- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sikalisk
tag
Nem tudom, eddig letoltam kb. 1000+ meccset, és egyetlen alkalommal reportoltam csalás miatt játékost. Tény, hogy nem keresek minden bokorban csalót, tény, hogy elfogadom, ha zsinórban fejbelőnek, és füstön át belőnek, vagy nem vakulnak a flashtől, és jól dobják a flasht. Lehet, azért mert ilyet még én is megtudok csinálni, nem mindig, de néha azért jól megy, és én még nem is vagyok kimagasló képességű játékos. Épp leszarom ki csal és ki nem, amíg nem beszélünk lehetettlen dolgokról, annyi hibám van és annyit bénázok, hogy bőven van mit csiszolni a saját játékomon is, ahelyett, hogy másokat szídjak. Majd mikor k*rva jó leszek és még úgy is boldog boldogtalan belő, akkor ráérek minden meccsen rinyálni.
Le vagyok maradva: mennyien használnak radarhacket, és honnan van ez az infó?
univerzum < emberi hülyeség
-
vzsryl
nagyúr
Srácok, elég raj-e?
[link]megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz GergőBp #35706 üzenetére
Kérlek szépen alássan ez egy bayonet CH MW, ami 140-150€ körül mozog. De mivel ennyire kék és blaze-s arannyal karöltve, ezért 300€ fölött van az ára. Szóval ha neked nem tetszik, az egy dolog, de azt semmiképp sem lehet rá mondani, hogy nem egyedi.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
sikalisk
tag
válasz Mezcal #35704 üzenetére
Szerintem vissza biza, persze ott is rinyált az emberek 90%-a, de azért a mostani viszonyok jóval kényelmesebbek. A jót könnyű megszokni.
Egyetértek a csalókkal meg a smurfokkal? Hát, ha neked ez jött le az eddig írt soraimból, akkor az a te bizonyítványod..
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz sikalisk #35703 üzenetére
Jönnek szépen sorjában a banhullámok, külföldi fórumok szerint pár hónapja egy sokak körében népszerű radarhacket detektált hőn szeretett anti-cheatünk. A magyar csoportokba tucatjával linkelték a lebukott magyar játékosok profiljait
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GergőBp
tag
Oszt mi fog történni, ha kirakják a profiljukat? Nem lesz se több, se kevesebb. Az tény, hogy én sem szeretem a csalókat, de egyesek milyen véresen tudják venni ezt a játékot. Nem mellesleg aki sportnak meri nevezni..
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
he7edik.
addikt
Van magyar stream a tRicked meccshez?
Égő szöveg a flém vázon
-
sikalisk
tag
tucatjával? No és aztán? Hány magyar CS játékos van? Úgy vélem a csalók nem haladják meg az összjátékosok 10%-át, ezzel szemben tegye fel a kezét, akit nem csitereztek le már legalább 10szer az elmúlt hónapokban.Ha tééged csítereznek akkor noobok, ha te csíterezel az biztos információ, ez ilyen.
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
válasz rumos XIII #35719 üzenetére
fasza akkor azt nem nézem vissza a tRicked meccs viszont qurva jó.
Égő szöveg a flém vázon
-
Arkennys
addikt
válasz rumos XIII #35724 üzenetére
már nem nézik
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
vhw
addikt
válasz rumos XIII #35724 üzenetére
Utolsó kört simán sikerült elkapni...
Kösz!"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Arkennys
addikt
-
mepet
addikt
válasz vorosmarti #35734 üzenetére
In-game MM esetén nálunk a nova 3-asokat már nem szokta együtt engedni a madarakkal, ha nem vagyunk meg 5-en. Értelemszerűen az ennél nagyobb különbséget sem engedi.
Érdekesség, hogy ha 5en indítjuk, akkor ilyen esetben 80%-ban az ellen is hasonlóan változatos rangúakból áll.[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
válasz vorosmarti #35736 üzenetére
Kis és nagy szintű barátokkal való játéknak talán valami olyan megoldás lehetne jó, hogy a több vagy sok szinttel nagyobb játékosokat korlátozzák valamilyen módon, amikor kis rangúakkal játszanak.
Például kevlart nem lehet venniük. Vagy csak a gyengébb fegyverek használhatnak és vásárolhatnak.
Smg-ket, ha pedig 7-8 szint a különbség, akkor csak pisztolyokat.Ez sem tökéletes megoldás persze, de még mindig (sokkal) jobb lenne, mint a durva smurf hentek.
Ebben az esetben mondjuk még egy olyan szabály lehetne, hogy a magas rangú ne bukhasson nagyot vagy ne számolja neki a meccset, mert ugye hátrányban van azért a korlátozások miatt.[ Szerkesztve ]
-
sikalisk
tag
válasz salytmasztor #35737 üzenetére
Ezt szerintem baromira nem gondoltad végig😃
-
zkas90
senior tag
-
sikalisk
tag
-
gtamate2
veterán
-
lemusz
addikt
Na akkor tereljük el a szót arra, hogy:
Most van Athlon X4 750K procim, amit lecserélek i5 3550-re. Cseppet kemény erősítés: [link] Vajon mennyivel lesz jobb a minimum fps-em? Vajon 30-as pubon amikor nagy eksönben, füstökben beesett 90-100 környékére az fps-em az most mennyi lesz i5-el? Tippeket kérek, a legjobban tippelő kap majd egy centes skint.
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Nekem személy szerint a jelenlegi korlátozás sokkal tisztességesebbnek tűnik. Másfelől nagy különbség esetén még úgy se nagyon lenne játékélmény az alacsonyabb rangúaknak.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz vorosmarti #35747 üzenetére
Pedig régebben haverokkal 1.6-os lanokon nálunk ez egész jól működött.
Aki túl erős volt a többiekhez képest, az gyengébb fegyverrel ment.
Még így is persze jobb volt, de több volt idő reagálni + tanulni a gyengébbeknek, mert amikor találkoztak, akkor nem azonnal kapták az egylövéses awp/ak/stb killeket.[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Én a magasabb rankkal rendelkezőknek rush-hálót vezetnék be, az alacsonyaknak meg mehet a duplaugrás és/vagy az auto bhop. Ja, és ha eltalálsz valakit, a célkereszt alá egyből írhatná az okozott sebzést.
#nokappa
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
zkas90
senior tag
Én a mostani versengőt átalakítanám unrankeddé. Mellé pedig létrehoznék egy ranked versengőt ahol 128 tick van, 105 másodperces köridő, 35 másodperces bombaidő és kés kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest