- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz H.Ezredes #1051 üzenetére
ha valakinek van meg kedve csatlakozni, akkor csak nyugodtan. Ketten is jol irtottunk, de +2 ember nem lenne hatrany (skypeon beszelgettunk, de ha valaki tud meg egy TS-t is, akkor az meg jobb )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
szurmais
csendes tag
válasz ProciVettel #1009 üzenetére
Én külső szemlélőként láttam ilyet
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=szurmais
-
kutkut
addikt
válasz Cseri0058 #1049 üzenetére
Elvileg a mesh qualityt kell ultrára rakni.
gergo0328: Csak egérrel? És nem fogy el az egérpad? Ha meg elfogy, mire újra a pad "tetejére" rakom az egeret, addig ugye nem kanyarodok, és még oldalra is elmozdul az egér és így a jet... Bár ezen egy jobb egér lehet, hogy segítene...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
-
gergo0328
senior tag
keresek beugrót warra: Lényeg h tankban jó legyen és tudja használni. 8-kor lenne war
-
Laraxior
titán
válasz gergo0328 #1062 üzenetére
Tankban jó? Oda nem kell nagy tudás, max hogy meglegyen rá minden, de manapság elég rá a füst és a guided
Előre-hátra mindenki tud menni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LLD
aktív tag
-
stifi
senior tag
ha TS-en vagytok, csatlakoznék, skypeot nem akarom felrakni most
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Tervezgetem a konfigom alakítgatását és kérdezném, hogy az alábbi ötlettel mennyire lenne élvezhető a játék multiplayerben!?
Táp: Corsair CX430
Alaplap: Gigabyte EP45-DS3
Processzor: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz-ről Egy Coolermaster TX3-mal kicsit felhúznám, ameddig biztonsággal megtehető. Nem tudom meddig lehet...
Videókártya: Valamilyen HD 6850-et tervezek ( mert max ezt hajtaná ki a processzor ha minden igaz)
RAM: Kingmax 3*1GB DDR2 800MhzA táp-alaplap-proci triumvirátust mindenképp megtartanám, nincs zseton és szándék sem teljes konfigcserére.
Vga és RAM-ok változhatnak persze igény szerint.Előre is nagyon köszönöm az észrevételeket!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Neoteric
addikt
-
Lmh
őstag
Hmm, köszönöm! Mondom, prociváltás esélytelen, mert az alaplapváltással is járna, az úgy már rengeteg....
Tegyük fel veszek 6 giga 1333, ddr3 ramot és meghúzom a procit 3.6ig mondjuk.
Azt elfelejtettem mondani, hogy nem kell a full hd, 1600x900 bőőven elég, sőt még az alatt is.
Milyen a 40-50 fps bf3-ban? Mert azt tudom, hogy cs1.6-ban fix 100 alatt képtelen vagyok játszani, de egyéb játékokban tudtommal bőven nem kell a fix 100. Szóval folyamatosság szempontjából, elvileg nem elég 40-50 fps?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Neoteric
addikt
Elég vékony az a réteg, akinek itt megvan multiban a fix 100 fps.
50fpssel már el lehet lenni, viszont nem ez a mérvadó, hanem a minimum fps. Lehet hogy átlagban meglesz neked a 40-50, sőt felugorhat 60-ra is, de mivel időnként lezuhan 20 alá akár, úgy fogod érezni, mintha szaggatna. Persze nem kell mondjam, hogy rendszerint akkor fog ez bekövetkezni mikor épp "eksön" van és még jobban kéne az fps. Ilyenkor könnyen eshetsz abba a hibába, hogy valaki más anyját ok nélkül emlegetni kezded.[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Dtomka
veterán
2 magyar szervert találok és azok is üresek... najó 4et de akkor is üresek.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
A Beta idején én is C2D E8500-t használtam HD5850-el és 2 gb 1066-os ddr2-s rammal. Nekem iszonyatos szaggatások tették szinte élvezhetetlenné a játékot és kétlem, hogy a vga lett volna az oka. Bár tegyük hozzá, hogy a Beta verzió is mutatott "kisebb" hiányosságokat. Szerintem a több ram sokat dob a játék élvezhetőségén.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Zoli1222
addikt
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season
EA-HU-7 [WOTI][INFANTRY War Rules][No M320/RPG/Shotguns/Snipers
hirtelen itt ez a 2, ami nem üres és eléggé erős...[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Ha jól sejtem akkor abba a lapba belemehet egy quad proci is. Egy átlagos q6600-al már előrébb lennél és nem sokkal drágább, mint az E8500. Ha apróban el tudod cserélni, akkor pici ráfizetéssel sok problémától szabadulnál meg a BF3-ban.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Lmh
őstag
Köszönöm!
Nekem ebből az a tanulság, hogy szerintem továbbra is távol tartom magam a játék megvételétől!
Nektek további jó játékot!szerk, off: most látom jött még hsz. A gond, hogy bent van pár napja a beárazós topicban a procim, de nagyon le vannak maradva az ármesterek lap+procim mennyit ér kb? külön-külön?
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Neoteric
addikt
Amik ízig-vérig magyar szerverek, mivel helyileg is itthon vannak és perpill nem üresek:
EA-HU-1 [AIR MAPS]
EA-HU-3 [RUSH] [ALL MAPS]
EA-HU-7 [WOTI][INFANTRY War Rules][No M320/RPG/Shotguns/SnipersIlletve a többi:
EA-HU-2 [CQ MAPS]
EA-HU-4 [B2K] [CITY MAPS]
EA-HU-5 Metro 24/7 1050 ticket No Rules
EA-HU-6 CQ/RUSH Mix 100% ticketPSN: ne0teric_sAN
-
- = Zk = -
félisten
ehh
Tehran Highway-re akárhova felmegyek ahol 1-7 üres hely van, mindíg baserape van. hihetetlen[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gergo0328
senior tag
Köszönöm a warra való beugrást Mukornak. Akinek lenne kedve kipróbálni milyen egy war szóljon nekem és egyeztethetünk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #1081 üzenetére
Amint elindul mindenkinél a live battlelog, már nem lesz ilyen remélhetőleg.
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
óó, ez nem is rossz.
bár most látom, hogy menyni ticket van hátra, abból is letudom szűrni szerencsére. de van, hoyg beesek egy ilyenbe" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nanorambo
őstag
Hehe. Engem most noobozott le valami hiper kocka repülő-buzi. Folyamatosan kilőtte a gépeinket egyszer felszálltam hőkövetővel kilőttem és utána folyamatosan vinnyogott, hogy milyen noob vagyok, hogy hőkövetőssel szedtem ki. Aztán amikor szintet lépett akkor nagy betűkkel beírta chatbe, "hogy szintet léptem". (angolul)
Ezeket csak sajnálni tudom... -
- = Zk = -
félisten
válasz gergo0328 #1091 üzenetére
hogy mit használsz?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #1092 üzenetére
Klikkelőt. Tudod, olyan mint a blekkelő, de a flekkelőre is nagyon hasonlít. Néha még összekeverik az emberek a blokkolóval, de az teljesen más tészta.
Bocsi.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
-
gergo0328
senior tag
Klikkelő: olyan mintha a bal egérgombot nyomkodnád gyorsan így pötyögtetsz a fegyverrel. így tudsz a legpontosabban lőni. (sztem) Ezt meg lehet úgy csinálni hogy 1 gombnyomásra beállítod azt h fél másodpercenként egyet lőjön a fegyver úgy, hogy te csak nyomva tartod az egérgombot.
-
bul07
nagyúr
Hova a rákfenébe tűntek a HC szerverek mentem volna kicsit TDM-zni ere össz visz 7 szervert talál
Lett volna szerver karbantartásra és e miatt normára álltak volna vissza
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok