Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz hoffman_ #11428 üzenetére

    Sziasztok!

    Szerintem is gyiku -nak van igaza tedd ujra a XP SP3 rendszert de elotte innen szedd le a .Net 2.0 SP2-t, nem erdekel hogy nem a hivatalos szerver nalam tokeletesen mukodik. Jelenleg XP SP3, ATI 10.10 OCL driverrel ellatott op.rendszer alol irok. Friss telepitesnel ez az elso amit felteszek mert neha elfelejtkezek rola es csak akkor kapok eszbe amikor dobja a hibauzenetet hogy nincs .Net.
    Szoval nem kell semmi mas csak ez az 1 amit fentebb leirtam, elotte termeszetesen mar le van toltve az ATI CCC 10.10 OCL, vagy ha nem kell az OpenCL akkor a sima CCC.
    Igaz en elotte felteszem a MS VisualC++ 2005-2008-2010 verziokat sorban egymasutan termeszetesen a regebbit eloszor ezeket megtalalod itt a linken eppen a 2010-es van belinkelve de ha kicsereled a keresoben az evszamot mindet letoltheted. Nem szokott zavarni hogy az ATI driver is felteszi, legfeljebb felulirja.
    Ez sosem hasznalok ilyen kulso takaritokat mert eddig sosem volt ra szuksegem, nagyobb bajt csinalnak mint hasznot, Ha viszont megis muszaj akkor nem eleg hogy hasznalod, kezzel ki kell takaritani a registry-t is, de ezt mar katt777 sokszor leirta.
    Megvalami. Jo volna leellenorizni a telepito mediat nem-e serult az ordog nem alszik szoval lehet hogy hibasan telepit, de ezt csak egy otlet.

Új hozzászólás Aktív témák