- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz BandiHUN #1192 üzenetére
"Plusz nekem bugos, mert nem tudok semmit rátenni, ha választok cuccot, kidob a lobby képernyőre." - Éjjel nekem is bugolt, de ki/be lépés megoldotta.
Egy meccsen kb.6-8k xp-t kapok, van mikor többet, van mikor kevesebbet. Mindegy, végülis nem sietekA legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Pont ezt csinálom, dispatecher és uav, counter uav. Általában ez a kettő ks alap nálam cod-ba, cod mobile-ba is. De igazából a fegyver szintezés ami zavar jobban. Az h p1 v. p3-4 mindegy kb.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
senior tag
-
WATERDACA
őstag
Ebbe a játékba van valami skill mérő? Felmentem első 6 órába 1.40 K/D-be és 1.20 W/L arányba, most határozottan minden nehezebb, és csúszok kicsit vissza.
Ha ez így van, akkor jó játék lesz ez még, lehet fejlődni
u wanted, i got it \o/
-
Phobion
őstag
válasz WATERDACA #1208 üzenetére
Ezt úgy hívják, hogy SBMM.
Minél jobb köröket mész, annál jobb játékosokhoz fog berakni, majd ha az algoritmus látja, hogy oké most már bukdácsolsz, akkor visszarak gyengébb játékosokhoz.
Ha jól emlékszem, akkor az Activision sose erősítette meg, hogy SBMM-et használnak, de elég sok bizonyíték van rá.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért vágod, hogy COD ilyen szar, olyan szar, de amikor a közösségben vannak ilyen tagok akkor kicsit azért meglágyul az ember szíve.
Írták tagnak hogy van az Xbox-nak accessibility kontrollere.
"OP, if you’re interested in this i’ll buy it for you, no strings attached."
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WATERDACA #1211 üzenetére
Ez van amikor naívat játszom. Itt látszik hogy ép a keze
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
soo277
őstag
köszönöm
BT: wersoo#21211
-
LackoMester
addikt
Hát nemtudom, ez a játék nálam az egyik legrosszabb COD rész, akárhogy is próbálom, nemfekszik.
HC, nem HC, akármi is, szenvedek ezzel a gémmel, a pályák is hát.. Egyszerűen fogalmazva sz@r az egész.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
duronx
senior tag
válasz LackoMester #1214 üzenetére
Attól hogy nehéz, még nem sz@r. Meg kell szokni, ill. vannak jobb és rosszabb napok, majd belejössz
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
nutella1
őstag
válasz LackoMester #1214 üzenetére
Ne add fel, menni fog az. Közel nem annyira xar, mint a korábbi részek. De szerintem nem is nehéz. Nekem nagyon adja. Mi a nehézség nálad, hogyan tudnád megfogalmazni, leírni?
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Deck
titán
Sose játszok crossplay on-al. A sok pc-s ***** miatt.
Most haverom miatt bekapcsoltam és egyből ez lett a túloldalon a gyereknél:
PS5
-
Deck
titán
-
nutella1
őstag
Sok, de konzolon is csalnak rendesen, aki tud, elhiheted. Nincs számottevő különbség. Amikor az ember elégedetlen, mert nem megy neki, szidalmaz. Nekem PC-n sincsen gondom, semennyi se. Éjjel a szervereket pc-ről és konzolról egyaránt ellepik a csalók. Ugyanakkora mennyiségben. Ez mindig is így volt, mindig is így marad.
-
H14
csendes tag
válasz nutella1 #1220 üzenetére
"Éjjel a szervereket pc-ről és konzolról egyaránt ellepik a csalók. Ugyanakkora mennyiségben. Ez mindig is így volt, mindig is így marad."
bocs, de ez egész egyszerűen nem igaz, fájdalmas, H mennyire nem értesz hozzá.. Pc-n/laptopon azt csinálsz, amit csak akarsz a gépeddel, bármit felrakhatsz rá! konzolon ezt hogy teszed meg??? egyszerűen se hardveresen, se szoftveresen nem lehet ugyanannyi csaló a két platformon... szívesen kifejtem neked, ha nem érted... -
duronx
senior tag
Ha valakinek lenne felesleges Black Ops6 Monster Energy kódja privátban elküldhetné
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
pRoject22
őstag
Konzolon is ugyanúgy csalnak, most implementálták az új AI alapú anticheat megoldást a játékba ami elviekben jobban szűri a kimondottan hardveres csalásokat, chronus max meg a társai amiket már simán rátudnak tolni PC-re is, mivel ezek ugye első körben konzolokra voltak, a Forti már évek óta küzd ezek ellen, most a CoD is elkezdte banolni azokat a játékosokat akik konzolról csalnak.
Szóval igen, aki akar csalni az csal itt is ott is, ha meg a számokat nézzük akkor az egész playerbase kb 20 max 30 százaléka PC-s.
¯\_(ツ)_/¯
-
polo493
tag
Sziasztok!
Én is beszereztem 12év után ,általában zombi meg multival játszom Ps5 konzolon ,aki komolyan játszik vele ,vegyen fel PoloHungary ,ott találkozunk
-
H14
csendes tag
A Cronus Pc-re is elérhető, és nem tegnap óta....minden mást CSAK Pcre tudsz telepíteni...egyszerű matematika, amibe nyugodtan bele lehet számolni azt is , hogy a ps+Xbox playerek többen vannak!
(A Cronus egy eszköz, önmagában semmit sem ér! minden egyes játékhoz finomra kell hangolni, nem megveszed bedugod és dejó csalhatok! ) -
ricogsm
őstag
Sziasztok! Beköszönök a folytatáshoz.
Kérdés ki vette meg és érdemes e? :
Másik csopiban határozott tiltakozás volt.
Van valami ingyenes promóció a kipróbálásra?MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ricogsm #1231 üzenetére
Vagy olcsón szerzel Game Pass-t egy hónapra és kipróbálod (PC-n vagy Xbox-on), vagy megvárod az első free weekendet. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az első ingyenes hétvége általában 1,5-2 hónappal indulás után szokott lenni (ez a szokásos év végi free promóció), szóval ha tippelnem kellene, december első hetében lesz erre most lehetőség.
#1204 P41N
Amúgy valszeg rájöttek a hozzászólók, hogy szinte biztosan egy 2boxing alt accountról van szó, csak karmát gyűjt a tag Redditen.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
WATERDACA
őstag
Skizofren_hunt ismeri innen valaki? Annyi undorító pálya van, istenem, Free For All Babylon, de még sorolhatnám, respawn camp....
u wanted, i got it \o/
-
nutella1
őstag
Maradjunk annyiban, hogy bőven tudnak konzolon is csalni, nem is akármennyire, ez ma már nem platformkérdés, mint ezelőtt több éve. Ha valakinek nem tetszik, vagy nem megy a játék, mert nincs sikerélménye, ne itt puffogjon, hagyja abba.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Nuketown HC Domination, HC Hardpoint szerintem visz mindent. Én épp azt élvezem, hogy ennyire gyors. Eszméletlen jó.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok!
( Xbox game pass PC )
Azt vettem észre, hogy mikor játszom playstationos soha nincs a lobbyba, megnéztem a beállitásokat és an online résznél nincs is Crossplay menü, ez csak nálam tünt el ? -
ricogsm
őstag
Köszönöm!
Más: (aki tud segíteni megköszönném )
egyik kolléga árul egy steamos BO6 -t.
véletlenül kettőt vett és már nem tudja vissza adni.
nekem van battle és steam accom.
Hogyan tudja átruhàzni nekem? (Ő azt mondja átírjuk a steam mail címét és jelszavát, ahogy kifizettem. )[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
-
WATERDACA
őstag
Van valahol Black Ops 6 worldwide tracker és statisztikák? Ezeket meg lehet nézni valahol? Kerestem neten de nem találtam semmit sajnos.
u wanted, i got it \o/
-
őstag
Üdv, tesztelem a gamet 3080-al. Sose foglalkoztam a DLSS és hasonlókkal, mert natív 1440p-ben játtszom mindennel. Viszont most a teszt miatt kellene.
Nálam az eredmények a beépítettbenchmarkal:
1440p Extreme Preset: AVG: 82 fps
2160p Extreme preset +DLSS Performance (render 1080p): 68 fpsEzek az eredmények rendben vannak? Oké, hogy 2160p, de 1080p-ben rendereli és kevesebb az FSP, mint natív 1440p-ben. Rendben van ez így?
-
zzola
titán
Marina SP elég OP, kis pályán 1 lövés elég felsőtestre, még csak fejes sem kell. Jól el lehet szórakozni vele..
-
kengyel
nagyúr
Remélem, ezt a pc game pass fagyást megoldottam, ma rendesen tudtam tolni.
Lassan 3. Prestige.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
nutella1
őstag
válasz LackoMester #1248 üzenetére
Igazán nincs mit. Megszokod az iramot, meglátod. Menj többször Nuketown-on, és csak akkor rusholj amikor szükséges, taktikusan játssz. Keresd meg azokat a pontokat is, ahonnan élből 4-5 playert leszedsz. Garantáltan sikerélményed lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest