Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz tzsolesz #4802 üzenetére
DX10 alatt tri/quad procikkal lesz foleg sebesseg novekedes.
Mivel a WHQL minosites a M$-on mulik, ami volt mar, hogy majdnem 2 hetig tartott (akkor jelent meg a honap utolso napjan este a driver), ezert nincs elore meghatarozott datum
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Syde
tag
Eddig nem érdekelt, hogy nem vette vissza egyetlen egy meghajtó sem a második GPU órajelét, nem érdeklet, hogy Vista-nál leiltotta a 8.12 a második GPU-t. De az nagyon frusztráló, hogy a CCC válltogatja a monitor fényerejét... Leszedtem, ATI UI managerrel majd Driver Sweaper takarítás, és most minden egyes meghajtó, telepítésnél kifagy, Nem található "INF"-re hivatkozva...
-
Dashes
őstag
Vantage:
8.570
8.561.3 (8.12hotfix 2)Sokat teljesítmény terén ne várjatok, első a stabilitás, majd valahol a teljesítmény(ezekre ott vannak a buherált driverek), több dolgot kell javítani, az avivo converter sem lett "tökéletes". Ahogy rocket is írta, jelentős teljesítménynövekedés csak DX10, quad cpu-k esetén várható.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
én nem nagyon szoktam catalystot várni ,de most már tényleg berágatnak ,a zöldek meg nyomják kifelé a jobbnál jobb drivereket ,csak tudnám az amd-nél mi a f...t,szarakodnak? ezek vagy qrvára elbasztak valamit,vagy tényleg most véletlen egy jó drivert akarnak kiadni!habár ismerve őket....
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
MOst hogy megvan a 2600XT VGA-m ami ugyebár directx 10-et tud, most tegyem fel azt a gépre, vagy maradjon a directx 9-es? XP-t használok csak gondoltam megkérdezlek benneteket hogy szerintetek melyik lenne a jó megoldás..
-
Thrawn
félisten
-
Gyufaaa
veterán
Sajna az a kari dx9 ben frankó. Hiába tudja a dx10-et abban gyenguszkán szerepelne. Ezzel nem azt mondom, hogy nem érdemes kipróbálni, illetve nem fognak futni rajta a játékok, csak azt, hogy jóval kisebb teljesítménnyel fog bírni. Természetesen csak Vistával tudod kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
L4R$()n
tag
Sziasztok semmi hír még az új Catalyst megjelenési idejéről?
-
Daert
őstag
Hali!
Valaki meg tudná mondani honnan szedhetek le drivert az alábbi videóvezérlőhöz:
Mobility Radeon HD3200 ?????
Ez egy HP Pavilion dv5-1125 -re kellene.
SOS!!!!! -
TTomax
félisten
Vistához...
Ha véletlen XP-re kellene akkor a 1125-ös típusjelzés utáni betűk is kellenek...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
rankesz
veterán
Reméljük azért késnek a Januári driverrel mert valami nagyot akarnak alakítani. Én mondjuk el tudnám viselni ha a Crossfire-támogatás meg lenne oldva GTA 4 alatt...
Amúgy meg az is lehet hogy mivel új évet kezdtünk. idén be akarják vezetni azt a szokást hogy nem havonta adna ki új drivert,( mert az userek nagyon elkényelmesednek vagy mi), hanem amikor ők úgy látják hogy itt az ideje. Bár ne így lenne...
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Ha felteszem csak magát a drivert Catalyst nélkül akkor is ugyan úgy fog teljesíteni a VGA játékokban, ugye? Mert akkor letörlöm, ne terpeszkedjen a memóriában.
Üdv. sanzi
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest