Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Thrawn #25721 üzenetére

    Áááá! Há honne!? ;]

    Egyrészt én is épp abban a hozzászólásomban ecseteltem, hogy nekem a WHQL plecsni csak értéktelen dísz. De valahol azért mégis illik néha ilyet is kiadni, illetve minél előbb kidobni egy pecsételt verziót is egy új fontos változás után (egy komoly szoftver-specifikus bugfix, vagy jelen esetben a Mantle, esetleg új DX, OGL támogatás megjelenése, stb.), hogy az se csak több hónapnyi késéssel frissíthessen aki valamiért ragaszkodik a WHQL pecséthez.

    De a WHQL-től eltekintve nevettem azon, amit mondtál.

    13.12-ben működik a PowerTune, aztán sorban a 14.1, 14.2, 14.3 beta közül egyikben sem. 3 hónap alatt nem sikerült nekik helyrehozni, ami egy korábbi verzióban még jó volt és a magam fajta laikusnak abszolút triviális dolognak tűnik. Csak épp a 13.12-vel néha elszáll a komplett linux kernel egy bizonyos szoftverrel, ami az idei bétákkal jól működik, úgyhogy két bogár közt az enyém marad a kanapé. Tehát nekem így külső szemlélőként a 14.1-et csomagolják újra minden hónapban, hogy "örüljek" annak, hogy minden hónapban van új beta, és meg sem nézték, hogy minden triviális alapfunkció rendesen működik-e.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák