- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Nv topikbol loptam
...
-
Devid_81
félisten
Amikor a csomagodat kiszallitjak
...
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
addikt
válasz PindurAnna #31357 üzenetére
Azt akár folytathatná is..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
Sziasztok!
Tudtok valakit, vagy valamilyen pc boltot Bcsabán, vagy a megyében, akik csinálnak hardveres monitor kalibrációt?
Újabban bántja a szemem a monitorom, pedig most voltam vizsgálaton, úgy néz ki a szemem rendben van.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Digger
senior tag
válasz tailor74 #31359 üzenetére
És mit vársz egy kalibrációtól? Azzal csak a különféle színek arányát egymáshoz képest beállítják, hogy színhelyes képet láss rajta. Attól még a szemed ugyanúgy kifolyhat, ha nem bírod a monitort sokáig nézni! A kalibrálás a profi fotósok és a kalibrálásból megélők mániája!
-
LógaGéza
veterán
válasz Digger #31360 üzenetére
Én saját magamnak kalibráltam a monitorom, előtte ha 90 alá vittem a Brightnesst, akkor olyan mértékben sötétedett minden, hogy egyszerűen eltűntek a részletek. Kalibrálás óta 37-en van, és jobban előtűnik minden, mint előtte. Lehet neki bántja a szemét a magas alapfényerő, de pl egy gamma helyretétellel meg lehetne oldani a problémáját.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
addikt
válasz Digger #31360 üzenetére
Gondolom akkor a következő ötleted a monitor csere lenne, nem?
Nem tudom egyébként, hogy mit várok tőle gondoltam esetleg a helyes színarány mellett beállítják a helyes fényerő, gamma, szaturáció, fehér egyensúlyt is.
Próbálkoztam már itthon a szoftveres állítgatással, nulla változás.
Egyébként Lg 27" ips mlnitorról van szó.31361:LógaGéza igen, én is ilyesmire gyanakszom.
Esetleg privátban leírhatnád, hogy te hogyan csináltad.[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
-
Devid_81
félisten
Szerintem elhagytal valamit...
...
-
LógaGéza
veterán
válasz tailor74 #31362 üzenetére
Egy ismerősömnek van kalibrátora, kölcsön kértem, ráengedtem a dispCalGUI-t, és az megcsinálta.
Ha AMD karid van, és IPS277es monitorod, akkor át tudom küldeni a színprofilt.
Közbe nézem, hogy nem.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
addikt
válasz LógaGéza #31367 üzenetére
Az úgy jó. Jó lenne nekem is ilyen ismerős.
Átlagos kalibrálási díjak 5-8k Bp-i viszonylatban, egyszer én is rá áldoznám az összeget, ha megoldaná a problémám.
Így marad a rengeteg keresgélés a neten, hátha találok hozzá profilt,ami jó alapnak.
Köszönöm a segítő szándékot.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Dani_kp
addikt
Windóz 10 verziók közül melyik az "ajánlott"?
Húgom laposára kellene feltenni.[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Devid_81
félisten
Star wars megvolt?
...
-
Devid_81
félisten
-
Geby
senior tag
válasz moha bácsi #31376 üzenetére
Hogyaza....
Mennyit érhet egy ilyen netbook/notebook féleség......A zsanérjainál meg van repedve kicsit a burkolat, amúgy szép állapotú..... Sony Vaio
-
Devid_81
félisten
Hideg van, sapka, kesztyu...
...
-
fero02
nagyúr
válasz moha bácsi #31382 üzenetére
TK!
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #31382 üzenetére
Lovesed nincs...?
Remelem semmi komoly es nem kell orvoshoz menj...
-
faragojof
őstag
válasz moha bácsi #31385 üzenetére
Úgy néz ki, műtétem lesz februárban. Majd drukkoljatok...
"Formicate Under Command of the King,,
-
mezis
félisten
-
Tybee21
senior tag
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
A cégem keres Pestre, ill. Pátyra 2 fő raktári dolgozót, 1 fő nyomdai borítékoló gép kezelőt, 1 fő rendszer-üzemeltető informatikust! Az informatikusnak elég középfokú végzettség, Windows és hálózatismeret, némi szervizes gyakorlat és jogosítvány kell! Stabil és jól fizető cég!
Hátha érdekel valakit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest