Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabrielt

    csendes tag

    válasz gabrielt #1652 üzenetére

    Updatelném az előző hozzászólásomat.

    Szóval a leírt módon megcsináltam az okosítást (opera trükk) az EPC3925-n, majd egy TP-Link 1043ND-t tettem mögé (vezetékkel, WAN portra) és működik a net.

    A "trükk" az ugyebár, hogy miután az operás okosítást megcsinálom (előtte kikapcsolva a DHCP, Wlan, port forwardok stb. a Cisco-n), a rebootnál el kell kapni azt az ablakot a TPLinkkel, amikor IP-t kaphat a szolgáltatótól (nálam T) - ez az egész by stopperos - köszönet érte.

    A gondom ott kezdődik, hogy miután ez összeáll, és rádugom a 2 STB-ot, csak az egyiken van jel. Teljesen mindegy melyiken (vagy ugye egy, amiben van a HDD, ill. egy másik), azt vettem észre, hogy amelyikkel először próbálok kapcsolódni, az megy, a másik nem. Próbáltam újraindítgatni, másik kábellel, másik portban, de semmi. Ha az egyik feljelentkezik, akkor a másik onnantól soha. Ha újraindítgatom őket, akkor is csak az, ami egyszer már csatlakozott.

    @stopperos: mintha azt írtad volna, hogy ha egyszer kap IP-t a router, akkor már nem kell trükközni ezzel az IP osztás elkapással, nem? Nekem kell... mi lehet a gond?

    Köszönet
    G

Új hozzászólás Aktív témák