- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz CsonkaImo #34150 üzenetére
Csak írja pirossal note-ba,hogy win10-nél password kell mert nem tud csökkentett módba indulni.
Win8.1-ről frissítettem win10-re és a 16.7.2 volt fent win8-as,erre nézem,hogy van frissítés és a 15.11 van fent.
Ez mi?Visszaupgradeli a win10 önkényesen és hibásan?A 16.3.2 is újabb. -
Dtomka
veterán
válasz Glaz-dozfhut #34153 üzenetére
Köszönöm szépen, de lehet, hogy megoldottam .
Az alábbi linken lévőt próbáltam, de nem volt eredmény.
Crimson Install Package Failure.Ekkor láttam, hogy a visualc++ kell újra telepíteni. Megtettem de nem oldottam meg. De láttam a feltelepített programok között, hogy van 2 azonos is....illetve elég sok van 2005-2013, ezért mindent "uninstalláltam".
Most 25%-nál írta ki a hibát.
Megpróbálom a Te megoldásodat.
-
Dtomka
veterán
válasz Glaz-dozfhut #34153 üzenetére
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz Dtomka #34155 üzenetére
Az baj. Ugyanabból a mappából indítottad aztán a telepítést? Erről viszont fogalmam nincs, hogy a nagybetűnek nem lehet jelentősége? Akkor a mappából meg kellene keresni a *.log file-t, mert abban írja a konkrét hiba okát. saját LOG (oldal közepén a lényeg)
[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
Dtomka
veterán
válasz Glaz-dozfhut #34156 üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz Glaz-dozfhut #34158 üzenetére
Köszönöm, azzal is próbáltam, de a hiba továbbra is fennáll. Most megpróbáltam a 16.6.2 -t de már ennél is hibát dob.
Kezdek ideges lenni -
bozont
veterán
válasz Dtomka #34154 üzenetére
"De láttam a feltelepített programok között, hogy van 2 azonos is....illetve elég sok van 2005-2013, ezért mindent "uninstalláltam."
Ez mondjuk nem biztos, hogy jó ötlet volt, okozhat még galibát. Ha emlékszel mik voltak telepítve, akkor tedd vissza őket. Azért van kettő némelyikből, mert a 64 és 32bit-es is külön van telepítve. De szerintem is valahol a Visual C++ körül kell keresni a hibát. A DDU-t is csak akkor érdemes használni ha feltétlenül szükséges.
Nekem ezek vannak telepítve: -
Dtomka
veterán
válasz bozont #34160 üzenetére
&
A visual c++ okat újra leszedtem a ttps://www.microsoft.com/en-us/download/developer-tools oldalról, majd telepítettem öket sorba:
És kitartásom nem hiába való volt
Hátha másnak is hasznos lesz
Köszönöm a segítségetek és türelmeteket![ Szerkesztve ]
-
kikikirly
senior tag
Még egyszer kösz a segítséget.Úgy csináltam ahogy montátok:AMD AMD Clean Uninstall Utility-val letöröltem a Drivert.Utána még ott volt a tálcán a Crimson ikon de elindulás helyett hiba üzenetet írt ki.De mivel ott volt nyílván nem törlődött le maradéktalanul.Újra indítottam csökkentett módba és úgy DDU-val takarítottam le a Drivert.Utána már nyoma sem volt.Most probléma nélkül üzemel az Nvidia kártya, ma egész nap Metroztam.Örök hálám.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv!
R9 380 4G alá Ti melyik driver-t javasolnátok?
Fő szempont a stabilitás, nem baj, ha régebbi.
Linket megköszönnék..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kikikirly
senior tag
válasz AxBattler #34163 üzenetére
Szerintem a legújabb Driverrel nincsen semmi gond,nyugodtan feltelepítheted:
http://support.amd.com/en-us/download
Ezt a fület kell nézned:
Radeon™ R9 Fury, R9 300, and R7 300 Series
válaszd ki az operációs rendszerednek megfelelőt, utána a narancssárga Downloadre klikkelj és már tölti is.[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz AxBattler #34163 üzenetére
Többeknek volt különböző gondja, köztük nekem is(Fagyások red screen AW alatt) 16.3 driver -rel megszűntek.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
Köszi a tippeket!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy Sapphire R9 290-es Vapor x VGA-m.
Melyik drivert tegyem fel hozzá?[link]
Állandóan nyavajog, hogy frissítsek!
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Alapból két fajtát ajánl fel.
Nem igazán értem.
Ami telepítve van 16.4.2 , de mellette ott egy WHQL driver amit verzió szám szerint régebbi, de mégis újabbnak jelöli mint ami már telepítve vanA WHQL-t rakjam fel vagy a bétát, vagy maradjon az ami már alapból rajta van. Melyik a jobb?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Sz_Imre
senior tag
Radeon Software Crimson Edition 16.7.2 "Hotfix" Re-Release (July19)
- Important Update
These drivers are now Microsoft WHQL certifiedA telepítők digitálisan alá vannak írva, szóval akinek nem ment fel eddig a win 7-re, az most már megteheti.
(nem telepítettem és nem is teszteltem még)
[ Szerkesztve ]
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Ti a DDu-ban állítottok valamit amielőtt leszeditek vele a drivert vagy mindent hagytok alap állapotban? -
TIT
veterán
Azért kell,az amd mappákat is töröld...optionsba kell belőni.
[ Szerkesztve ]
-
Brenor
aktív tag
Felkellet tennem a legújabb drivert, mert képzeljétek el, elkezdett alapjáraton forrósodni a videókártyám és enyhe sípoló hangot is kiadott, de még újraindítás után is De már minden rendbe van vele. Ha valakinek is van ilyen gondja, akkor frissíteni kell.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz csabi0805 #34176 üzenetére
Nem hasznalok DDU-t, szinte sosem csak ha valami gebasz van. Ha nincs problema, nem kell szüttyögni vele 2 driver kozott...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
addikt
Sziasztok,
WIN10 hová tűnt a Crimson beállító panel?
"Aki ad,az nyer"
-
Sz_Imre
senior tag
válasz Daffni2 #34185 üzenetére
Ha tippelnem kellene, akkor a win 10 úgy döntött, hogy ő talált frissebb drivert, ezért a jelenlegit letörölte.
(nincs win 10-em, de ismerős körömbe már hallottam erről)
A win 10 egyik legnagyobb hibája, hogy maga dönti el és nem a felhasználó, hogy mi legyen rajta.(#34184) Yutani: Hát ez nem jó hír, sajnos én már kipróbálni nem fogom, mert a jelenleg még a cata 15.7.1 rajta és kb 2 hét múlva váltok (kipróbálom, ha már megvettem) a win 10-et.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Be lehet állítani a 10-et is,hogy telepítés előtt rákérdezzen,hogy akarom-e telepíteni.
A win 8.1-ről frissítés után csinálta,hogy feltette a 15.12-es drivert magától,hiába volt fent a 8.1-es 16.7.2 -
Viktor77
titán
"A Win10 nem törli a Radeon beállítások paneljét,és a VGA drivert sem, és ráadásul az van rajta amit én akarok."
Saját szememmel láttam, hogy de, lecseréli a drivert, eltűnik a Crimson panel.
Aztán szerencsére én is úgy döntöttem, hogy én meg őt cserélem le, Win7 vissza.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Popes
őstag
válasz Viktor77 #34193 üzenetére
Igazad van, a win10 nagyon szereti(szeretné) a saját kezében tartani a gyeplőt. Viszont egy kis időt ráfordítva meg lehet regulázni, nem mondom nem egyszerű az embernek átvenni felette az irányítást és saját szája íze szerint beállítani de nem lehetetlen.
A 8.1 nekem is jobban bejött de haladni kell a korral.Deus ex machina
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata GTA 5 terén, érdemes frissíteni 16.7.2-re?
Jelenleg: 16.3.2 van. -
Apollo_21
addikt
Sziastzok, bár nem közvetlen driver....a régebbi Ati/AMD kártyákkal is megbírkózik a Win10?
Jelenleg egy HD5770 Sapphire 1gb-t példányom van.
Illetve aki esetleg felfrissítette a saját Win7, 8, 8.1 es példányát, miként történik?
Legyalul mindent vagy minden marad fent amid fent van most? És csak pár összetevőt tesz hozzá?Köszi előre is!
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Vladek83
tag
válasz petyusz851 #34196 üzenetére
Szia,
köszönöm! Kipróbálom.
üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.