- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
-
tááo
aktív tag
válasz moha bácsi #31150 üzenetére
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Dani_kp
addikt
Akinek kell, esetleg ismerősnek vagy családtagnak az nMag-ra meghívó az dobjon egy privit . Csak megbízható személy legyen .
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
válasz forintuser #31154 üzenetére
Most majdnem 'ingyér van, szóval miért is ne .
Az általam meghívottak fele, már törölve lett (inaktivitás miatt) és eddig nem volt problémám belőle. Illetve mióta nincs arány rendszer, azóta nem is tolják az aránycsalást. Szóval azért nem is aggódom. Plusz oda is írtam, hogy megbízható személy jelentkezzen .https://ingatlan.com/33821564
-
doberman
senior tag
Mindenkinek Boldog Karácsony!
8lnu
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Devid_81
félisten
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
...
-
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
forintuser
őstag
Boldog Karácsonyt totyiklakók,
Holnapkészítést vállalok.
-
tááo
aktív tag
Kellemes Karácsonyt Kívánok.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #31163 üzenetére
Vaze', még meg sem kóstoltam, pedig muter tegnap hozott egy-egy rúd mákosat, meg diósat. Namajdmindárt'
MOD: Egyébként, ilyenkor lehet ezerrel nyomni az ópiátokat, lehet a mákos bejglire hivatkozni drogtesztnél.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #31165 üzenetére
Ja. A múltkor a leadós őrkatonákat szolgálat után elvitték tesztre. Mindenki megbukott, aztán kiderült, hogy mákos patkó volt az éjszakai pótlék.
-
Devid_81
félisten
Csokolom, seggithetek?
...
-
tááo
aktív tag
Tegnap sötétedés után mikor jöttünk hazafelé néztem itt a Lencsón, hogy némelyik erkélyen egy night club komplett disco világítása van felszerelve. Csili-vili, futófény, miegymás és ami feltűnt, hogy mindez teljesen leeresztett redőnyök előtt. Biztosan a sok villogótól nem tudta nézni a Reszkessetek Betörőket. De akkor meg minek? A szemben lévő lakók kedvéért vagy csak egyszerűen annyit nyert a rezsi csökkentéssel, hogy úgy gondolja most megéri.
-
M_o_g_y_i
őstag
Bódog Karácsonyt mindenkibe!
Topiclakók!
Félve kérdezem, de esetleg valaki tudna egy eladó kombi G-s Astrát a városban ill. környékén?
Szín "szinte" mellékes, mongyuk piros, v. kék (kivéve a delfinkék) ne legyen.
Nem valami lepusztult roncsot szeretnék, de nem is áron felül venném.
1.7 dízel, Isuzu motoros előnyben, de lehet 1.4-2.0 benzines is akár.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
grizlisandor
veterán
válasz M_o_g_y_i #31172 üzenetére
AutóDual-nál(katt) van egy pár darab, tessék válogatni.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz grizlisandor #31173 üzenetére
Köszönöm, azokat néztem már.
Csak esetleg "kéz alatt" ha lenne, aki még nem hirdette/vitte be kereskedésbe, azt lehet még előtte sikerülne megcsípni.
Sajnos épp lecsúsztam egy megfelelőről... Amikor telefonáltam, épp akkor nézték az autót, és sajnos le is foglalózták.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Dani_kp
addikt
válasz M_o_g_y_i #31172 üzenetére
G-Astra-ból 1.4 benya, az 1.6 "betegágy" részleteket nem tudok, de Milyen autót vegyek? topicban nem ajánlott.
https://ingatlan.com/33821564
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Dani_kp #31175 üzenetére
Háátt...
Úgy tudom a benyásokkal sem sok a gond, esetleg kis olajat csipeget(het), de ez sajnos a fránya ökotekk szériára jellemző.
Részben ezért is keresek Isuzu-motorost, de "sajnos" hajlok pont az 1,6-os felé kicsit (de ha találok a "régi motoros" 75 paripást szép állapotút, akkor letojom a gyenge menetteljesítményt. Az a motor a világból kimegy, ha nyomatékból autóznak vele, nem pörgetik totál fölöslegesen (csak a hangja nő úgyis, ereje az nem jön meg ).
Egy 1,4/90 volt amit elvittek épp előlem.
Vagy ha lenne 2.0/136 kombi... De nincs.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
doberman
senior tag
válasz moha bácsi #31180 üzenetére
Megnéztem, de mi ezzel a gond??? - aztán adtam rá hangot is! jesszus most már értem mire gondoltál...
8lnu
-
grozam
tag
Üdv!
Van esetleg valakinek Olaszországban használható konnektor átalakító,vagy telefon töltő? Esetleg tudja-e valaki Csabán hol lehet kapni?
-
faragojof
őstag
Boldog Karácsonyt, csabai topik!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Morris
veterán
válasz grizlisandor #31185 üzenetére
Volt. Most írtam rá, hogy mi a stájsz.
Két hete adta el. -
doberman
senior tag
Mijjen névnap is van ma?????
bazzeee....
8lnu
-
TeeBee73
veterán
válasz moha bácsi #31192 üzenetére
Én nem a nadrágom próbálgatnám rajta, inkább megismertetém a mágikus hengerrel.
MOD: Mondjuk, valószínűleg el is rontaná pár perc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
TeeBee73
veterán
válasz PindurAnna #31194 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest