- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovecs
senior tag
válasz banderasz77 #12530 üzenetére
Este megbeszélem többiekkel
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
gyiku
nagyúr
-
skorBooT
tag
azt nem értem de kurvára /má bocs/ hogy ha szarakodik a pb méér nem lehet újra rakni... ? nem az egész játékot hanem a pb-t akármi is legyen a gondja...
Főleg ha hiányol vmilyen file-t...
-
Sirandrish
legenda
válasz banderasz77 #12550 üzenetére
LOL
mindegy lehet bevesznek 48évesen is
Ovecs majd megmondja hogy kell-e még ember vagy hogyvan...ma lesz a nagy megbeszélésEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
skorBooT
tag
ezt nézzétek meg... kép
és ez a sárga sor folyamatosan pörög...
[ Szerkesztve ]
-
-
skorBooT
tag
válasz Sirandrish #12559 üzenetére
áááááá
-
sNiP3rFun
tag
Nem értem mondjátok hogy ha majd nagyobb netem lesz nekem is 1 megás netem van és gond nélkül fut ugyanugy mint a cod 2...
FPS-t amugy igy lehet előhozni /cg_drawfps 1
[ Szerkesztve ]
-
gyerpi
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #12545 üzenetére
a pb frisitésnél próbáld megadni újra a játék helyét
szóval add game stb. stb és frissitsXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
skorBooT
tag
egyelőre úgy tűnik megoldódott letöröltem és valahogy visszaekecseltem a pbt. egy darabig irogatta a sárgát aztán befejeződött és megy a game...
-
Sirandrish
legenda
ezt így ilyen formában nem mondanám
10megas nettel mikor 250esEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #12569 üzenetére
az viszont a szolgáltató hibája
-
Sirandrish
legenda
nah jó de amikor pero akkor sincs kül a 10Mes net és a 2Mes között...pingben...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz skorBooT #12567 üzenetére
Hát akkor neked mégse az a bajod mint nekem. Nálam nem volt ien sárga szöveg csak amiket linkeltem és leirtam.
Letörölni nem mertem még mert akkor csak az alapot teszi vissza(frissiteni meg ugye nemtom most) ami tuti nem fog tetszeni a szeroknak. Reinstall volt de nem segitett.
A többit meg tudjátok: Tesztnél minden jo. Szal hogy miért nem megy? evenbalance vagy mien oldalon néztem a troubleshoot-ot és irta hogy lehet router gond de nem az mert ha közvetlen a gépbe kötöm a netet akkoris ez van. Szal ezen kivül érdekelne értelmes megoldás.Boci_83: Kösz a helpet de legközelebb mielött segiteni akarsz olvasd el legalább a hsz-em kérlek és csak utána irj. Ha megnézted volna a képeket nem teszed be ezt a linket mert láthatod hogy megprobáltam.
gyerpi: Probáltam. Összes hasonlo trükközést de semmi. Remélem tényleg csak szero gond és egyszer tudja mejd frissiteni.
Vki aki 1.5el tolja és van pbsetupja megirná nekem mien pb-t használ épp. Egy foto ie elég lesz a pbsetuprol. thx.
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz ez_meg_emaz #12578 üzenetére
VÁHÁÁÁÁÁ
Vége a szero hibának! Akinek pb frissités gondja volt má nyomhatja a pbsetup-ot mert most már jo.
Megyek megprobálom beizzitani ezzel az uj pb-vel hátha mostmár jo lesz. űgyiku: Nekem is detto ugyanez a verzioju pb van fenn és tegnaprol mára nem tetszett a szervereknek. Ph-son nem néztem. De a többi kivágott. Most meglesem az ujjabbal jo e.
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
-
gyerpi
aktív tag
válasz Richard #12588 üzenetére
aki meg 100 méterre van tőled wifivel annak meg 2 az a legjobb
azért irtam hogy nem számit a sávszélesség mivel sima 128 -as nettel toltam a cod2-ot 1 évig és a pingem akármilyen külföldi szerveren nemvolt több mint 60 persze ha nem volt eleve lagos a szerver most pedig fel le 1,5 megás és most xar
[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
gyerpi
aktív tag
Helló !!!
Meg írom a szerverbérlésben szerzett tapasztalataimat amit a cod 2 szerver bérlésnél szereztem. Ez Ovecs, Pyros, Lorenzo, PH Balinov, Gyiku /és még nem tudom ki akar csatlakozni/ kolégáimnak szól akikkel mostanában játszogatunk a PH szerveren és TS-ezgetünk. Azért nem írok priviket, hogy lássa mindenki és hozzá is lehessen szólni ha tévedek.
No szóval kb 1 éve bérbe volt 1 cod2 szerver az Obinettől /szerintem mind1 kitől fogjuk bérelni a folyamat hasonló lesz/. A folyamat a szerver megrendeléssel kezdődik ez szépen le van írva a honlapon hogyan mit stb, a szerzédést kitöltöd vissza postán vagy faxon /én beszkenelve e-mailben küldtem/ aztán elindul a szerver ha jól tudom mindjárt ahogy megkapják a szerződést aláírva /e-mailban értesítenek/, elküldik a számlát vigyázat ha nem a hónap 1 napjával indul a szerver indítás ha nem pl 20.-án akkor a maradék 10 napra is számláznak ha 30 napos a hónap - de számlán szépen szét van írva mit miért . No szóval megvan a szerver ezzel 1 időben megkapod a felhasználó nevet és a jelszót, hogy hozzá férjél a szerveredhez / felhasználónév, jelszó, ügyfél = belépés/, beléptél ott tudod konfigurálni a szervert leálítani, restartolni, ki-be kapcsolni a PB-t, eredetvizsgálatot / ez azt jelenti ellenőrizze -e a szerver, hogy eredetivel rendelkezik a játékos aki játszani akar a bérelt szerveren/ - lehet hogy van még más is nem emlékszem már. 1 időben megkapod az FTP hozzá férést is amit leggyorsabban a totalcomander nevezetű program felhasználásával tudsz elérni. Ez az FTP elérés nagyon fontos és a jelszó is mert ezt a jelszót én személy szerint nem minden csapat társaknak adnám meg /nem bizalom kérdése/ csak aki fogja a cfg-t kezelni karbantartani a szervert a PB shotokat ellenőrzi / ja amőgy PB azt nem kell frissiteni a szolgáltató automatikusan megteszi helyettünk/, átírja a cfg-t be rak valami új modot új mapot stb, stb.szóval sztem ehhez elég 1-2 ember aki ért is hozzá / megmondom nem egyszerű és idő igényes is nagyon/. Meg van az FTP hozzáférés utánna el kell dönteni milyen modban szeretnénk játszani PAM mod stb., milyen mapokat akarunk, milyen játéktipus legyen tdm,sd stb.hány privát slot legyen, milyen nevet adunk a szervernek, mi legyen az rcon jelszó amit minden admin megkap szóval elég sok dolgot /ebben lesz segitség ettől nem kell félni és a szolgáltató is kézséges lesz / de mondjuk a cfg igy néz ki valahogy . [link] ezt kell átírni ahogy mi akarjuk. Szóval dióhéjban ennyi . Ha valaki tud még valamit hozzá fűzni tegyeXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Sirandrish
legenda
válasz gyerpi #12595 üzenetére
Természetesen...
bár szerverbeállitásokban inkább Boci tud segiteni...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #12596 üzenetére
jah mi átnevezzük magunkat valami kölyök klánra ők meg ugye nyugdijasdok lesznek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szabozeee
aktív tag
válasz Sirandrish #12597 üzenetére
Jóóóó regggelt Vietnám.. Akarom mondani Andrish..
Meddig voltatok fenn tegnap este?? Hogy sikerült az utolsó war nélkülem????
[ Szerkesztve ]
Hala Madrid :)
-
szabozeee
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest