- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
pls help me KVSP@mailbox.hu
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
LVL 38 as szinten jártam és odalett! ezt visszalehet varázsolni?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Valaki dobjon meg egy mentéssel mert nem jó!
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Akinek szervere van és akar játszani egy rendes klánnal az szóljon nekem priviben ty
-
lamavok
csendes tag
Hello!
Az a helyzet azért írok mert eddig 30-40FPS-el játszottam full low grafon.Ideje az újításnak ha valaki letudná írni h egy Q6600-os procival és egy 8800GT-vel mennyi FPS-e van nagyon megköszönném.Ja és ha tuningolt akkor azt is tegye hozzá.
Elöre is kössz! -
fiftyke
tag
250 simán
http://own-age.com/vids/14082
-
kavicssli
addikt
-
-
kavicssli
addikt
én találtam olyat de tört szervereken nem tudtam játszani! de azért várom még az ötleteket! Csak azért is elkeserítő mert öcsém aki 12 éves is sokat nyomta és neki köszönhető hogy a 37 es szintig eljutottam és "bántja" hogy "feleslegesen" játszott ennyit!
-
csana
senior tag
válasz kavicssli #13664 üzenetére
Az első profil reset-em után én is kicsit megszeppentem, de most hogy kb. 5-szörre gyűröm megint, már úgy vélekedem, hogy megfelelő szerón hc móddal HQ+SD kombóval sec perc alatt begyűjthetők a fegyverspeckók.. Utána már idő kérdése csak a többi. Szerintem elég ütősek az alapfegyók is. Tegnap egy harmincas hc (hq) szerón 1 óra game után 2020 pontot kaptam, ami kapásból szintugrás lett, ráadásul nem én vezettem a tabellát (sőt ).. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy két jó meccs után már lassan észre sem veszed (már nem is azt figyeled), hogy pörögnek a pontjaid.
-
Motaba78
addikt
sziasztok,
egy olyan problémán lenne, hogy 43-as rankom volt a játékban és történt egy rendszerösszeomlás harverhiba következtében, újrapakoltam mindent de sajna ugye 1sel kezdi megint, találtam egy 55rankot amivel fel lehet rankolni a játékot de vista alatt nem akarja elfogadni nekem, tudtok segiteni ebben a problémában, hogy ne elölről keljen kezdeni, mert a neten fegyverrek híjján hamar "kicsinálnak"
a játék és a vista is legális, és persze adminisztrátor módba probáltam a futtatást.
Lécci segitsetek, előre is köszi.
-
szaky23
csendes tag
Szasztok! Tán tud vki segíteni nekem,fél év multi player után azt írja a gépem csatlalkozáskor hogy a kódom használatban van ,vagy egy másik szerveren azt,hogy kivagyok végleg tiltva ,máskor meg ha nagynehezen csatlakozom akkor meg betöltés után szétcsatlakoztat és mindez error cimszóval. Tudna valaki esetleg segíteni ill találkozott már vki hasonlóval.
Köszi a segedelmet! -
csana
senior tag
válasz szaky23 #13673 üzenetére
Ha eredeti, akkor a kulcs probléma a rúter/tűzfal (esetleg vírusírtó) duóban keresendő. Nálam előfordult, de amint portot, és szabad utat adtam neki, meggyógyult. Wareznél más a helyzet..
Ahonnan kitiltottak, ott biztos pofára ment a dolog , amúgy passz. (Lehet mást akartak tiltani csak félrenyomtak) Wareznél meg lehet éppen amiatt..
Az uccsó dolog sajnos a costüm szervereken elég gyakori (valamiért némelyik mod valakinél megmakacsolja magát, és ezt teszi). Ilyenkor konzolból "reconnect" és elvileg enged utána. (Bár lehet nem egyből, és ismételgetni kell az eljárást) Ha meg nem, akkor passz egyenlőre.. Lehet hogy az előző 2 kombinációja miatt van
-
gyerpi
aktív tag
No szóval írnék 1 pár szót a csíterezésről!!!
Sok tisztességes játékos van és a csalóknak ők az áldozataik. Soha nem csaltam és sokszor kidobtak szerverekről mondjuk cod2-ben ezt már megszoktam nem is járok csak 1 pár szeróra ahol nincsa szavazás vagy ahol ismerős játszik
már a cod4-ben is kezdődik ez az állapot pedig annyira nem játszok jól mondjuk ez az 1 oldal, DE
mit gondoljon az ember mikor war-ról aimbot-al dobja ki a PB a csávót, vagy pub-ra beténfereg 1 emberke és első kill-jét vissza nézem SD-n és olyat ránt a fegyó a kezén / mellesleg a falat lőtte csak mögötte én álltam/ hogy ha tényleg ő fogja vállból kitépi a karját, vagy kérdem a kiscsákót, mennyi kell beléd mert kb. 5 AK lövéstől stopping powerral épphogy bepirosodik és persze lekésel - válasz 2 nem elég hát mondom elég baj mert a múltkor csináltak a klán társak 1 kis kisérletet és alap cfg-vel 2 AK lövés átlagosan halálos volt
szóval ez a másik oldal és nem azt mondom, hogy aki jobb az csal sőt csak aki már találkozik ilyennel enyhén szólva furcsának talál olyat, hogy war-on 17 kill-ből 17 fejest oszt ki valaki a meccs féltávjáig de nem fikáztuk csak valamelyikünk megjegyezte neki milyen jól megy- válasz lol csak nem azt akarjátok mondani, hogy csalok mondtuk hogy nem csak fura
- láss csodát leállt a fejesekkel persze nem állítom hogy csalt
csak "akit a kígyó meg mar az már a gyíktól is fél" ennyit errőlXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
pityeszka
őstag
Hali
Szerintetek olyan lehet,hogyha vki csal akkor a fegyverchallengeknél lopja a pontokat?! Lehet,hogy hülyén hangzik de, tegnap este már csak 10 heccsat hiányzott az egyik fegyónál az expert III-hoz map váltás előtt.Lenyomtam vagy 25-30at a köv mapon és csodálkoztam is,hogy miért nem adja már meg??Erre mikor kilépek látom,hogy vagy kb annyival ment lejjebb mint amennyit adtam Ilyen van?nemértem?
[ Szerkesztve ]
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
eta666
csendes tag
Jó kis hacker game! ITT
[ Módosította: Racecam ]
-
pityeszka
őstag
válasz Balinov #13682 üzenetére
140/150-nél volt,mikor kiléptem meg 120/150-nél,ezen forgatom magam tegnap óta
más: van a cod oldalán egy fájl ami elvileg levédi a nevem és ha vki belép azzal akkor a szerver azonnal ledobja.Bemásoltam de nem müxik,valahogy nem lehet megoldani,mert a sok pulya idegesít mikor az én nevemel aimozik!!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
-
forceberg
veterán
Mi kell a cod4-hez, hogy lehessen vele multizni? Priviben vki? Kösz!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
_ATi_1
senior tag
Viccet félretéve kell:
szerverkereső pl.: (Xfire)
1.4 és 1.5 patch
eredeti játék
Persze nem árt ha van géped is[ Szerkesztve ]
-
danati
senior tag
Sziasztok!
Épp waroztunk amikor a pb elkezdte kihajigálni az egyik ellenfelet ezzel: (RESTRICTION: Corrupted File/Memory [81329])
Ez most csít?
-
csana
senior tag
Jé, egy érdekes dolgot figyeltem meg a PCguru szerón: ha késsel támadtam, akkor csak a vágást adta be egyből, ha pedig szúrtam, csak akkor adta be a gyilokot, miután már "kirántotta" a delikvensből.. Ilyesmivel találkozott valaki multiban?
-
Pitbullos
aktív tag
megjelent a sokak altal vart magyaritas a cod4 hez a baker company jovoltabol .
a magyaritast es meg sok minden cod4 dolgot tudtok letolteni a jelenleg legnagyobb magyar cod4 honlaprol.
http://cod_4_hun_site.extra.hu/index.php[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Soak
veterán
Hi!
Ha játékból inditok servert akkor hogyan tudom engedélyezni ,hogy a cheatek müködjenek (god, noclip ... stb) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs