Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #9986 üzenetére

    A gond ott kezdődik, hogy a tuningra nem tesztelik a kártyákat. Ergo csak arra van garancia, hogy az alapórajeleken működik úgy, ahogy előírták. Ellenben az alsó órajelkapu kiütésével megnő a stabilitás. Persze ez nem mindenkinek megoldás, de elég sok embernek az. Az új Overdrive még tovább is engedi húzni a rendszert, mert megszűntek a nagymértékű órajelugrások, amitől korábban befagyott egy bizonyos órajelen. A tuningot sajnos nem lehet maximálisan kitesztelni, mert minden kártya más, éppen ezért a felmerült problémákra csak elméleti megoldások léteznek. Így is lesz olyan, akinek nem segít a tuning stabilitásán, és ezt nem lehet kivédeni. Pontosan ezért szoktuk mondani a tesztekben, hogy a tuningra semmi garancia nincs, így ne legyen szempont a vásárlás kapcsán.

    A legtöbb tuningprogram úgy működik (ATI-nál persze), hogy az driver Overdrive moduljából kérdezi le a kapuzást. Ezt alkalmazza alapértelmezettként. Pár programban lehet egyéni kapuzást csinálni, ami nyilván kiüti a driverben beállított értékeket. Itt minden a fejlesztőn műlik hogyan oldja meg.
    Az Express uninstall minden programmodult leszed. Csak a CCC beállítások maradnak fent, ami csak azt jegyzi meg, hogy a csúszkák hol álltak a régi driverben. Ezt persze rögtön defaultra lehet állítani a CCC első megnyitásakor.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák