egyáltalán nem lehet magára hagyni a tálcán, hogy majd csipog, ha megvan a meccs (akár casual, deatchmatch vagy competitive - mindnél ezt csinálja).
Végig kell ülni, újraindítani, amíg nem talál helyet. De ez első naptól kezdve így megy (~2 hete)."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
sikalisk
tag
Eltekintve Arkennys szociopata megnyilvánulásától, abban egyetértek vele, hogy nincs feltétlenül szükség ts-re a game voice mellett, viszont a hangérzékelés mindenképpen hasznos lehet.
univerzum < emberi hülyeség
-
Mclovin
senior tag
Valaki majd egy ilyet?
-
szebe
addikt
Zowie ZA 11 + GS-R pad, a használt qck+ után igazi megváltás. Le is ugrottam 1.3 sens @ 400dpi-re
A teljes árát tuti nem fizettem volna ki, szerencsére most ő esett bele a hétvégi akcióba"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
vzsryl
nagyúr
válasz #97716736 #35488 üzenetére
Én is hallottam ilyenről még COD4-ben. Néhány gyenge konfiggal rendelkező embernek tényleg elég durva fps dropja volt a TS3-tól, de normális körülmények között nem fordulhat elő ilyesmi. Nekem se problémázott még a régi E5200-es konfiggal.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
mepet
addikt
Akkor a végére csak kiderült, mivel jobb a TS3, mint az in-game +voicerecord.
Összefoglaltam nektek:
-jobb hangminőség
-kisebb lag
-nem kell a lobbyban, sőt in-game sem lenned
-a többi user hangerejét egyenként is állíthatod
-az összes beszéd hangerőt együtt állíthatod grafikusan is, nem kell hozzá konzol parancsokat használnod
-csatornánként (ts3 szerver beállításoktól függően) váltható codec, bitráta
-hangérzékelés lehetősége (nem ajánlott, a fenét sem érdekli, hogyan köszörülöd a torkod!)
-a csatornákon közösbe írt szöveg nem tűnik el csak úgy, mint a lobby-ban
-a saját szerver vagy saját csatorna ideális gyülekezőhely a csapatnak, nem kell egymást steam-en zaklatni, és már nem feltétlenül kell IRC-t sem használni
-egy plusz lehetőség egy új közösség kialakítására, gyakorlatilag minden multi-gaming klán él vele
-ha éppen döglődik a steam, akkor is használható
-kiegészítőkkel beállítható milyen módon jelenlen meg a képernyőn, hogy ki beszél (vigyázat, versenyeken ez csalásnak minősül, egy screenshot róla, és kizárnak! Én sosem próbáltam.)Ez azt hiszem elég előny. Én 5 éve nyomom a TS3-at, előtte fú de utáltam a Ventrilo-t...
És egy kis segítség azoknak, akik még ezen előnyök ellenére is in-game voice communication-t használnak:
voice_scale "1": ezzel lehet a received voice volume-t állítani! Az értéke 0 és 1 között állítható (1 a default) lebegőpontos szám. Tehát 0.5 esetén fele olyan hangosan üvöltenek az oroszok, mint 1-nél. -
Arkennys
addikt
ahogy szó volt róla utóbb, a hangminőség állítólag már kb azonos, hogy nem kell ingame vagy lobbyban lenned meg annak jó aki kb skypeolva akar csak úgy társalogni?
Többit érdekes volt látni a felsorolásban, kösz az összefoglalást.
-
Arkennys
addikt
egyetértek a felettem szólóval, szerintem is bőven jó a hangchat, mármint tiszta és miegymás amennyire kell az infózáshoz, a TS hangminőség, hogy a bolha köhögését is tisztán halljam nekem már fölösnek tűnik ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest