- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz FatalEror #10351 üzenetére
Akkor nyomban itthagyod a topikot?
A hozzászólások típusai azok helye szerint:
- szakmai: a fórum főoldalán a Prohardver!, IT Café, Gamepod, Mobilarena és Szakmai Logout csoportok
- közösségi: OFF-topic Logout, Fáradt gőz, "Prohardver! Interaktív" és "Klánok, ligák, versenyek"
- piaci: Hardverapró, Állásbörze
- blogok, lokál: a Logoszféra, a Lokál és a Blogout hozzászólásait nem számoljuk[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
-
otto14
őstag
És van 2 kockásingem, az megfelelhet?
@csiga: nézz be este a topikba, és az esti hsz-ket olvasd, olyanlor nem a reggelről beszélünk
[ Szerkesztve ]
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #10352 üzenetére
Latod csigusz, ide ne a rangert jarnak a kollegak. Itt mi "egyszeru emberek" jol erezuk magunkat es nem a rangokra gyujtunk. AZ a faxa hogy tul vagyunk a 10.000-ik hozzaszolason es meg nem volt veszekedes mint a tobbi topicban.
MIt kell azert tenni hogy esz a topic kiemelt legyen ?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
FatalEror
addikt
válasz MiklosSaS #10359 üzenetére
Ráadásul még a címe is tökéletes,csak ez nem az a fajta off topic,ahol elharapjuk a másik a torkát,saját igazunkért.
Esetlegesen ha ide tévednének kell nekik mondani,hogy vagy intézzek el priviben,vagy nyissanak maguknak egy intel vs amd,melyik a jobb qrvaanyázos topikot.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #10357 üzenetére
@csigusz,nem azert jarunk ide,ide a kozossegert jarunk a jofej emberekert a poenokert nem rangot szerezni,meg amugyis az mar szerintem baj hogyha valaki rangot akar szerezni,az jon majd a hozzaszolasokkal amivel segitettel masok problemain.
@mikloss,ne legyen kiemelt,ne jojjon minden hulyegyerek ide verni a nyalat,itt egy jo kozossseg van nem hianyzik ide a vita vagy a f@r0kmeregetes...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem epitek semmit...sem gammer szobat...sem mast, sot meg 2011-es platformot sem veszek...
Eadom a gepemet, veszek meg egy jo kis celeront csinalok internetre egy jo kis miniPC-t, munkara meg bejarok az irodaba dolgozni....jatekra meg veszek egy konzolt !~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #10371 üzenetére
Menjmar,bevizezi es majd ragja a kormet hogy ezt nem lehet tuningolni mi a szar ez?
-
Yeffy
veterán
-
laca000
őstag
Egyébként, ha jobban belegondol az ember, józan ésszel, a végén mindig csak a nagy fejrázás következik, minek?
Ez az évi 4-5 valamire való, annak látszó játék, hát hogy is mondjam, kevés..
Nem beszélve azoknak tartalmáról, amikor rég egy Doom-al, COD1-el, MOHA-val, stb-stb hetekig, hónapokig eljátszódtunk.
Ma meg?
Kapunk egy szépen becsomagolt valamit, amit a legjobb jóindulattal is, a legtöbbször csak hiánypótló hulladéknak tudok nevezni.
Mert nem más.
És előadják magukat a fejlesztő csapatok, ez mekkora egy tett volt, meg az ilyen motor, meg az olyan motor..
Úgy látszik, a filmek halálával, elgagyisodott a játékipar is.
Amott kapunk sok bugyuta robotot, robbantásokat, mert az alacsony ingerküszöbű polgárt csak az csigázza fel, mi egyéb, mi más?
Emitt meg a nagy nulla, szintén csilli-villi de tartalmatlan semmit.
Persze ezt többször kiveséztük.
A PC csak második, de néha én úgy érzem, inkább a sok századik.
Csak vedd a procit meg a vga-t, de mi a jó francnak!?
Röhej ez az egész.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Áh, de siralmas, mikor szándékosan belelát az ember, mert belelát, ezekbe a mai játékokba is, valami kis többletet..
De hiszen nincs is bennük: "többlet".
Egyszerűen nem érnek semmit.
1 óra bohóckodást maximum.
Játék közben, már néhány éve folytonosan azon kapom magam, hogy: unalmas.
És nem azért mert "megöregedtem".
"Csak" szimplán: gagyi, gagyi kategória.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
Nah, mi a bré' van itt má'? Annyira sok hsz ...azé' átolvastam. A szoba jó, látszik nincs neje...
ööö... valami hasznosat is akartam írni, de közben elvesztettem a fonalat. Gondolkozom, h saját alu házat építek. Eddig fából próbáltam mindenfélét, de az nekem nem tetszik. Pedig vannak jók a neten is, de ehhh... mittomén. Valami kell, mert ez a kreativitásmentes élet szétcsapja az agyam, érzem ahogy hullanak tucatjával... és nem az alkohol, hanem az unalom miatt
laca000: +1. Ha filmeknél nagyon menő (mert f@snak a stúdiók valami újba belevágni) a remake, akkor érdemes lenne játékokban is: ott a Deus-ex első rész, Quake Wars, STALKER (akár Metro-t is írhattam volna, mert keleti barátainkban nincs hiány ötletekben, viszont játék motort nem tudnak írni sajnos). És nem utolsó sorban Unreal Awakening remake is jöhetne. Megjegyzem köszi Carmack, h kiherélted, mert Te motort akartál írni és nem játékot. Megvettem az Unreal III-at, de pár óra játék után ment is a polcra... az egy színorgia, ízlésficamos bélyegnyaló gy.p.-seknek.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Stepo
aktív tag
válasz ViZion #10385 üzenetére
Ismerős érzés .Nekem is kellene kezdenem valamit magammal...mondjuk én inkább keresnék vele,mint költenék .Gondolkodtam sok mindenen,de amik a neten vannak 99%-uk kamu(suli mellett nem nagyon tudnék fizikailag megjelenni )..Lehet elkezdek weboldalat készíteni,vagy mittomén Elfoglaltság nélkül meg lehet őrülni.
Mondjuk egy ilyenben el bírnám képzelni a konfigomat.
-
ViZion
félisten
válasz ViZion #10385 üzenetére
kimaradt: másrészt ha nézem pl. a Dead Space logikai (muhaha, Rubik Ernő forog most a sírjában, pedig még él... ) feladatai annyiból álltak, h X feliratú dobozt kellett adott helyre vinni... és maximum 2 szobányi távolságban volt. A labirintus azt jelenti manapság, hogy 2-3 -as elágazásba futsz, amiből 2 zsákutca két kanyaron belül. Mikor a "hatalmas játéktér" azt jelenti futva a csőben ha körbenézel akkor láthatod amerre nem lehet menni... nah akkor várhatjuk a jó gémeket. Sokan besz@rnának pár komoly régi játéktól. Nagy Warcraft fan voltam, StarCraft (németül ), de előtte Pool of Radiance... végigszótárazva. Vagy az Elder Scrolls, ahol megkaptad a küldit és csak harmatos utalás volt, h mit kell csinálni. De STALKER modok között is van, ahol se térképen jelölt célok, se minimap, se semmmi extra nem segít... De volt, aki a fórumba posztolta a versikét amit kapott, mert abból kellett kitalálni, hogy mi a küldetés (...és utána kiagyalni, h mihez kezdjen az infóval). Ilyenből sztem 10 db-ot nem adnának el... Vagy ki tudja? Lehet mások is vágynak kihívásokra, játékok megújulására?
Stepo: a netes munkák 99,9%-a kamu. Volt ismerős, aki egy időben -még ezek hőskorában, újságos verzióban- sok otthoni munkalehetőséget kipróbált. Illetve "kipróbált" ugyanis igazi meló nem volt. Volt ami mittomén mi fűzős- rakosgatós volt, az ígért nagylóvé helyett, ahogy kiszámolta, alig keresett volna, irreálisan sok csomagolás után lehetett volna fizuja. A legdurvább az volt, mikor X ezer Ft után megírták neki, h leveleket és címlistákat kell árulni... köszi. De voltak munkaközvetítők is, vagy 10k-m bánta nekem is. Régi listákat küldtek, sok munka több hónapja nem volt érvényes. Valahonnan (gyanítom német újságok) összevakarta, legépelte, elküldte. Volt, ahol az önéletrajz otthagyásáért kellett fizetni... azóta sem hívtak, pedig sokszáz embert kerestek... Azóta a törvények is tiltják ezt, szerencsére. Vigyázzni kell.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Stepo
aktív tag
válasz ViZion #10387 üzenetére
A régi játékok voltak az igaziak Nagy kedvencem még ma is a Gothic 1-2 Aki végigviszi csalások és végigjátszás nélkül annak nagy respect .Fuu Warcraftot is nyomtuk orrba szájba alapsuliban mentek a nagy lan partyk este 6-ig és szombatonként is bejártunk Régi szép idők (Na jó nem is olyan régi ''csak'' ~7-8 éve volt)
Igen,nagyon kell vigyázni Engem szerencsére még nem vágtak át.(és remélem nem is fognak)
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
-
ViZion
félisten
Ma benéztem az FX és a 7770 VGA topikokba... jajj. Továbbra is megy a sötétség, az önámítás. Mostani okosság, h a 7770/90 1GB fHD-ban elég mindenre, csak legyen 8350 és sok ram hozzá. Istenem, akik ennyire ostobák és közük nincs éríntőlegesen sem a dolgokhoz, azok miért nem kussolnak? 1 GB ram nagy textúrákkal kevés, rendszer ram lehet egy terra is, az elérése túl lassú, sok hasznát nem veszi a GPU... Persze vannak, amik futnak jól fHD-ban, de azért nah, ez egy belépős kari, nem lesz bikaviadal vele.
Látom FX topikban "kalap úr" alkot, őszintén jobban örültem volna, ha Intelt vesz, boldogítsa azokat. Ráadásul érezhetően minimális érzéke van a dolgokhoz, szövegértelmezéssel is küzd.
Továbbra sem látom úgy, h jót tenne az egészségemnek, ha ovasnék ott. Sok lúd
disznótormányost győz, nem fogok senkivel vitatkozni, jobb ez így.Valaki akar ezen vitatkozni?
-
otto14
őstag
Mariozzunk
asd
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #10391 üzenetére
Ami ott folyik b+,az a sotet kozepkor,mindegyik a hasara ut es dobigalozik a dolgokkal,holott annyi tapasztalatuk van azokkal a dolgokkal mint homoszekszualisoknak a nunival,lattak kepen.
En neha befogok irogatni,mert vannak meg szerencsetlen emberek akiken joljon a segitseg,mert ha ezek a mi utodaink az fx be akkor hihetetlenul hulyek..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Yeffy
veterán
válasz otto14 #10392 üzenetére
áááá, ezt hol találtad?? : hatalmas nagy köszi a linket! annyira imádtam ezt a játékot, gec... első játékaim egyike volt
#10387 Vizion: jókat mondasz. én most személyszerint full plexi házban gondolkodom, melóhelyen lomtalanítunk/tatarozunk, és lett kb 1,5 háznyi "hulladék"plexim, csak sajna nem nagyon vágom, hogy kell csinálni. pedig jóféle lenne, ha az egész ilyen lenne...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ViZion
félisten
válasz otto14 #10394 üzenetére
Szerinted ha mondtál volna, akkor még itt lennél?
Dzsefri: a hulladék plexivel többnyire az a baj, hogy karcos. Nem is látod, amíg meg nem világítod. Nekem mondjuk a full plexi házak nem tetszenek, illetve nem is a házak, hanem akkor már illene minden kacócot harisnyázni, egyszínre festeni, burkolni, ledezni... és a 15k-ház máris 30k, mire jól néz ki.
Amúgy dekorost keress, azok dolgoznak plexivel, lézerrel szépen lehet vágni. Csináltam is, voltam aprón, de a dekoros egy f@sz, volt, h egy hónapot vártam a cuccokra. Amúgy jó fej, de a nagy melókat veszi előre, a kicsiket meg "úsztatja"... nekem meg égett a pofám. Értem én, h 5k plexivágáson nincs sok haszna, de akkor is... ehh. Volt, h árra vártam heteket. Na ez másik történet, vannak netes plexis helyek is. Házilag is lehet megmunkálni, de óvatosan kell, mert elpattanhat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs