- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12750 üzenetére
most nézem a forrást,ez egy PS3-as COD4 maplist-ből van.amugy arra a fegyóra gondolok,ha még mindíg nem esett vólna le,ami a Backlot-ban az A-nál van,ha felmész az emeletre a lépcsőn és a lépcsővel szemben,az udvarra néz.Lehet nem MG-nek hívják,
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #12751 üzenetére
hát ez nemigaz
MG-nek hívják...ez a neve...de tudod mit? legyen Telepitett Gépágyu vagy elhelyezett nagy sz*r fegyo akkor sincs!!!!
NIncs nincs és nincs!
Menjél fel a War szeronkra berakom neked a Backlotot aztán nézd mega linket meg köszi
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12753 üzenetére
hát,erre voltam keváncsi.ha nincs,nincs.értem.na,nehéz szülés volt,
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12755 üzenetére
azért nem egy hete... nem tudsz fraps-szal felvett demókról? amit mondjuk melóhelyi gépen,cod4 nélkül is néhetnék.
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #12756 üzenetére
nem..én csak simán /record-al készitettekről tudok
de ha tud valaki az engem is érdekelne...az a baj hogy veszettül lefogja a gépet a Frapszes video nem? azért nem veszek fel azzal...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyerpi
aktív tag
válasz Sirandrish #12757 üzenetére
azt utánna át tudod csinálni fraps-al ha jól tudom
mg-k már talán a cod2-ben is ki voltak szedve waron[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12757 üzenetére
hát,nem 1280x1024-be kell felvenni a fraps saját kodekjével..hanem 320x240-be...7végén ha nem felejtem el,kipróbálom.
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #12759 üzenetére
de akkor meg mit látsz belőle?
Semmit...
jó ez a /record mert minőségre tökéletes és helyet is alig foglalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
gyerpi
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
válasz gyerpi #12762 üzenetére
ahogy sejtettem..a Fraps bitang nagy méretü videot csinál..nem is ajánlja senki..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12760 üzenetére
miért,szerinted a youtube-s videók milyen felbontásuak,amiket szoktunk itt linkelgetni? elárulom,320x240-es, kb 300kbit-es FLV kódolásu...azért egy kevésbé veszteséges tömörítésü avi-ból,amit a Fraps készít,jobb minőséget lehet csinálni,még ilyen kis felbontásba is.Különben sem arra kiváncsi az ember gyereke,hogy most látszik-e a falon a repedés,hanem mondjuk taktikára,arra meg bőven fasza
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #12763 üzenetére
most őszintén,kinem szarja le a SATA2/8-16mb cache-s vinyók idejében,hogy mondjuk 640x480-ba rögzített fraps videóban 3 vagy 4 giga vagy akár 10gb egy war videója? NTFS-szel no para a fájlméret miatt,gyakorlatilag pár mbyte/sec írási sebességbeni +terhelést jelent a rendszernek.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #12764 üzenetére
hát én szeretek látni...mármint amiket én csinálok azt ugy csinálom..persze a Youtube-os videok valóban ratyik..oda rakta már fel énis videot..és amit oda raktam az is ratyi
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #12765 üzenetére
hát azért 10giga egy órás videóért nekem max akkor érné meg ha az arany levegőböl történő előállitása lenne a videó tárgya
-
Sirandrish
legenda
-
ovecs
senior tag
Na akkor megvan a klánnév, a többség megszavazta:
=NYEV=Balinov
=NYEV=Pyros
=NYEV=Gyerpi
=NYEV=Lorenzo
=NYEV=Yako
=NYEV=Ovecs
=NYEV=Gyiku??????????Nyugdíjas Elit Veteránok
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
-
Balinov
titán
Szeretnék ottlenni az első játéknapon,de nemtom még ,asszonykám hogy melózik,ha nem,akkor valszeg csak estefele,vagy akkor sem tok benézni.
-
Sirandrish
legenda
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #12779 üzenetére
Az még hagyján,hogy komoly de rémítő is .
-
gyiku
nagyúr
23 ora game alatt lvl42
hüllő
-
Balinov
titán
-
-
PyroS
senior tag
válasz Sirandrish #12790 üzenetére
Legalább annyira rémisztő mint a Loch Ness-i szörny .
-
Boci_83
őstag
Gyiku: szerintem ha jó tűlélő vagy és sokszor telepítesz sd-ben illetve szeded le a bombát, ott könnyebben lehet összeszedni a pontokat. Nekem első nekifutásra 25 óra volt a lvl 55, és igen nehezen rázódtam bele.
Gondolkoztam is hogy egy új profilt kezdenék el, csak poénból, hogy mennyi idő alatt jönne össze a lvl 55...?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
jah..rakhattak volna bele még vagy 30fegyot vagy 50 challenget
-
DENON
tag
Olyan gondom volna hogy nem emgy a multi,elindul és rögtön le is áll iw3mp.exe műkődése leállt hibaüzenettel.megvan patcholva de semmi,ami meg a kezdő hszben van analog mix fogalmam sincs hol lehet nekem nincs olyanom amugy vistát használok.
Ha valaki tud valamit köszönöm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest