- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Hmm elolvastam a konkurens oldal bejegyzéseit, néha megjelenik ott ez-az ami itt nem, bár itt általában pontosabban részletesebben kivesézésre kerülnek a dolgok. Elolvastam a Mantle cikket ott is, de a fórumot már nem kellett volna. Kb. 15 hsz-ig bírtam. Itt is szoktak fárasztó szájkaraték menni, de az ottani a vitaképesség engem leginkább egy homokozóra emlékeztet, amit elárasztott a Cunami.
-
otto14
őstag
- Apu! Hány éve vagy együtt anyával?
- 19 éve.
- És miért kell ennyi ideig vele lenned?
- Látod asszony, már a gyerek se érti...asd
-
ViZion
félisten
Mi a különbség egy átlagos fiatal nő és egy átlagos fiatal férfi között?
- A nőnek több spermája van.jaffakutya: nincs harag! Tudom hol laksz
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz FatalEror #9405 üzenetére
Node, ha jól akkor is elmegy csak máshogy.
Yeffy DJ Hol? Az ólon túl.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
En azt sem tudtam hogy van ilyen topic. Kerek majd valakit hogy linkelje be nekem is . Venroka vagyok, de szeretek tanulni.
Gyerekek, hogy mi megy az FX-es topicban...haaaatt...van alaplap, intel CPU meg minden csak FX-nem. Pedig itt meg lehetne targyalni ezeket is... vagy inkabb ne, elbaxhatja a topic hangulatat.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #9408 üzenetére
Praktikusan én már nem is nézem az FX topikot. Minek?
A fantáziálás meg a "majdhaazájemdécsodáttesz" nem oda való. Leírtam ott is, nem értették, 2-3 oldal fantáziálás után úgy éreztem onnan már nem kaphatok semmit, amit tudtam azt már leírtam, leírtuk. Zárható.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Ne legy ilyen pesszimista. Meg nekunk is van mit tanulni jo boven, aztan meg sokkan vannak akikneg segitsegre van szukseguk, a baj csak az hogy rengetegen szetbaxak az off-al. Pedig pont ezert nyitottam meg az off-olos topicot. Csak sokan valami oknal fogva nem szeretnek ide bejarni. Pedig itt nagyon faxa barati hangulat van .
-
stratova
veterán
Kisz pletykát tesszék kici occó!
Muhhaha végre lenne 10m/20c szerver proci, az már csak 2 mag lemaradás és ha azt nézzük, hogy HT nem skálázódik úgy mint a CMT akkor komoly IPC fejlődéssel csúcs Warsaw lehetne egálban az E5-2697-v2-tel. De vajon mennyi L3 cache lenne benne, mert Opteron 6380-ban 2x8 MB van .
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Tomko78 #9414 üzenetére
De, ez a 4P-ig skálázódó CPU-k foglalata (AMD-nél a "legfelső"). Itt most eleve szerverprocikról esett szó ezért is említettem meg a konkurens aktuális csúcs 2P lapkát. Az S4S árban nagyon más liga.
1P Opteron 3300 AM3
2P Opteron 4300 Socket C32
2-4P Opteron 6300 Socketvs.
1P E3-1200 v3 - Haswell (max 4/8 / CPU)
1P E5-1600 v2 - Ivy (max 6/12 / CPU)
2P E5-2600 v2 - Ivy (max 12/24 / CPU)
S4S E5-4600 - Sandy (max 8/16 / CPU)
S4S E7-4800 - Nehalem (max 10/20 / CPU)
S8S E7-8800 - Nehalem (max 10/20 / CPU)[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz stratova #9415 üzenetére
Szerk.:
1P E5-1600 v2 - Ivy (max 8/16 / CPU)Ezek nem Gamer lapok, tuning se nagyon van bennük, bár egy-két lapnál rebesgettek vmi 12% OC-t AMD-nél.
Itt ugye az a difi, hogy AMD nem hozta le az LGA 2011-nek megfelelő szintet asztalira. Pedig pl. renderelni nem lehetne olyan rossz, de náluk 4modul/8szál feletti lapka csak a legfelső Opteron 6300-asok között van.[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Valaki (malibutomi) nem tud szerezni olcsón Bitfenix Prodigy fehér házat? + még ami kellen eaz egy AMD X4 750K ,és 2x2 Gb DDR3 1600Mhz.
Készül az asszony gépe abba lenne a cuccos.
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #9419 üzenetére
Mester, tud esetleg olyan üzleti notitmárkát (főleg HP mert ők AMD-sek ), amiből az USA-ból hozott példány garanciája itthon is érvényes. Már ha létezik ilyen. Egyben érdeklődöm, hogy ha valami külhoni beszerzése jutna eszembe itt az OFF-ban vagy privátban kérdezzem.
-
Stepo
aktív tag
válasz Malibutomi #9422 üzenetére
Akkor pl.egy kizárólag Amerikába szánt lapost,csak ott lehet(ne) gariztatni.(ha jól értelmeztem)
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #9419 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Új SSD nincs ócón?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #9433 üzenetére
Oksa köszi.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #9440 üzenetére
Ha esetleg volna idod megnezni mennyibe kerul amcsiba egy HD 7990, azt megkoszonem
-
Malibutomi
nagyúr
Ormányos azt láttad, hogy a 120gb kingston ssd akciós iponon? 22K, az elég jó ár!
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Phű azt láttátok, hogy az AMD bemutatón, a BF4-et demózták 5760x1080 felbontásban EGY DARAB R9-290X-en
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #9443 üzenetére
Itt is jó áron van most.
(#9444) Malibutomi:
Van videó link?[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
-
otto14
őstag
Bedurrantottam a gépet és megy jól, mimden fasza. Egyelore 1 crt moitorral és golyos egérrel tolom. Koszi mimdenkinek. (Bátyuskám megajándékozott veleuk, ok mán nem használják )
asd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest