- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Streha
csendes tag
Sziasztok.
Van egy asus lapim egy HD7470M dedikált videó kártyával. A problémám az volna, hogy win8.1 x64 alatt, a frissen letölthető VGA driverekkel (sem a 14.4, sem a 14.7 betaval) nem lehet fényerőt állítani. Mindent frissítettem. A Windows nem talál további frissítést. És a legfrissebb driverek vannak fent a gépen. A probléma úgy jelentkezik, hogy ha az FN gombokkal állítok fényerőt, akkor kb a feléig nem csinál semmit, majd a teljes háttér világítást leveszi. Ha vissza veszem akkor ugyanúgy max fényerőn marad. De átíratom kézzel is a további energiagazdálkodási beállításokban ugyan ez marad. És ha kézzel mozgatom a csúszkát akkor is. Ha kihúzom a töltőt akkor lecsökken a fényerő, de ha visszadugom akkor nem áll vissza (persze a csúszka maxon marad végig). Olvasgattam már sok megoldást regedit átírása driverek telepítése stb de semmi sem segített. Akkor működik csak minden rendben ha a legrégebbi illesztő programot használom amit az asus oldalán találok. Tudna valaki erre megoldást nekem?
Köszönöm -
mad1
veterán
válasz #67688960 #27352 üzenetére
Nem sajna nemjo.Pedig ez eleg egyertelmu Ha valaki jart mar hasonloan,ossza meg legyszi mi a tehendo.
Ne szemetelj ! = Steam
-
-
Streha
csendes tag
válasz Muerte #27356 üzenetére
Már azt is próbáltam. Nem jó úgy sem... de nem csak a 14.4 vagy a 14.7 csinálta ezt, hanem azelőttiek is. És az a baj, hogy ha így csinálom akkor nem indulnak a játékok sem :S
Feltettem egy win7-t szintén 64 bites. Arra ha felrakom a 14.4 vagy 14.7-t akkor konkrétan sehogy sincs világításom
Soha többé nem lesz AMD vel dedikált vidikártya notimban. :S -
Dtomka
veterán
válasz F_Zolee #27358 üzenetére
Igaza van, pl a következővel:
D3DOverrider -
Muerte
addikt
válasz Streha #27357 üzenetére
Fordítva is próbáltad? Az új driverből uninstall a CCC,aztán a gyáriból csak azt felrakni? Mindent végig kell próbálgatni hátha Én 7970M CFX-et használtam egy darabig,nem volt könnyű az élet vele elhiheted mondjuk pont ilyen gondom nem volt,de egy rakás másik igen.Akkor telt be a pohár mikor az akkori legutolsó whql-t felraktam,játszottam asszem BF3-mal multiba,kaptam közbe egy mail-t egy youtubos linkkel,leraktam a játékot tálcára,megnyitottam a videót,a kép zöldre váltott benne és csatt kékhalál...az alján ATI xyz sys...error Nem akartam elhinni ezért kipróbáltam mégegyszer és megint csatt BSOD Mondjuk akkor nem nevettem rajta mint most... Még azon a héten kivágtam a gépből a kártyákat és addig míg ez a topik be nem zárul mint az nV driverek topikja,addig nekem nem lesz újra AMD-m laptopba
-
Streha
csendes tag
válasz Muerte #27360 üzenetére
Most nullára formáztam a gépem, felraktam rá egy win 8.1 core-t (64 bit) az előzetesen letöltött drivereket feltettem rá végig net nélkül és most jó. a játékok is elindulnak. Nem is nyúlok hozzá a továbbiakban.
De bárki a környezetembe ati-s notit akar venni, tuti lebeszélem....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
de notibol full intelt vennék és dobnék rá egy debiant pl.
-
Rison77
senior tag
Üdv,
Eddig 13.2-es radeon drivert használtam egy gigabyte hd6870-hez. Tökéletesen működött, viszont nemrég újratettem a gépet, és ugyanezt a drivert raktam fel, azóta teljesen random teljes képernyős játékok elindításánál lerakja a tálcára, és nem engedi felhozni teljes képernyőbe, ha a tálcán rákattintok akkor felugrik fekete képernyő majd egyből vissza a tálcára. Driverre gyanakszom így elsősorban, lehetséges hogy az lenne a hibás? -
Out
addikt
Az nem lehet, hogy a videókártya drivered hülyéskedik? Én is éppen a DS3-al játszok, mikor otthon vagyok, de nálam állítható a v-sync ki és be. HD 6850 (13.12 Catalyst), v-sync off és a játék maxon megy akadásmentesen.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
törölt tag
-
Muerte
addikt
válasz #93794560 #27369 üzenetére
Ezt miért nekem mondod én tisztában vagyok vele... olvass vissza miről volt szó! Amiről te beszélsz arra találta ki nV az adaptív vsynch-et egyébként..A fix 60 FPS sem törvény,csak ha a monitor 60Hz-es akkor lesz annyi vsynch-el.
Konkrétan arról volt szó hogy Dead Space sorozat bekapcsolt vsynch-el 30 FPS-re korlátoz ami lassú,kikapcsolva meg töri a képet mint az állat.CCC-ből nem megoldható a 60,ezért külső progival kell lefixálni 60 FPS-re.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Amikor vettem a kártyámat, a képen látható programot telepítettem fel rá.
Most driver-t frissítenék, de ezt a programot megtartanám.
Ha az amd honlapjáról letöltöm a driver-t, az telepíti a catalyst control center-t is, és az meg "tönkre teszi" ezt az asus programot, nem?
Hogy látjátok?
Köszi.
-
Dtomka
veterán
válasz DerStauner #27378 üzenetére
Melyik képen látható programról van szó?A catalyst nem befolyásol más programot. (persze ha a catalystban nem módosítod a vga tulajdonságait!)
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz DerStauner #27380 üzenetére
Ha a catalystban nem módosítottál semmit, akkor az ASUS GPU tweak beállítása érvényesül.
-
Dtomka
veterán
válasz DerStauner #27382 üzenetére
Ige, de ne a legújabbat!Add meg pontosan a kért adatokat:
AMD Graphics Drivers and Software -
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Beírtam HD3450 topicba, de beírom ide is mert ott szerintem a madár se jár!
Raktam egy AGP-s HD3450-et egy P3-as Epox alaplapos gépbe. Telepítem az AGP Hotfixes Catalystot és felrakom újraindítja a gépet és csak szabványos vga ként szerepel a videokártya. Betallózni sem tudom. Ez most szoftveres bug? Nem található illesztőprogram hozzá, azt írja. Akkor is ha kézzel megadom neki az inf fájlt. Windows XP van rajta SP3-as.
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Dtomka
veterán
válasz Sanyi19 #27385 üzenetére
Nem települt megfelelően. Próbáld meg innen:
AMD Catalyst™ Driver for AMD Radeon™ HD 4000, HD 3000 and HD 2000 Series -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Streha #27354 üzenetére
Az Asus-t szidd, illetve az Asus altal biztositott drivert kell hasznalnod....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Streha
csendes tag
válasz wwenigma #27389 üzenetére
Nagyon régóta Asus párti vagyok. Talán amióta tudatosan választok PC-t illetve NotebookPC-t. Eddig minden nVidia-val volt szerelve. ez a 3. notim amit megeszek és ez az első ATI-s. és ezzel se volt eddig gond. az elmúlt egy évbe kezdett el az AMD így szórakozni. azóta vannak problémáim. Szerintem nem Asus. Nagyonsok laptop volt a kezembe hogy húzzak rá win7-t vagy win8-t haveroknak. és eddig csak az Asusokkal nem szívtam. A következő laptopom is asus lesz. csak tuti hogy semmi AMD nem lesz benne
-
őstag
Sziasztok!
Egy HD 2600XT vga-ra kötöttem DVI csatlakozókkal 2db 19-es TFT monitort.
Van még a kártyán egy S-video kiment amit tv-re kötöttem.
A problémám az, hogy szeretném ha az egyik monitor és a tv kiterjesztett kijelzőként működne úgy, hogy más-más tartalmakat húznék ki rájuk.
Ez lehetséges ezzel a vga-val, agy egyszerre csak két kijelzőt képes lekezelni? -
Dtomka
veterán
válasz Cingáriusz #27391 üzenetére
"Ez lehetséges ezzel a vga-val, agy egyszerre csak két kijelzőt képes lekezelni?"Csak 2 kijelzőt képes kezelni.
ATI Radeon HD 2600 XT
Specifications of the ATI Radeon HD 2600 XT GPU
Az enyémre (280x) 6 db monitor csatlakoztatható, az AMD Eyefinity Technology miatt.
Amúgy ha a tálcán nyomsz 1 jobb klikket a catalystra, ott kiderül, pl: -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Streha #27390 üzenetére
Nyilvanvaloan az amd kototte ki hogy nem kell ahhoz uj driver de mind1...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
TBMC
addikt
sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni.
az amd catalyst control centert semmilyen modon nem tudom megnyitni, csak tolt karikazik kettot es annyi. probaltam mar reinstallt, legujabb beta driverrel is, de semmi fejlemeny. es fontos lenne 1-2 beallitast eszkozolni.win8.1 64bit, asus radeon r7 260x directcu II oc
cfg: Zalman ZF11 plus HF1 - Gigabyte Odin Pro 800w - ASUS MAXIMUS VII Ranger - i5-4570 + Zalman cnps 9900LED - ASUS Radeon R7 260X DirectCU II OC - 2400mhz Kingston HyperX predator 8gb kit - 240 GB Kingmax SSD, 2x1TB Samsung HDD, 750GB Samsung HDD
elore is koszi!
-
Streha
csendes tag
válasz wwenigma #27393 üzenetére
El sem tudom képzelni mi lehet a baj. A Windows 8.1 le akarja tölteni a "advenced micro devices inc- grafics adapter wddm 1.3 amd radeon 7..." De ezt már próbáltam egy előző telepítsél. Akkor ezzel se működött. Hobbi szintű felhasználó révén teljesen tanácstalan vagyok mi lehet a probléma...
-
TIT
veterán
A wddm 1.3-at nehogy leszedd,összezavarja a drivert,nekem meg havernak jó a 14.7Rc3,watch dogs is jobban fut vele.
Akkor írja ki,hogy képernyőillesztő leállt amikor a skype elindul.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Streha #27390 üzenetére
ASUS cucchoz csak ASUS drivert telepíts, akkor is, ha nem a legfrissebb. Annak jónak kell lennie, legalábbis én még saját meghajtóval nem tapasztaltam hibát sem laptopnál, sem asztali VGA-nal. Ha annyira ASUS-párti vagy, tudhatnád, hogy mindig mókolnak a hardverrel, ezért szinte garantált, hogy ref. meghajtókkal hibákat kapsz, vagy nem is működnek.
TIT: És miben rossz? Eddig elégedett voltam az RC1-gyel, de amikor újra játszani akartam STALKER Lost Alphával, egyszerűen kidobál, és minden üzemmódban. Statikus fényekkel elindul, de bármire átállítom, máris kidob. Előző meghajtóval legalább ez ment.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest