- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
-
SipiBcs
őstag
Win8 mellé van már megoldás a CoD4 PB problémára?
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Imi Csabi
tag
Sziasztok.
A fejlesztéseknek köszönhetően nemsokára életbe lép egy új rendszer az ibJ szerveren, aminek köszönhetően hardver ID alapján lesznek bannolva a csalók. Válthat IP címet, cserélhet CD kulcsot a büdös életben nem tud majd visszajönni a szerverre.
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
msts fan
tag
Hali!
Vettem egy jogtiszta COD4-et. Felrakom+minden olyasmit amit a telepítéskor felajánl(pb, Dx9).
A játék Single része megy de amikor elindítom a Multit akkor 4-5 másodpercet vár majd kiírja:
AZ IW3MP.EXE MŰKÖDÉSE LEÁLLT A WINDOWS MEGOLDÁST KERES A PROBLÉMÁRA!Az op.rendzerem: Windows 7 32Bit.
Kérlek, hogy olvasd el az első hozzászólást! Ott a megoldás! - Undoroid
[ Módosította: Undoroid ]
http://www.youtube.com/watch?v=nrgKZYpBvXU&feature=related
-
Gyula84
veterán
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
// Chaka //
tag
... visszatérve a magyar origi pub szerver témára. Ha valaki késztetést érez promod sd szerver létesítésére, akkor azt támogatnám. Ha páran fent lógnánk rajta, akkor szerintem benépesülne. Hét közben a társulatom inaktív, és helyette a pub pompásan megfelelne, illetve nem is inaktívak, hanem inkább kora délután van csak lehetőségük. Ha streamelt, akkor nagyon hatásosan lehet takarítani, akár permanent GUID ban formájában is. 2000+-os adminokkal még valami színvonalat is lehetne tartani...
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
Gyula84
veterán
válasz // Chaka // #29321 üzenetére
nem írt semmit én írtam aimbot "klán társa" meg hogy no1s hacker. Aki fut a videon én vele szemben futottam gondolom silent aim, mert el se fordult úgy hitelt már
-
// Chaka //
tag
Valaki már próbálta a Black Ops II-t xkmod-dal? Tudom, hogy ez egy CoD4 fórum, de kifejezetten olyan ember véleménye érdekelne, aki CoD4 promod után kipróbálta ezt is.
-
// Chaka //
tag
válasz // Chaka // #29324 üzenetére
Valamit nagyon benézhettem, még csak BO1-hez van
-
Gyula84
veterán
válasz // Chaka // #29325 üzenetére
Nekem meg még az sincs meg de nem is akarom
-
bager13
aktív tag
válasz // Chaka // #29324 üzenetére
Én próbáltam (természetesen a BO1-ben). 90%-ban olyan ,mint a COD4, a játék mechanizmusa is "COD4-esítve" lett. De érdeklődés hiányában nem nagyon frissítgetik. Csapatok kis száma miatt meg nem is tudom ,hogy van e még ilyen verseny ESL-en. Nagyrészük visszatért a COD4-hez.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz csibe1 #29329 üzenetére
Sziasztok
Most akarok PC-t venni vagy laptopot .
A dilemmám az a játék.laptop :
CPU: PentiumDualCore T4300 (2.1GHz, 1M cache, 800MHz FSB 1MB L2 cache)
Memória: 2GB DDR2 memória, mely 4GB-ig bővíthető
HDD: 250GB S-ATA merevlemez
Optikai egység: DVD-Super Multi duplarétegű meghajtó
LCD: 15,6 WXGA HD LED (1366x768), CineCrystal
VGA: Ati Radeon HD4570 512MB
Wifi: Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 (kétcsatornás,négyfunkciós 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED vezeték nélküli hálózati kapcsolat
Lan:Gigabit Ethernet; Wake-on-LAN támogatás 56K ITU V.92 modem PTT engedéllyel
5-az-1-ben kártyaolvasó (SD, MMC, MS, MS Pro, xD)
4x USB 2.0
Akkumulátor: 6 cellás
Tömeg: 2,8 Kgkb. 65K
A PC :
Core 2 Duo E6850 3 GHZ
4GB Geil DDRII 800 Tuning RAM
ASUS HD4870 1GB DDR5
Asus P5Q
Antec PlusView ház
LC Power táp 420W
Winfast TV2000 XP Expert TV tuner
Samsung 400GB HDD 100/96
DVD író
Kártyaolvasó
processzor hűtő
+ Samsung 19"kb. 72K
Ezekkel a játékokkal játszanék: League of Legends , FIFA 11- től felfelé , Forma 1 ... , CoD4 MW, NFS-ek
A gépen ezek simán mennének , viszont jólenne ha hordozhatnám is , és a notebook ezért előnyösebb , de pl. a CoD4 közepes grafon 70 fps max..
Melyiket éri megvennem ?
-
tDr1v3r
veterán
válasz Aldo Novares #29330 üzenetére
Noti + Yitch CFG.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
Újra elkezdtem játszani, még mindig annyi csaló van?
-
Gyula84
veterán
DW volt egy csaló nem meglepő ugye, erre begurult az admin átnyomta originre 1x játékosból maradt 5 abból 2 admin meg 3an még
-
// Chaka //
tag
Nem csak magyar pubon, mindenhol.
Ugyanazon a néven játszok 2 éve, de talán meg kellene változtatnom. Felnéztem a KIZ szerverre, és szerencsés voltam, nagyon jól ment a meló. Egy srác mondta, hogy jól tolom. Aztán megkérdezte, hogy lány vagyok-e. Adtam egy kis névmagyarázatot (team, nick). A következő körtől kezdve kórusban csalóztakTöbb ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz // Chaka // #29338 üzenetére
Nálam cod2-ben volt hasonló, hogy felmentem egy nagyon rangos német szerverre, ahova tényleg az elit járt és 3 kör alatt csináltam 15-0 körüli statot úgy, hogy 1vx-eket hoztam le és azt hitték valami hatalmas játékos vagyok, pedig közben csak volt pár szerencsés köröm de én mondjuk csak annyit írtam, hogy "yes" (azvagyok csak hagyjatok elven) és utána nem írogattak
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
válasz // Chaka // #29343 üzenetére
Régebben még fontosnak tartottam, hogy jól játsszak, ma már nemigen és ez látszik is
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Gyula84
veterán
Fer dolog 4600órával low skillben hirdetni?
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Olvasgattam a beszélgetéseiteket , elég érdekes témáról beszélgettek , személyem szerint a játszott óra egyáltalán nem befolyásolja a skillt
Én CoD4 előtt 1 évig CoD2-őztem és ennek hála CoD4-be könnyen beilleszkedtem - igaz hogy ahogy kijött a CoD4 elkezdtem vele játszani, komolyabban 2008 ban - és 5-600 óra után már CB 5v5 top 200-ba találtam magam. 2 éve abbahagytam de úgy gondolom hogy ideje visszatérni mert mikor az ember látja hogy még mindig ilyen sokan játszák ezt a játékot és rajonganak érte, késztetést érez hogy beszálljon
Nemtudom mióta játszatok de régen smash volt mindenhol a nevem , talán-talán emlékszik még rám valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs