- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kristofkax
csendes tag
ezzel pöccre indul:
http://forum.gns3.net/topic5125.htmlEzt használja a Keith vagy kicsoda a CCNP Sec FW nuggetbe is
-
tusi_
addikt
válasz kristofkax #5255 üzenetére
Èn azt nyomattam GNS3 ban az új nattal, de egy rémálom szvsz
Addig jutottam, hogy a ment a NAT, meg az ACL-ek miatt a külvilágból be lehetett jelentkezni a DMZ-be. Oszt ennyi.eat, sleep, play, replay
-
Hedgehanter
őstag
Anyconnect SCEP-el cert-el valakinek megy?
Probalom a certet enrollolni a client-eknek Anyconnectel es nem megy. Server 2003 meg ASA 8.2.5.
Identity certet tudtam kerni az ASA-nek a CA tol, meg a CA root cert is megjott a SCEP-et hasznalva de a clienseknek nem jon a prompt a cert installra?
Meg aztan honnan fogja a user a passphrase-t megkapni a CA-tol?
-
FecoGee
Topikgazda
Itt a CCIEv5.
http://www.cisco.com/web/learning/certifications/expert/ccie_rs/docs/ccieRS_examUpdates4-5.pdf
http://blog.ine.com/2013/12/03/ccie-rs-version-5-updates-now-official/
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Hozzám került egy elég ratyi állapotban lévő 803-s kis talicska ***,de azért rálesnék közelebbről, de ehhez ugye kéne egy konzol kábel..
Hol tudok a legoccsóbban konzolkábelt venni? A legjobb ha USB-s vége lenne, de ahogy elnéztem az 4-5 000 ft. magasságában szállingózik, amit max. komolyabb routerekhez vennék. Amúgy is jó, ha van itthon egy ilyen kábel, de 4-5000ket nem dobnék ki most érte..
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
tusi_
addikt
SNMP, NTP-ről tud valaki valami jó irományt ?
eat, sleep, play, replay
-
McSzaby
őstag
válasz kristofkax #5262 üzenetére
Nagyon kedves vagy ,de pécsi vagyok.
COM port az asztali gépemen van. A laptop miatt akartam USB-set, mert a laptopom jóval modernebb, mint az asztali.
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
FecoGee
Topikgazda
válasz Cyber_Bird #5264 üzenetére
Junius 2-re foglaltam idopontot. De lehet csusztatom . En akarok lenni az elso magyar v5 CCIE . PfR es Layer2 QoS kikerul. Egyik sem erossegem. Szoval elgondolkodtato
-
FeRkE
őstag
válasz Cyber_Bird #5268 üzenetére
Fogják biztosan, ne aggódj De remélem, be tudjuk fejezni a mostani anyaggal, ha már elkezdtuk..
-
Cyber_Bird
senior tag
http://blog.ine.com/2013/12/05/online-session-friday-dec-6th-%E2%80%93-introduction-to-dmvpn-for-ccie-rs-v5-candidates/ Ha valakit erdekel dmvpnrol ingyenes ine webinar, regelni kell, ma este magyar ido szerint 7kor kezdodik. Nem csak ccie vonalban gondolkodoknak
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
Topikgazda
válasz Cyber_Bird #5272 üzenetére
En nezem majd. Nem kell hozza semmifele account, tehat barki csatlakozhat.
-
FecoGee
Topikgazda
Még 11 óra van hátra az új GNS3 adakozásból. Van egy CEO package .
-
quby
őstag
Mi a különbség a két 25$os csomag között? Még egy 5$-t lehet bevállalok....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
quby
őstag
-
Cyber_Bird
senior tag
Alapvetoen miert ne? Onszantabol fizet az ember, es kap erte valamit. Senkit nem kenyszeritenek arra hogy fizess, ugyanugy hasznalhatod majd ingyen a szoftvert akkor is, ha nem fizettel nekik egy fillert sem. Pusztan csak nem februartol, hanem amikor elkeszul a public release. Cserebe egy nem bugos programot kapsz. En beneveztem meg az elejen az 25 dolcsis early bird csomagra, ami ugy ugyanazokat a perk-eket kapja mint a 75 dollaros sima.
Nekem siman meger annyit, hogy kenyelmesen tudjak rajta tanulni. IOUWebbel is tudtam, de nem annyira szimpatikus mint a gns3.
Ezekkel a tervekkel amiket irtak nagyon varom, az early releaset, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.Na meg az sem utolso szempont, hogy leirjak reszletesen, hogy mire megy el a penz.
[ Szerkesztve ]
-
Akiii
tag
válasz Cyber_Bird #5272 üzenetére
Ezt a webinart lelehet valahonnan szedni?
-
jerry311
nagyúr
válasz Hedgehanter #5257 üzenetére
Mit is szeretnel?
(egy hetig csak haverok-buli-fanta volt, szoval lehet csak azert nem ertem elsore ) -
Hedgehanter
őstag
válasz jerry311 #5282 üzenetére
Itt vagy az a lenyeg...
Certificate-et akarol enrollolni anyconnect client-tel. Csinaltam egy profile-t a SCEP URL-el meg ACL only to the SCEP server.
Amikor csatlakozom latom a profile downloaded de valahogy nem jon semmi cert install. Az ASA-nek tudtam enrollolni identity certet meg megkaptam a root certet a CA tol SCEP-et hasznalva. De van egy passphrase minden request-nel es fogalmam sincs hogy kaphatom meg azt ha anyconnectel csatlakozom, lehet ki kellene szednem azt a reszt a CA-bol passz. Nincs semmi az event logban amibe kapaszkodhatnek.Le akarom tesztelni SSL VPN-el hatha azzal tobbre jutok, vagy a local CA-t hasznalva anyconnect-el de nem volt idom mostanaban.
-
jerry311
nagyúr
válasz Hedgehanter #5283 üzenetére
Vagy le vagyok maradva vagy a kliensnek kellene kernie a cert-et...
Az install nem jon csak ugy, de bevallom AnyConnectet meg nem probaltam SCEP-re birni csak a regi VPN klienst. -
Immy
őstag
Sziasztok!
CCNA security tanuláshoz szükséges valamilyen cisco eszközt beszereznem, vagy elég lehet a Packet Tracer és a GNS3?
Esetleg valamilyen virtualizált ASA létezik?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
jerry311
nagyúr
válasz Hedgehanter #5285 üzenetére
Remelem marad idom ma es ranezek.
Tegnap meg ma eleg szopo itten.
Most is ulok egy samlin es Check Point-ot upgradelek egy datacenter kozepen... "Csak" 90 dB.[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Kicsit off, de meg kell osztanom veletek.
A suliba ahova járok vannak első évesek (én másodéves vagyok). Mivel a tanárnak el kellett mennie így megkért, hogy legyek bent az elsősök gyakorlati vizsgáján felügyelőnek (Discovery 1). Egy Linksys routert kellett belőni megadott feladatokkal. Volt 3 test laptop az egyikről kellett konfigolni, mikor az egyik gyerek szól, hogy az ő laptopján nincs Ethernet port ahova dughatná az UTP kábelt. Elsőnek én is nagyot néztem, hogy hova is tűnt, mire látom, hogy az USB!!! egér van beledugva.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
-
zsolti.22
senior tag
válasz PumpkinSeed #5293 üzenetére
Haha, semmi gond, még annak idején egyik főhadnagy kolléga csinált ilyet, hogy elölről matatott valamit a gépen hátul, hogy hova is dugja az egeret, mígnem sikerült neki az RJ45-be dugni, de mivel pont belepasszol, így csak X idő múlva vettük észre, hogy miért is nem megy az egér. Meg már én is raktam a konzolkábelt AUX portba és néztem nagyot, amikor nem jön fel a konzol a puttyba.
[ Szerkesztve ]
-
-
PumpkinSeed
addikt
PAT-ot kell csináljak ez egyik feladatban ahol egy 172.20.0.0-s hálózat van felosztva 3 másik router felé. Az ISP fele kell natoljak, ha úgy adom meg az access-list-ben, hogy 172.20.0.0. akkor menni fog? Vagy minden alhálózatot külön adjak meg az access-list-ben?
Két helyen kell az egyiken eigrp másikon rip van.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
tusi_
addikt
válasz PumpkinSeed #5298 üzenetére
Topology? Nem nagyon értem, mit szeretnél.
eat, sleep, play, replay
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest