Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szlavik

    tag

    Üdv Mindenkinek!

    Egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég szereztem egy Sapphire RX580 4Gb nitro + Vga-t (Nagyon elégedett vagyok vele. Tegnap feldobtam az adrenalin drivert az előző driver helyett.
    A lényeg, ami lényeg. Kicsit töltögettem Tube-ről. És valami elkezdte hajtani a GPU-t 100% loadra.

    Semmit nem találtam a kezelőben. A GPU-z max loadot mutatott. De nem tudtam megfejteni a hiba okát.(a feladatkezelőben meg semmi)

    Vagy azt, hogy milyen háttér alkalmazás ragadhatott be, hogy ekkora Loadot toljon. (gondolom a pöpec win 10 frissek is közre játszhatnak vagy csak egyszerűen driver hiba???).

    De ilyen hibával még életemben nem találkoztam. Valaki valami ötlet? elég érdekes volt a hűtést fullon hallani. A VGA hőfok meg felmászott 74 fokra. (kicsit kimelegedett az ifjú úriember :C )

    Azóta leszedtem az adrenalin új drivert. Régebbi verziót felrakni nem hagy. Szóval maradt control center nélkül.De ez így nem a megoldás kategória. Mert mondjuk nem tudom seed-ben hagyni a gépet, mert mi van ha csak úgy a semmiből elkezd felfőni megint.

    Raktam fel anti malware-t. Semmit sem talált. Így most radeon control panel nélkül nyomom. tegnap már így nem melegedett. Vagyis nem mutatkozott a melegedés. De az, hogy most ez átmeneti vagy állandó????

    Az azonnali VGA kérdésekben azt mondták, hogy bányász vírus. Én nem találtam semmit ilyesmit.

    A CC leszedése óta nincs melegedés. De sehol nem találtam meg, mi volt az, ami 100% loadon tekerhette a VGA-t. ez így elég veszélyesnek tűnik. Főleg, hogy a korábbi verzió Driverrel nem volt ilyen hiba (Crimson17.11) De azt meg nem tudom, telepíteni, mert mindig a legfrissebb verziót akarja feltolni. (ezt sem igazán értem)

    Szóval nincs ötletem. ......... :(

    " A proci füsttel működik, ha kijön a füst, akkor Nem működik többet"

Új hozzászólás Aktív témák