- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Most engem is folyamatosan kickel losing 9005-el, valaki tudja a megoldást? Már megcsináltam a kompatibilitást, illetve a services részt. PB frissítve. Win7 x64
-
hunhell
csendes tag
Amúgy nekem is így volt. Tegnap délelőtt még játszottam pubon délután pedig már nem tudtam mert 1-2perc uán kidobott losing keyel.
-
Korcsii
őstag
Érdekes jelenség: ha gigás fájlokat töltök le (böngészőben), vagy több gigát töltök fel FTP-n (jelen esetben képek, 1-20MB, de rengeteg darab), akkor néha kidob a PB invalid memory image vagy milyen hibaüzenettel...
Ötlet? Tudom, ne csináljak mást war közben, de akkor meg sose végzek.
-
f.bator
tag
Itt írta valaki, hogy nem annyira a magyarokkal van baj, hanem azzal, hogy itt átlag sokkal fiatalabbak a gamerek. Hát tegnap este ez teljes bizonyítást nyert. 9 körül elkezdtem pubolni, negyed 11-kor fejeztem be, és a társulat összetétele látványosan változott. Villanyoltás után (holnap még iskola) a szerverről teljesen eltűnt a smooth aim :=) Csúcsidőben még a bagázs harmada azzal tolta.
Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié.
-
hunhell
csendes tag
válasz dudu5130 #28363 üzenetére
Hát azért vannak normális pubok ahol nincs annyi csaló, pl.: wtf team, team digital solution. Itt inkább jó játékosok vannak mint csalók persze néha becsúszik 1-1 de nem olyan mint az átlag szerverek ahol mindig van 1vagy több csaló. Persze a gyengébb játékosok itt is szidkozódnak ha valaki hírtelen jobb lett mint ők arra nem gondolva hogy csak sok gyenge játékos megy az adott személy ellen és ezért több fragje lesz mint általában vagy szimplán jobban megy neki az a map.
Off:
Még mindig nem oldódott meg a problémám a Losing Key Packetsel, valami tipp hogy mit tehetnék még?[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
Az a legjobb, amikor csak (álnéven lévő) adminok kapják folyamatosan, hogy csalók... nyilván csak a magam nevében tudok 100%-osan nyilatkozni - én biztos nem csalok. Az más kérdés, hogy néha olyan szemtelenül bejönnek a fragek, hogy már magamat kickelném legszívesebben, mert érzem, hogy ennek nem lesz jó vége (szerverre nézve)...
-
hunhell
csendes tag
-
Vanir
veterán
-
Balinov
titán
válasz hunhell #28371 üzenetére
van olyan punkbuster kiegeszito, ami leteszteli, hogy fut-e es megfeleloen a PB, mint windows szolgaltatas. keress ra, es futtasd le, hatha az
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cellpeti
nagyúr
cs
T5670 és Intel 4500HD-n elmenne a game?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
hunhell
csendes tag
-
f.bator
tag
-
pr1mzejEE
addikt
-
törölt tag
Ilyen filmtweakem van, de nem így néz ki nálam!
kb milyen beállítások (grafikai) kell hogy így nézzen ki?
Fényerő / stb .
most ilyenek a beállításaim !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest