- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Az Aida nálam nem működik rendesen (folyton lenullázza a beállításokat, ami nekem nagy érvágás, mert az a monitorozó szoftverem egy panelen) ami így a tesztfázis elején eléggé bosszantó, cserélnem kellett sok helyet foglaló meg gagyi dolgokra...
Egyébként nincs a 8.1-el baj, kicsit más, mint a 8, de megszokható hamar.
Vannak dolgok...
-
Yeffy
veterán
válasz ricshard444 #10854 üzenetére
nekem valamiért nem találta a webhelyet, amit linkeltél, de akkor megoldható, az a lényeg. értem.
köszi a választ. igen, az AIDA nekem is fut, akkor az nem okés még.
még életemben nem használtam 8-asat, így nem tudom, milyen. de szerintem kipróbálom a másik vinyón kicsit.
mikloss: ok, köszi azért
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
MrM94
addikt
Nos,megvan az uj jatekszerem.
Adtam egy 580 at + radobtam egy 20ast.
[link]
[link]
Tesztek FullHDba alapon
3DMark Vantage
A kartya,egyaltalan nem hangos,normalisan hut.Nem sokkal hangosabb mint a 3 slotos DC2 asusom volt.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Hat igen, orommel lattom hogy amiota a mernoki egyetemre jarsz megtalaltad a "mernoki" megoldast a teli futesre. Igy be tudod a szobad futeni es van nagy orom is odahaza. Kar hogy az FX-et eladtad.....akkor mar a szomszed szobat is futheted volna.
Viccet felreteve, ma vartam a teszt eredmenyeket, nagyon jo kis "dog" duruzsol a gepedben, orvendek hogy nem ijedtel meg a referenciatol. Nagyon jo uzletet csinaltal. Gratula a kartyadhoz !!!!!! Elso osztaly !
Tehat,
- tetsztik ? - igen
- van ra penzed? - igen
- szukseged van ra ? - nem !!!Innentol kezdve logikus az hogy megvetted. AZtan gyere nyomju a BF3-mat, gyozzuk meg Paripat is hogy jo a jatek, oszt legyunk bodogokkk....
Milyen a hangja ? Ugye hogy nem annyira veszes a referencia hutes ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #10859 üzenetére
Ember,a hangja az picsafust,minimalisan hallhato.Ugyertem jatek alatt minimalis hangja van.. sapphire 3870 msi 6850 3x 4x hangosabb volt.
Igen,tokeletesen igazad van,van min melegiteni a kezem,amugy meg nem akkora kazan ez
Egyenlore nagyon szimpatikus szamomra kedvelem,lehet bele fogok szeretniJa,es a masik dolog h azert kellet a kartya mert nem mindenki jarkal 590 el mivel ritka mint a feher hollo
Nem szeretem a nagyon mainstream dolgokat,ha tudom kerulom.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz otto14 #10840 üzenetére
full házi fázisceruza: 1,5-ös tömör réz vezeték, szigetelt + 1 db E27 égőfoglalat + 1 db 230 V legkisebb hagyományos égő. 24 V-ra dettó így. Esetleg krokodilcsipesszel és sodrott réz vezetékkel extrázhatod a 12-24 Váos verziót. De könnyen találhatsz ledes feszmérő kapcsolást a neten, had ne keressem meg neked.
Jester01: jah, elírtam. Lőjetek le érte egy teaserrel... ...az alsó csajnak frankón van orgazmusa. Valaki próbálta már sex közben? A két fenékre (saját+ a csajé) 1-1 elektróda, és had süljön el...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Most nezegetem a teszteket...igazan egy kemeny brutal kartya ! Nezd itt van egy osszehasonlitas Vantage-ban. LOW tuning (+ 50 MHz a 780-nak) 4770K (4.2 GHz) + GTX 780 (912 MHz) VS 3770K@4.5 GHz + alap GTX 590. [link]
Tatva maradt a szam hogy milyen jo a bench-ekben, szerintem ha picit megcibalnad (mondjuk +50-60 MHz) akkor siman hozna a 770-et.
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, ha leszaltal a foldre akkor jo volna ha tesztelned picit mit megy a tuningban. Majd paripaval kellene tesztelni, 7970 GHz, 590, 780. Esetleg meg valakinek ha van 680-ja (i7 vagy i5-el) es 690-je. Nyomhatnank valami jo kis teszteket, lehet meg @tesztesGyuri is adna par jo otletet.
-
laca000
őstag
Gratulálok hozzá!
És abban is egyetértek, hogy minek
Arra az évi 4-5 játékra csak az olyan ökör vesz magának, mint mi vagyunk, ilyen brutál VGA-t.
Meg leszel elégedve vele, meglátod.
Majd jól elcsodálkozol, hogy: "jé, a játék folyamatos", nem úgy mint eddig volt.Az a 20k pedig, a teljesítményt nézve, egyáltalán nem volt sok, az volt a bolond aki ebbe az üzletbe belement.
Biztos iszik belőle néhány kisfröccsöt..[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ricshard444
veterán
válasz MiklosSaS #10865 üzenetére
A Valley-t, de főleg a Heaven-t nem tartom túl reprezentatívnak.
A Mark-ot szintén nem, mert olyan nagy magas a skálázódás amit játék alatt csak ritkán látni.Ingame-t meg ugye kilőve, mert az nem pontos annyira, főleg ha más gépeken nézzük.
Maradnak a GPU orientált játékok amik lehetőleg Benchmark-kal is rendelkeznek.Metro Last Light Benchmark-ja maxon például jó lenne, Hitman Absolution úgy, hogy benne legyen a 1,5GB memóriában, tehát mondjuk 4x MSAA-val vagy szimpla FXAA-val, ahogy tetszik.
Tomb Raider mérőkéje nem sokat ér, de végülis az is jó valamire
Aztán ott van a Sniper Elit V2 Benchmark (itt CF-el 99%-s skálázódás volt maxon), ha piszkáltok a dokumentumokban ahol vannak az opciói akkor toljátok maxra élsimítás nélkül, ha nem akkor alapon is jó lehet, bár nem annyira érdekes.Most így hirtelen ennyit tudok mondani ami reális lehet és GPU orientált úgy, hogy az 590 ne fusson ki a memóriából, de lehet Metro-ban le kell venni ahhoz is az SSAA-t, nem tudom, nem néztem azt még 1,5GB-s kártyával, próbáljátok ki.
Hajrá-hajrá
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz FatalEror #10867 üzenetére
Ha jol gazdalkodik akkor 2-3 is belefer...csak ne kezdene a homokorat enekelni
@laca000: ezt mondtam neki en is, nincs ra szuksege de nagyon jo bolto csinal. Ugyebar egy GTX 680 / HD 7970 -tol erosebb, es azok 80K korul vannak, picivel van elmaradva a GTX 770-tol ami visszont 100-nal kezdodik. Tehat hihetetlenul jo boltot csinalt. Mar csak azert is mert itt angliaban egy zsir uj 580 az 100 font (63KHUF) es az 590 pedig 299 (102K HUF) fontert aruljak most.
-
laca000
őstag
válasz ricshard444 #10869 üzenetére
Le kell venni az SSAA-t Metro-nál, és az összes komolyabb játéknál, mint ahogy HD7970-el is le kellett, a 3 GB-ja ellenére is, elvérzett.
Viszont 1080p-ben sokszor feltehető a kérdés, minek is oda élsimítás, minek is oda szűrők?
Az én szememnek perfect abszolúte nem egy letisztult játék, pont a Metro, képregény-szerű, valahogy mindig "szőrösnek" érzem a képet, max beállítások, szűrők mellett is.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #10870 üzenetére
Nagyon jól futottak azzal a kártyával a játékok, komolyan mondom, csodálkoztam rajta.
Miatta lett a HD7970 eladva.
Sokkal folyamatosabban ment a GTX590-essel, ugyanazon beállítások mellett: MINDEN.[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz laca000 #10872 üzenetére
Mert elfogy a GPU, de aztán ott van a több GPU kérdése ahol már menne a sírás, hogy elfogy esetleg 2GB memória nagyobb felbontáson, és ha csak annyi lenne rajta akkor mi lenne? Szívás.
Ebbe az 1080P élsimítás/nem kell élsimítás dologba nem mennék bele, sokszor láttam már ezt a témát és akinek nem kell az nem is fog használni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
MrM94
addikt
válasz laca000 #10872 üzenetére
Igen,fullhd ala,nem igazan erzem annyira letszuksegnek a szurok hasznalatat...Pl,ha regebbi jatek feltolom,ha ujabb akkor inkabb leveszem,tobbet szamit az fps mint egy 2x elsimitas rajta..Nem ugy allok neki hogy na akkor most minden maxon maxon mert ez egy bika,evvel is van kompromisszunk,ugye a keves tuning,1.5gb memo/gpu
-
laca000
őstag
válasz ricshard444 #10874 üzenetére
Tudom, hogy elfogy a GPU, azért mondom.
"Sírtam" is eleget a 7970-essel.
Ne menjünk ebbe bele, igazad van, mert a nyamvadt 1.5 GB memóriája mellett nem volt annyi gondom az 590-essel, mint a szokásosan agyonbálványozott, drágább, tökfeleslegesen 3GB-os 7970-el.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Macsek szép vas, ha valamit bírtam Geforce-ban az a normálisabb gyári hűtés. Sok jó játékot hozzá, csak asszony rovására nem menjen.
Hmm.
Úgy néz ki lassan két év (ha a telefon annak számít, mert ha nem akkor 6) hardverfejlesztési szünet után (és egy év filózgatás fórumolvasgatást követően), nálunk az egérmozi (15,4"-es notin való filmezés) szűnik meg maholnap. -
laca000
őstag
válasz ricshard444 #10878 üzenetére
Tetszik-nem tetszik, ez van, így volt.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #10883 üzenetére
Ne irigyelj, kicsit még bűntudatom van emiatt. Az a vicc, hogy családon belül másnak könnyebben veszek valamit mint saját használatra (ezért párom néha kicsit ferde szemmel néz ) kevésbé alapvetőt.
Nem tudom, hülyén vagyok összerakva vagy csak ilyen mintát hoztam magammal. De mostanra végképp elegem lett a moziból (legutóbb fülessel ültünk be, én úgy is néztem végig a filmet), asszonyka is örül neki.ricshard444: Igaz ami igaz, nem egy vastag kávával bír
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
-
ViZion
félisten
válasz ricshard444 #10885 üzenetére
Ez ilyen lego edition, kapsz egy panelt, házilag maratott nyákot és egy marék alkatrészt. a keretet biztos még nem rakták fel... ...vagy nincs rá KERET!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
Haverok után mentem BF3-azni.
Jól jöttek ki a dolgok.
Erre kidob az admin, hogy menjek pro szerverre...
éccsa...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Jovok en is jatszani csak vegre legyen mar kesz ez a rohadt munka. Holnap koran melo, aztan este manchaster..kedden...tanitani ...aztan haza...szerdan meg 6-ra mar melo. Hat, ilyen het elott min a hetvege kelett volna jobb legyen.
-
MrM94
addikt
válasz mackosajt #10892 üzenetére
A battlefieldet,en balf@sz vagyok hozza.ti profik vagytok.komolyan,vicc nelkul!
@Mikloss:gyere,rad varok,most tesztelgetem a kartyat kulonbozo jatekokba,mikor meglattam hogy cry3 ba ugyanazon a beallitason amin eddig hasznaltam az 580at es vele volt 60 70 fps,es mikor meglattam hogy evvel 120-140Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
őstag
Szerintem nálad én tuti bénább vagyok BF3-ban. Old szkúl CS-s vagyok, szóval egy ilyen BF, COD izékben annyira vagyok jó, hogy spawn után lepuffantsanak egyből.
BF3-at megvettem EA-s bundle-ba, asszonynak is, néztük coop-ot, hááát.... amikor bebújtam egy betonfal mögé, hogy picit nyugtom legyen, erre egy tank kiszedte az egész fedezéket, és álltam vele szembe egy száll puskával, akkor éreztem, hogy ez nem az én játékomJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
őstag
Mi az ilyen szintekig nem jutottunk, coop miatt vettem csak meg, de sok volt CS:GO után egyelőre. Nyilván utóbbi egy primitív valami BF-hez képest, de lehet azért szeretem jobban.
Utolsó BF ami igazán tetszett, ami miatt még anno a jó kis Geforce 3 Ti200-asomnak repülnie kellett, a Vietnam voltPlusz BF3-nál negatívum, hogy nem lehet saját linux dedicated szervert tákolni, pedig akkor tuti többet bohóckodnék vele
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
MrM94
addikt
válasz addamka #10896 üzenetére
Na igen,a sajat szerver tenyleg negativum.Hogy oszinte legyek a COOP ot ki sem probaltam meg..
Nekem ugy megtetszett a multija,azon kivul hogy egyaltalan nem tudtam jatszani,es mindig csak ingyen frag voltam,valami megfogott benne.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
őstag
Így 30hoz közel a hajhullás, sörhas, orrszőr mellé lehet nálam kialakult egy FPS impotencia is. Lassan de biztosan rosszul vagyok, ha multiznom kell. CS ami maradt, de az is inkább csak valami egyedi pályán 1-2 ismerőssel max. Mondjuk akivel lehetne játszani annak még a CS:GO-hoz is sz@r a gépe
GTA V is borzalom az afgán, német, bantu visító kissrácokkal, ha lesz gyerekem tuti kinyírom, ha ilyen korán elkezd ilyesfajta játékokkal játszani
Asszony meg megint azt hitte, hogy a gyomrom korlátlan méretű, vagy csak péksüteménytúladadolással akar kinyírni. Vett 2 kakaós csigát, 2 túrós-lekváros táskát, 2 sima lekváros táskát, 2 valami bazinagy vaníliás cuccot, és ezt mind vacsorára kaptam...
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
-
ViZion
félisten
válasz addamka #10896 üzenetére
Akkor Urban Terror is a Te játékod lehet! Egyszerű mint a faék, de pörgős, mint a Quake, ugrálós, mint az Unreal Tournament (a régi, nem az új f@s), csapatos, mint a CS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest