- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
I Love BF3..............
Gulf of Oman
Csináltam egy gyerekkel(nekem 131/40)---(neki 190/28 KD) erre nem beszarik a game.........Battlefield 3 működése leállt.........™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Viper26
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #1752 üzenetére
Ezt a megjelenés óta nem sikerült nekik helyrehozni (ha foglalkoztak vele egyáltalán), mint szoktam volt mondani, hozzá nem értésre gyanakszom a kedves dájsz részéről.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Viper26 #1753 üzenetére
nem baj..............Tv missile azért meglett a helire
Battlelogos eredmény,most lett vége 142/44-es KD-m lett a végére.[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Viper26
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #1754 üzenetére
Én 5 napja nem játszottam már, holnap lehet ránézek kicsit.
Na szép, nekem nem volt ilyen köröm több mint száz óra alatt.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Viper26 #1755 üzenetére
Subboris nevű sráccal nyomtam.
És az még a durva,hogy qrva sokáig bírtam a levegőben,aztán mikor 1-szer már le tudtak nagy nehezen löni akkor meg írta a srác,hogy nagyon keményen repültem.....Mondtam neki,hogy BF2-ben van egy pár 100 órám repcsi/heliben is
-
Viper26
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #1756 üzenetére
Helivel gyakorolhatnánk, gunnerkedés megy, viszont pilótaként lenne mit csiszolni a tudásomon.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
pohár
félisten
válasz Viper26 #1753 üzenetére
vagy talán kicsit komplexebb a dolog mint hogy gondolnád
programoztál már életedben?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Winne
nagyúr
A "More Statistics" résznél a skill mit kíván jelölni?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Bazzzs
senior tag
A matchmaking rendszer használja, hogy megfelelő játékosok közé tegyen, ha nem manuálisan választasz szervert. Értéke attól függően változik, hogy milyen játékosokat lősz le a játék során. Ha magas skill értékkel rendelkező ellenfelet sikerül lelőnöd, akkor növekszik a skilled, ha alacsony értékkel rendelkezőt, akkor csökken.
Itt az eredeti angol nyelvű leírása:
• You gain/loose SL based on every confrontation with another player
• Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled
• Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20)
• The SL is used for matchmaking[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
gabipaci
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #1756 üzenetére
Mondtam neki,hogy BF2-ben van egy pár 100 órám repcsi/heliben is
Tény, hogy jó helis vagy BF2-ban, benne vagy az első 5-ben, akiket ismerek, de a statoddal nem hencegnék, lévén, hogy elég sok időt töltöttél stat-padd és timeing szervereken. Hányszor is nullázták ezért a statodat?Logitech hardware tester
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #1761 üzenetére
Meg akartam neked mutatni a 38/0-s meccsemet LAV-AD-al, de az elmentett battle report link már csak ezt írja:
Battle Report no longer available
Could not find the Battle Report in the Statistics engineVolt pár elmentett linkem, de már egyik sem él
-
dilipok
veterán
igen, viszont ez nem azon az elven mukodik. Ergo, ha te kapsz 20 pontot, kozel sem biztos, hogy akit lelottel az is veszt 20at
Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Winne
nagyúr
válasz Mukorka #1772 üzenetére
Engem abszolut nem zavar, csak érdekelt. A kdr-em még mindig pluszban van, pedig nagyon rohangálós vagyok és képes vagyok a 20. halálom után 21-edszer is visszamenni ugyanoda, hogy foglaljak, élesítsek, felszedjek. A ppm-em se olyan rossz, így abszolut nem zavar, meg nem a statért játszom, hanem, hogy nyerjen a csapat.
-
Mukorka
addikt
ppm = spm?
Tudom , engem nem is zavar hogy valaki kezdő vagy béna ( na nem te ). Viszont pl tegnap egyik kedvenc szerveremen lévő forma ugatott hogy 3x le fog késelni, mindezt nagy betükkel írta s egyéb csúnyaságokat is mondott. Nem bántott meg de persze egyszer se késelt le viszont rendesen belőttem és kapott mindig egy smile-t mikor meghalt. Utólag megnéztem a profilját és kemény 200 óra alatt 0.7 kd , 180spm és egy egész barátja volt bl-en. Tudnám akkor minek ugat hogy meg fog alázni mikor 200 óra alatt már rájöhetett hogy ez nem az ő játéka, itt már ne mondják hogy kezdő.
Na mindegy, ezt most csak úgy elmeséltem
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
NFL#13
tag
K/D ráta kb. annyira mutatja meg egy játékosról ,hogy hogyan játszik ,mint a cipőmérete.
Nem tudom elhinni ,hogy az óvodásokon kívül ez izgat még valakit. Bár lehet csak 12 éves szinten lévők járnak fel ide ebbe a topicba...
5 éves gyerekkel csináltatok 10-es K/D arányt, csak megmondom neki ,hogy hova menjen fel, hova feküdjön és ,hogy mikor lépjen ki...
Most ti vagytok a játékért vagy a játék van értetek? -
Winne
nagyúr
válasz Mukorka #1774 üzenetére
Engem nem zavar, ha valakinek kevesebb pontja van az adatlapján, ha azt csinálja amit kellene. Egyedül ebben a játékban senki sem ér semmit. Ha 0.5-ös kdr-el is örömmel játszik, akkor neki megérte a játékot megvenni és ez is lenne a játékok lényege, hogy szórakoztasson.
-
Mukorka
addikt
Nem , ez vérre megy!!!
A folyamatos statjavítás inkább görcsös munka mintsem szórakozás. Már majdnem 300 óránál tartok és még nem szórakoztam egyszer sem(#1775) NFL#13: Az lehet de ettől még low marad a gyerek. Nekem úgy van jó kd-m hogy az spm-em is magas és mivel azt nem statpaddal , a kd-t meg nem kempeléssel értem el így biztosítottam magamnak a megnyugvást hogy igenis számít valamennyire ez a két érték mivel együtt dominulnák és tükrözik a játékos tehetségét.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Mukorka #1772 üzenetére
Nekem jó ha 0,5 a K/D arányom, nem igazán mozgat, én csapat munkára megyek inkább és abból van a pontom, nekem csak fun ez az FPS műfaj, én RTS játékos vagyok, csak néha van kedvem lőni akkor pár kört játszok, nem is akarok jó lenni benne, csak élvezzem.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
NFL#13
tag
válasz Mukorka #1777 üzenetére
Nem tükröznek azok semmit. Én csinálok neked olyat ,hogy szobrot állítasz nekem. Közben meg csak a nyomorék statfüggők megoldásit(kilépkedés ,ide-oda állás, helyek és stb) alkalmazom. Aki a stat alapján akarja megállapítani ,hogy milyen játékos valaki ,az még egy 12 éves gyerek szintjén van. És nem tudja miről szól egy csapatjáték. A leghasznosabb játékosok ,akikre biztos a neve alapján nem mondanád ,hogy balfaszok, azok nem rendelkeznek jónak mondható stattal. Akkor most ők is bénák?
Nem tudom melyik fogyatékos találta ezt ki ,hogy az a legjobb aki ezerszer annyit öl ,mint meghal ,de biztos nem játszott még igazi csapatban.
Ebből csak az következik ,hogy a sok nyomi a stat miatt játszik, csapatot leszarja. Sőt még maga a játék is másodlagos csak azok a rohad számok jók legyenek.
Az ilyen az sem tudja mi a játék lényege. A másik meg ,hogy emberileg a társadalom szempontjából egy hulladék.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Mukorka #1777 üzenetére
Csak szólok, mielőtt még belepusztulnál, hogy a statjavításnak soha sem lesz vége...
NFL@13: Szerintem meg lehet állapítani simán a profil alapján, hogy mennyire jó játékos. K/D arány, ha jó, és ha a kilépések százaléka is kicsi (bár ez lehet kifagyás is...) stb-stb, akkor azért kap egy képet az ember.[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Azért ne ess túlzásba, csak a csalók a hulladékok.
Ezek a statisztikák a baráti/ismerősi körben számítanak, ott ahol tudják hogy nem statpaddolok és lmg-vel bipodkempelek egész pályán. Arra is jó hogy versenyezzünk egymás ellen de íratlan szabályok vonatkoznak erre. Egyébként meg nem, szándékosan sem tudnál olyat csinálni amiért szobrot állítanék neked.(#1781) haly : Neeee
ez vicces, pont haver mondta múltkor mikor elértem egy szintet hogy akkor most már szórakozhatok is. Erre mondtam hogy ááá, ilyenkor auto jön a következő elérni való cél
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok