- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
mert mindenki veszi
aki nem az elmúlt pár hónapban szállt bele ebbe, és látta, hogy képes ez 20 ezerig is felmennni pillanatok alatt, az nem fogja kiszórni bagóért.
bár pár napig a csapból is az fog folyni, hogy #kipukkantalufi, szóval szerintem lesz még lejjebb.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Verticoin #13995 üzenetére
Alapvetően csak azt tudod eladni, amit beutaltál az exchange-be. Tehát itt nincs fedezett nélküli eladás/vétel.
Persze lehetne az, hogy az exchange tulajdonosa megjelentett nagy tételnyi eladást, ami a valóságban nincs meg neki. De mit csinál akkor, ha az emberek megveszik és ki akarják utalni? Nem tudja nekik odaadni. A mai világban ezt nem lehet titokban tartani. A kockázat az egekben, a haszon meg erősen kérdéses.
Ezzel szemben ott van neki a váltásokból leeső fix jutalék. Mindegy, hogy felfelé vagy lefelé mennek az árak, ezt fixen megkapja. Nem kell kockáztatnia semmit.
-
Teasüti
nagyúr
Senki nem használ botot?
-
pinnacle
nagyúr
-
erer1000
őstag
válasz Verticoin #14015 üzenetére
azért marad a kérdése megválaszoltatlanul mert az ilyen spammerek mint te szét szemetelik hülyeségekkel a fórumot, HSZ gyűjtés, vagy "énmegmondtam"ozás vagy ki tudja miért...
te sem válaszoltad meg a kérdését, csak nyavajogsz ls spammels
[ Szerkesztve ]
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
butch3r
senior tag
bitstamp elv nem fee nélkül küldi, hanem átvállalja a fee-t, kereskedési fee-ből finanszírozza.
passz, hogy át ér e egy nap alatt.
ha pending és még nincs a te címeden a fork idején akkor ugyan úgy nem fog járni a forkolt shitcoin.14015 verticoin: azért "foglalkozunk" veled, mert k*rva idegesítő amit művelsz és felhigítod a szakmai topic baromságokkal. többször, sokan kértünk, hogy hagyd abba, olyan nehéz volna befejezni?
[ Szerkesztve ]
-
vismaior04
tag
Nem küldtem mostanában kifele bitstampről, de a legtöbb exchange azt csinálja, hogy levesz egy szolidabb átalánydíjat a kifizetésért viszont annál jóval magasabb feevel küldi a tranzakciót, akkorával hogy tuti belekerüljön a következő blokkba.
Ezt úgy oldják meg hogy egy tranzakcióba több tucat, vagy akár száz címre küldenek, az összes esedékes kikérést és így a sok "kis" átalánydíj miatt simán kifizethetik a prémium feet, még szerintem keresnek is rajta.edit: ha bitstampan nincs withdrawal fee akkor nem keresnek rajta, de ettől függetlenül igaz, hogy így mindenki jobban jár.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
A nyílt forrású megoldásokat kutattam egész délután. Most épp a Gekko-t próbálom telepíteni.
Ez tűnik a legfrissebbnek, a többi fejlesztése leállt és/vagy nincs dokumentálva és így számomra használhatatlan.
Az algoritmust magadnak kell behangolni, nem fog varázsütésre pénzt csinálni, de ha csak annyit csinál automatikusan, amit én magam tennék ha 24/7 gép előtt ülnék, akkor már megéri.Meglep, hogy ez itt új. Gondolom aki nagyot kaszál ebben a műfajban, az nem kézzel kattintgat.
A netes beszámolók szerint a bot használók rendre 20-50%-os profitot termelnek egy-egy jól sikerült algoritmussal.
Csak a mai extrém ingadozásokkor rongyosra* kereshettem volna magam, ha ki tudom használni ezeket a tüskéket. Persze utólag könnyű okosnak lenni, na meg nem is voltam gépnél.Apropó: GDAX-hoz nincs vmilyen mobil alkalmazás?
*a relatíve nem túl nagy tőkémmel, de azt simán megduplázhattam volna.
[ Szerkesztve ]
-
btomi9
aktív tag
válasz btomi9 #13958 üzenetére
Voltam az Ankeres automatánál, de nem vettem, mert nem tudtam eldönteni, hogy ez már a mélypont, vagy megy le tovább. Előttem egy külföldi srác próbált venni, de nem tudott. A menüben eljutott addig, hogy vásárlás, QR kód olvasás, de amint próbálta a tízezresét bedobni, mindig visszadobta a gép, hibát nem írt (illetve nem álltam annyira közel, hogy lássam).
Most vagy tele volt a készpénztárolója, vagy nem tudom...
A Flex Gymben (Alkotás utca) is van automata, nem tudjátok, vagy ez régi info? Egy külföldi BTC automata kereső dobta ki Budapestre, meg állítólag van még egy a Stop shopban is a Bécsi úton.
-
Teasüti
nagyúr
Új vagyok a témában, eddig csak passzív kriptovaluta vásárló voltam.
Nem igazán követem a híreket sem, vagyis nem vagyok tisztában milyen sajtót szokás olvasni, ahol írnak a lehetséges piaci hatásokról.
Szóval csak így alapfogalmak szintjén, mit értetek az alatt, hogy bedől? -
Zsoxx
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Cufter
tag
atlag mennyi ido egy coinbase verifikacio? turelmetlen vagyok
-
csaba951
veterán
Nem is kell elővenned a tárcádat, hogy megnézd, megérkezett-e a pénzed. BTC földön transzparencia van. Böngészőben elmész erre a helyre, és ott beírod a címet amire a BTC-t kérted. Search gomb, és utána már látod is az összes forgalmadat a címedhez.
#14038 Cufter
Gyorsan megy! Nekem 3-5 óra alatt mindig visszadobták![ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
-
törölt tag
Találtam egy érdekes hírt: valaki 1 millio dollárért vett Bitcoin opciot
Találós kérdés: legalább mekkora árfolyamot vár jövő ilyenkorra, hogy opciót vett BTC helyett?
Játékszabályok: csak az árfolyamot írjátok be, a magyarázat nem kell (sőt tilos! )
Helyes megfejtők között értékes ajándékot sorsolok ki! (sör/bor)
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz btomi9 #14029 üzenetére
Előbb utóbb ezek is eljutnak majd az exchange-ekre. Ott tudsz majd venni.
Igazából ez az út (vásárlás) nem nagyon szokta érdekelni a fórumtársakat. Az új hard forkra egyfajta ingyen pénzként tekintünk. Azért mert aki egy előre meghatározott időpontban rendelkezett a számláján BTC-vel, az ingyen, ugyanannyi mennyiségű pénzt kap az új pénzből az új pénzhez tartozó címére. Ezt szoktuk beutalni exchange-re, és valami "normális" pénzre/fiatra cseréljük.
Általános jótanács, hogy a hard fork után, de még az új pénz exchange-re való beutalása előtt, átutaljuk a teljes BTC-nket egy másik privát kulcsú tárcába.
Csak az kap biztosan új pénzt akinek olyan BTC tárcája van, aminek rendelkezik a privat kulcsával is. Ilyen például a Bitcoin Core, vagy az Electrum. Aki exchange-en tartja a BTC-jét, az az exchange jóindulatára van bízva. Vagy megkapja, vagy nem. A web-es, (mobil) appos wallet-tel rendelkezők általában nem kapnak semmit.
Az új pénzekhez, az új pénzt kezelni képes wallet is szükséges.
-
deadwing
addikt
Aggódás ON.
Valaki segítsen, vajon miért áll ez 2 napja unconfirmeden?
Trezor tárcába küldtem ki yobit váltóról, 0.1 BTC-t.A cél cím: 3PYXUV69QCf43GYnriiWgHkRBApK2yoW4z
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
vismaior04
tag
válasz deadwing #14044 üzenetére
Egyetlen oka van annak ha valami unconfirmed. Eddig mindig van/volt magasabb feejű tranzakció amit inkább bevettek a bányászok a blokkokba.
291.784 sat/B-tal küldték a tranzakciót, ami normálisan több mint elég, csak éppen jelenleg olyan magasra van nyomva a fee, hogy a háromszorosa is kevés lenne:
https://bitcoinfees.earn.com/[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz s7evcsenko #14046 üzenetére
A cikkben részletesen le van írva - angolul.
A játék miatt légyszíves NE írjátok be ide - magyarul!#14044 deadwing
Ma már elég kb. 274 satoshis/byte ahhoz, hogy kb. 1440 percen belül megérkezzen. Tegnap ugyanehhez még >370 satoshis/byte kellett. Tehát korábban tényleg előfordulhatott, hogy nagyobb fee-vel megelőztek. Mostanra viszont már rég meg kellett volna kapnod. Érdekes![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #14046 üzenetére
Nem segíthetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest