- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Spizzi
tag
Mai napig azt tolom ha néha CoD-ra vetemedem. Se előtte, se utána nem tetszett annyira még játékmód ebben a szériában.
Egyébként vannak félinformációk amik általában mindig bejönnek, hogy a 2026-os epizódot a Infinity Ward csinálja MW4 néven, és azzal párhuzamosan érkezik a DMZ 2.0.
Lehet, hogy a vérpistik nem szeretik, de valszeg kva sokan játszanak vele mert ennyi idő után is nagyjából 20mp a meccskeresés akármelyik mapra. Biztosan látják ezt a kiadónál is és nem akarják veszni hagyni ezt a casual-taktikus(abb) réteget. Ami örvendetes mert személy szerint az egyetlen mód amit élvezek. Csak ha már extraction shooter lehetne tovább is fejleszteni majd, hogy ne csak ilyen limilomi küldik legyenek, hanem rendes valuta, vendorok, player driven market stb... mint minden egyéb ilyen játékba.
Akinek DMZ elvonási tünetei vannak próbáljátok ki a Delta Force (demó még) Tactical Turmoil módját, 1-1 próbálja koppintani az MWII 2022-t, azzal a különbséggel, hogy itt van shop meg kicsit több a content. Amíg nem lesz DMZ 2.0 én biztos ezt fogom tolni.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
GamePass Ultimate melle ha megveszek az upgrade csomagot (csak azt) akkor az platform függő vagy elérhető lesz PC és Xbox-on is ha játszom?
Van erről valakinek információja?
Köszönöm!
-
HaZsolt
őstag
PC Game pass-al, ha van előfizum akkor gyakorlatilag az első naptól tudok vele játszani? Jól látom?
-
huby80
senior tag
[link] FIRST LOOK at Black Ops 6 Zombies UNLOCKABLE REWARDS...
-
laragirl83
őstag
Hello!
Arra vkinek van vmi 5lete, hogy friss telepítés után csak Warzone checkbox-át pipáltam ki, vagyis mw3 campaign és multi nem, ennek ellenére fent van, be tudok lépni multiba, és játszani...gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
.LnB
titán
wtf?!
Az MW2 előtt a Call of Duty komolyan vehető e-sport játék volt haver. Jó mondjuk ez konkrétan csak két rész, a Cod2, és a Cod4. De a CoD 4 a maga idejében zseniális volt. Igaz egy promod nem ártott hozzá. Jó pár meccset letoltam vele. [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
SZKEBE75
senior tag
A cod igazi fénykora, dedikált szerverek stb!A mostani kis 🐿️ -ok elsem tudják képzelni,hogy milyen az amikor van egy kedvenc szerveretek,és ott lógnak mindig a spanok.Jahh és amikor hónapok óta fejártál és hoztál egy szintet akkor jöhetett a nagy megtiszteltetés az admintól Azzal szövegfel hogy,tgf nem érdekel?Ez most hól van..... Sehol ....
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
.LnB
titán
válasz SZKEBE75 #568 üzenetére
És konkrétan az MW2-vel lett ennek vége. A Matchmaking behozatalával, az állandó laggos szerverekkel..
És egyébként amit írsz, hogy mostanra nem is nagyon tudnak közösségek kialakulni, ahogy régen a dedikált szervereken.Bár nem COD, de az is "megtiszteltetés" volt, amikor a főadmin banolt cs.hu szerverről Counter-Strike 1.6-ban, mert szana-szét lőttem őt. Akkoriban az nagyon jelentős szerver volt itthon. Jött a duma, hogy csalok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
válasz SZKEBE75 #568 üzenetére
Minden évben elhangzik ez a nosztalgikus felsóhajtás, de azt kell megérteni, hogy azok az idők elmúltak. Igen, jó volt, megvolt a maga szépsége, de azóta már más a trend, nagyon más a videojátékipar, mások a (generált) piaci igények, és baromi mások az emberek is. Akkoriban volt igény arra, hogy legyenek klánok, az ember tartozni akart egy közösségbe, barátságokat alakítottak ki, sokszor a való életben is összeröffentek... ma már az emberek közömbösek egymással, még annyira sem tisztelik egymást mint anno, mindenki siet, rohan, nem ér rá egy csapatra, még pár haverra is alig. Ez soha nem fog már visszajönni.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Igazad van, de a BO6 az omnimovementtel egy új szint, és ez már tényleg elvetemült. Sok savat kapott anno a levegőben ugrálós jatpackezés, de az sem nem volt annyira rapid, mint itt, ahol sprintből oldalra vetődik, közben meg tol egy 720 fokos no scope-ot csukott szemmel.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
zozika84
őstag
Es ezert lettek egyre hulyebbek az uj Codok, mert ilyen a felhasznalobazis is? Nem mernek egy objektiv alapu jatekmodot a jarekosokra bizni, mert a fele meg sem értené a masik fele meg leszarna es ott gyujtene killeket, amikkel aztan villogna a face csoportokban.... Aztan persze o lenne megsertodve, ha ezert lebasszak...
Es ez az egeszbnem magyarazhato csak a siettseggel es a kozombosseggel.
Nagyon durvan butul a gamer tarsadalom[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
.LnB
titán
Ez butaság. A saját gyerekemen látom, hogy ugyan úgy igényli(k) a közös játékot, mint mi korábban. Nem csak minket kell nézni felnőtteket. Az természetes, hogy a mi életünk megváltozott. Én se tudnék már csapatban játszani, másokhoz igazodni. Bár szerintem simán sokan tudnak, az én koromban is.
Ez a dedikált szerverek megszüntetése megint csak onnan indult, hogy anyagilag ez éri meg legjobban. Mert így nincsenek egyedi szabályok, skinek, mapok, amiért ne tudnának pénzt kérni. Mindenre rá tudják tenni a kezüket a kiadók, és kontrollálnak. Ez nem jó. És ez a MW2-vel indult. Aztán mostanra alig van játék, ahol még vannak dedikált szerverek.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz zozika84 #572 üzenetére
Igazodik a játék az igényekhez. A mai aktív CoD játékosok többsége azt várja el a szériától amit meg is kap: őrült legyen, legyen sok collab out of the CoD world karakterekkel, pörögjön mint a búgócsiga, állandóan rewardoljon, streamelhető legyen, hogy a random "tartalomgyártónak" menjen a sub, a donate, két meccs között meg reklámozhassa a "saját" gyártású kávéját, egyéb mercheit.
Ezeket a játékosokat odaültetnéd a második rész elé, és azt látnák, hogy az egész lassú, unalmas, színtelen, mert nem villog tizedmásodpercenként az arcukba a killingspreeee meg a multikillll, nem kapják a halom xp-t meg a sok badge-t, és nem lehet összevissza rángatva a fegyvert egyszerre 5 embert átlőni.
-
KaitouP
nagyúr
De ebben nem az van inkább, hogy úgy igyekeztek szocializálni a gyerekeiteket, hogy erre - a maga természetességével, hiszen az ember társas lény - legyen igényük? Vagy eleve van igényük, és ti igyekeztek ezt kielégíteni? Én a mai kamaszokon, alig huszonéveseken nem azt látom, hogy tisztelik és szeretik a társaikat. Összejönnek ugyan, de amit bandázás címen folytatnak ezek a fiatalok, ahogyan teremtik és kezelik, az számomra sokszor egészen meghökkentő, mind online, mind offline.
-
Deck
titán
Végül beneveztem a játékra.
PS5
-
.LnB
titán
Nyilván úgy neveled a gyereket, hogy legyen társas lény. De ez kicsit más téma. És nem igazán függ a dedikált szerverek megszűnéséhez.
Végtére is:
Undorító világot élünk sajnos. És még dedikált szerverek sincsenek a játékokban. Szóval minden szar.Beszélgessünk inkább erről az omnimovement-ről, az egy vicces téma.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz zozika84 #581 üzenetére
Én ezt csak viccből írtam. Tudja ő is. Mindig is jóban voltunk Deck-kel(, meg Katinénivel is). Meg aztán semmi közöm ahhoz, hogy ki mivel játszik.
-
Deck
titán
Nekem se jött be az omni movement, de lehet majd befog ha megszokom.
Gameplayt nézve a 2019 a kedvencem, mehetett volna tovább az a vonal... De emlékszem azért, hogy untam a mapokat, a levelt benne, a sok vacak szart. A BO-ba jobbak a mapok és a klasszikus prestige rendszer is a COD-hoz tartozik nálam + a menő calling cardok. Amikez most osztogatnak skinek jók legalább, és a CW-be is remek mastercraft-ok voltak vagy mi a neve. A MW vonal ilyen téren szegény, + az unalmas egyszínű hatalmas mapok.+ volt, hogy unokaöcséimmel szeretnék együtt játszani már megint mint régen. Osztott fiókom már nála van, így most nem kellett 2x-er megvenni. BP-n kívül úgyse fogok semmire költeni benne. Felesleges.
Majd a gondok ott jönnek, hogy droppol, akad játszhatatlanul, pocket loss, csalók, stb...
PS5
-
.LnB
titán
Nektek még nem esett le mi? Hát megsúgom. A Call of Duty sorozat abból áll, hogy a Modern Warfare részek között (2007-2019-xxxx) direkt rossz játékokat adnak ki, hogy a következő Modern Warfare Reamster részért csorogjon a játékosok nyála. És az mindig nagyot durran.
Háh! Lelepleztem az ördögi rejtélyt!
Amúgy a 2019 lehet, hogy nekem is megvolt valamire még.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Deck
titán
A MW19-ben az volt a jó, hogy a régi és új codosok is szerették. Tökéletes ttk, movement, jó grafika (azóta sincs az a szint) stb minden passzolt. Mindenki megtalálta benne amit keres Azóta minden rész megosztó... Mintha csak annak a résznek lennének a korai verziói...
A CW meg igazi arcade lövölde lett.PS5
-
Atla
senior tag
Minden szavaddal egyetértek. Mi öregedtünk meg,én legalábbis magam nevében beszélhetek /42/. Mindezt tetézi a nosztalgia érzés,az a bizonyos
régen minden jobb volt
Nekem személy szerint mindez a Battlefield3-al kezdődött,saját klán,csapat versenyek. Viszont ma már el nem tudnám képzelni,hogy percekig fetrengjek,vagy fussak egy-egy pontra,hogy behúzzam,vagy 5 percenként legyen egy killem. -
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Nálam ez látszik lassan egy órája. Ez normális?
-
zozika84
őstag
Ha jol olvasom az elozo skinek nem hasznalhatoak. Igy legalabb egy ideig kevesebb szanalmas kutyanyuszineonf*szláma skin lesz a jatekban
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Acheron
őstag
válasz zozika84 #599 üzenetére
Hangsúly az "egy ideig" -en
Ez a rész az eddig látottak alapján kifejezetten annak a rétegnek készült, akik előszeretettel aggatják magukra a fenti jelzőkkel ellátott maskarákat, így vélhetően nem is kell sokat várni, hogy óhajaik meghallgatásra találjanak. És mivel a régi skinek nem áthozhatók, újra nyílhatnak (fognak nyílni) a pénztárcák[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Autós kamerák
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest