- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz joey0235 #1700 üzenetére
Mert gyűlölik/jük a tolvajokat! Igazság szerint jogosan!
Viszont ezen most nem kell fennakadni! Nem akarok erről vitát nyitni.
(#1704) joey0235 : igen!!
Egyébiránt segítség: keresd danih kollégát az apróban. Ő nagyon jó áron árul orosz kulcsokat B2K-val együtt. (majd ha működik, must éppen rosszalkodik az apró)
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
jaja....
meg az M26 DART" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Drang.hu
csendes tag
Drang over and out!
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #1710 üzenetére
Igen, és van aki villámgyorsan tud váltani, amikor kifogy neki az M16A3, vagy az AEK
-
- = Zk = -
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #1715 üzenetére
Mit hogy ?
Egérgörgő, vagy 3 - as gomb -
őstag
Azt ne mond, hogy ezt ti nem tudjátok megcsinálni... Elég jó céltáblák lehettek Viccet félretéve, most már annyira nem lehet trükközni itt, mert a tárazást is rendesen megcsinálták. (ha kifogy a tár teljesen, meg kell várni, míg újra felhúzza a fegyót, nem úgy mint pl COD4-ben, vagy BC2-ben [ahol fel sem húzta a fegyvert ]) Szerintem ez az egyik legfontosabb dolog közelharcban. Aki nem tudja, az csak elbukik ilyen szitukban.
-
- = Zk = -
félisten
uh, igaz. sry.
filóztam én is, hogy vmit kéne, mert néha mellényomok erősen ...
pl pont ezért vettem le az F-ről a melee attackot. szaladtam már bele olyanba, hoyg késelés helyett odab.sztam egy gránátot xDDDD..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
tárazás:
javítás óta nem táraz scope-pal néhány fegyó. sniperek absz nem. jobbegérgom, és utána reload....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kutkut
addikt
-
őstag
válasz - = Zk = - #1720 üzenetére
Ez nem patch óta van így.
Patch előtt is el kellett venni a szemedtől a snipert, hogy fel tudd húzni/ újra tudd tárazni, hacsak nem tetted be a straight pull bolt-ot.[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Nagyon rá vagytok erre az Enigmára kattanva, de továbbra is azt mondom, hogy hc szerveren nem nagy szám ezt előadni. De ettől még a videó jó
-
- = Zk = -
félisten
igen, használok straight pull bolt-ot.
de itt arra értem, hogy ha pl a 6-os tárból van 1 a táradban, és nyomsz egy R-t, úgy, hogy közben a scope-pal nézelődsz, nem cserél tárat. nem mindíg.
sniper absz nem, egyéb fegyoknál 2x-3x(!) rányomok, és cserél...na, meg az is megeshet, hogy a bill a car. nincs kizárva
#1721) kutkut
nah, ezt kipróbálom![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dilipok
veterán
válasz - = Zk = - #1724 üzenetére
nekem mukodik mindig. Lehet, h nalad van valami (vagy en vagyok makos )
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
őstag
Biztos, hogy a billentyűd a ludas. Nekem a D gombom ilyen, mióta megfürdettem a billt. A gyengébb leütéseket nem érzékeli. Pedig szétszedtem meg minden, és csak a műanyagot sikáltam meg. Lehet nem száradt meg elég jól. Annyira nem vészes, mert játék közben úgyis nyomom mint a veszett liba, akkor meg műxik
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #1719 üzenetére
ok
-
boogie84
veterán
Engem nem zavar a gyerek, csinálja csak ha ilyen birkák ellen megy. Csináltam múltkor én is egy 115/50-et, de nem is ez a lényeg, mert ebből is lehetett volna összevágni egy mókás videót, de marhára nem tükrözi a teljes játék képét!!
Mellesleg megjegyzem érdekesen játszik.
(#1681) xavix13: Maradjunk annyiban h volt benne hc és normál is. Azt magyarázd már meg nekem hogy sikerült az utolsó killje????
1'51 helikopterből. Mennyivel lő mellé, ne vicceljünk már...(#1730) bognar110: Busmannak volt ilyenje azt hiszem. Kérdezd tőle ha átsiklanak felette.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
- = Zk = -
félisten
válasz dilipok #1725 üzenetére
most, hogy mondjátok.
gyanús is a billem. néhány betűt "kihagy".... hm. ennek utánnajárok... vagy visszacserélem vmi tescos f.sra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bognar110
őstag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Bognar1' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006 Erre valami megoldás régen volt már egy ilyen errorom valahogy meg tudtam oldani de már nem emlékszem.
-
dilipok
veterán
válasz - = Zk = - #1729 üzenetére
egy wordpadben nyomkodd a kombinaciokat, amiket jatek kozben hasznalsz. Ha kihagy, ott a hiba
bognar110: frissitsd a PB-t
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
oriic
HÁZIGAZDA
És a Magyar Kupát a coRDHA nyerte.
A 2. helyen a Rock végzett.3. helyért holnap játszik a PoH vs V8.
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
válasz dilipok #1732 üzenetére
jó ötlet. meglesem, köszi ...
szimulálok Word-ben Bf3 TDM Seine Crossing-ot... ezt lássa meg vki, le nem mosom magamról
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #1738 üzenetére
Majd írd le , hány killed volt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
hacsak a kill... de hogy a fr.ncba fogom elszámolni a heal-eket, meg revive-okat?! xDD
dilpok:
ki, én? á nem, csak mindíg" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
csibe1
addikt
A patch előtt a sniper fegyverek úgymond automatán táraztak: miután kifogyott a tár elvette a scope-ot,és új tárat tett be aztán felhúzta.
Most ezt nem csinálja meg,el kell venni a szemedtől a távcsövet,mert nem táraz addig,és nemcsak a sniper hanem a rakétavetők sem.
Ettől élethűbb lett a tárazás,jobban oda kell figyelni amíg megszokja az ember.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
- = Zk = -
félisten
jah, f.sza...
akkor jól éreztem, hogy vmi nem kerek a sniperek körül...[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz - = Zk = - #1746 üzenetére
Először én is pilláztam,hogy mi van most.
Az L96-nál meg eltűnt a Flash supressor a patch után." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #1743 üzenetére
jogos
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok