Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz wwenigma #28131 üzenetére

    Még mindig nem láttam tőled 1etlen hasznos hsz-t sem, vagy hogy bárkinek segítettél volna. De csak gyúrjál keményen, előbb-utóbb tiéd lesz a legtöbb! :C :B :P
    Egészen biztos vagyok benne, hogy az én bejelentésem nélkül is újra bele tudják tenni az eddigi hibákat a következő driverbe. :P Arról pedig nem tudok, hogy valaha is fizetni szándékoznának a béta-tesztelésért. :((

    Pityu.: Mert még nem használtál olyan alkalmazást, amelynél kijön a hiba. Nálam pl. régóta nem volt BS hiba, mégsem ugatok, hogy jó a driver, mert látom, hogy másnál meg előjön (és tudom, hogy erősen hardverfüggő). Sam 2-es hibát sem most látom először az elmúlt tizenegynéhány évben, rendszeres, hogy régi játékok nem futnak, vagy csak béna beállításokkal. A video-lejátszós (csak hang lép, kép utána jó fél-1 perccel) hibát még nem is említettem, ami nálam csak a legutóbbi 2 meghajtóval nem jött elő.

    demmer123: Az AMD-nek teljesen fölösleges megírnia, hogy hibás a drivere. Minden józan felhasználó előre tudja. :P (És reménykedik bőszen, hogy nála majd nem jön elő. :) )

    asdxv: :DDD :R

    krisi08: "MODDED" driver??? Tekintettel arra, hogy a cuccaid kitöltése nélkül kérsz segítséget, csak tippelni tudok: nem a gyártó által készített meghajtót telepítetted (modded, ugyebár). Eszközkezelőben ott van egyáltalán a VGA? Másik tipp: gyártó segédprogramját használni, ASUS-nak pl. van ilyen, de nem emlékszem, mi a neve, az is tudja kapcsolgatni, ha meghajtóból nem menne.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák