- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #349 üzenetére
Gratulálunk a nyerteseknek!
A névsort hamarosan ide is publikáljuk, hogy aki lemaradt, az is tudja, mi lett az eredmény!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
Logitech 35%-os kuponkódokat Nyertek:
everestx89
Peti429Logitech 50%-os kuponkódokat Nyertek:
Talaltgyerek
ProEvoFan_hunBack To Karkand DLC-t nyertek:
flameangel9330
katka_HUN
sharx-hunterGratulálunk a nyerteseknek!
Gabipaci hamarosan mindenkivel felveszi a kapcsolatot!Legjobb tudomásom szerint, már van, aki holnap megkapja a B2K-t!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
- = Zk = -
félisten
no azt hogyan?
ésszel hogyan lehet shotival távolra lövöldözni?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dantenero72
aktív tag
Vajon még ebben az évezredben eljut oda a gamer társadalom hogy nem az lesz a menő hogy mondjuk egy 24v24 mecsben az egyik fél a full nolifer pro gamer mig a masik csapat azt se tudja hol az egér szintüekből álljon? Mikor lesz a "pro" jatekosokban annyi hogy ne azert legyenek "prok" mert letudjak alázni azt aki ahoz hogy megtudja nyomni a W betüt lekell néznie a billre? Mert ha már vele egyszintu jatekos ellen kell jatszani az nem fun? Mert esetleg lelövi? Hmmm szamomra ez rejtély ebbe mi a jó ,főleg hogy profiknak hiszik magukat emiatt.
-
LLD
aktív tag
válasz Dantenero72 #363 üzenetére
Gratulálok minden nyertesnek,csak így tovább!!!
Előbb játszottam,on-nyál metró és többször is kérdezték LS11!!
Nem tudjátok hogy mi az????A német nyelvismeretem eléggé hiányos finoman fogalmazva!![ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Def26
félisten
válasz Dantenero72 #363 üzenetére
Ezzel nem igen lehet mit kezdeni. Vannak kifejezetten noob szerverek. Gyakorolni kell ezen és ha megvan a full felszerelés a kedvenc fegyverekre és legalább egy 30 -as szint akkor már bátran mész bárkivel szembe.
Mindenki végigmegy ezen aki nem a megjelenésnél veszi meg a játékot.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #361 üzenetére
Célozva ... és nem több 100 méterre gondoltam
-
sixpak
nagyúr
Origin megint alszik. Vagy csak nálam?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Chris78
aktív tag
Nálam már megy.
Szerk:mégsem
[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
lacos001
senior tag
válasz lacos001 #300 üzenetére
Feltettem a buta vasra,high-on minden 1024-be ( majd még emelek rajta,amig birja,legalább nem fogom be az okosabb gépet...),egyáltalán nem akad,nem szakadozik,játszható.DE!
Aki ezt a hozzávaló origin baromságot,a módját a belépéshez,a szerverekhez való kapcsolódást kitalálta ( idejét ),annak most szivesen kitépném a szivét. Az nem tetszik...
Ennyi maszlagot,mint körités,hihetetlen.....
Lehet nálam van a hiba,vagy ez természetes.....de.......van mikor 2 perc is eltelik mire connectet kapok a szerverre.....Azt ne vegyük figyelembe,hogy fogalmam sincsen merre-mit-hogyan-kivel,az egy dolog,majd beletanulok,de a játékot körülvevő dolgok elég nevetségesek.
Net nélkül még az optionsba sem tudok belépni,na ez vicc.....
Amúgy jó,hangulatos játék. -
kovsol
titán
Ma vettem meg PC -re is, level 1 vagyok már 5k pénzt megért nekem a b2k val együtt, közben egy közepesen fos gépet összedobtam az xbox mellé, azért 1080p high 0xAA 16xAF el szépen futkorászik most ezen a gépen. Nem tudom van-e olyan akinek megvan xbox360 és pc re is előbbi limited fémdobozzal, másik meg orosz letöltőkód
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
szurmais
csendes tag
beengedett
szerk.: de szerverre még nem csatlakozik[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=szurmais
-
v-paci
aktív tag
Ezt amúgy minden este eljátsza az EA online? Mármint, hogy összefossa magát... most már kezd rohadtul bosszantani. A nyomorult steam legalább működött folyamatosan
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Def26
félisten
Nekem megvolt, de akkora különbségek vannak, hogy az nem igaz. Konzolon valahogy senki sem figyel a feladatra, a legtöbben camperkednek. PC -n sokkal összetettebben kell dolgozni, hogy sikeres legyél.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Klántársamat érdekes ok miatt rúgták ki:
Percek óta ezen röhögök.
Live-Die-Respawn
-
TTomax
félisten
The BF3 Statistics Engine is currently down.
Battle Report no longer available
Could not find the Battle Report in the Statistics engineRemélem azt a 60K pontot megkapom az 5000-es tdm után...
Ja hát és ugye rank1-es lettem.... ha ez igy marad elég zabos leszek...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Mukorka
addikt
BF Friends: Revive .
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
szurmais
csendes tag
Elindult
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=szurmais
-
TTomax
félisten
Jól van .. megvan,odaadta...keményen megdolgoztam érte az oroszok ellen...
[link][ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Def26
félisten
Ez a KH2002 ekkora fegyver lett? Vagy 5 -en ezzel lőttek le.
-
vazsa23
csendes tag
Hi all!
Most jutottam oda h megszerezzem a game-t épp frissítek 8,5/4,5 gb ez lehetséges, már kb egy órája 100% és csak tölti lefelé, bocs h ennyire tudatlan vok de nem volt időm eddig foglalkozni vele.
ÜDV -
boogie84
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
4-5 napig bírtam BF3 nélkül
Ez a pihi elég volt arra, hogy talán nem idegesít fel a rosszul sikerült patch.
A kedvenc fegyveremnek annyi (M4A1; pedig elvileg hozzá sem nyúltak), de kedvelt "pecsenye" és az AS Val továbbra is használható.Most az AEK-971 a legjobb fegyver.Szó szerint. Látom már szinte senki nem használja a suppressort, most a heavy barrel a menő.Engineernél most mi a jó fegyver?
A tankba néha elég 2 rpg,de ha játék úgy gondolja, akkor a 4 is kevés neki, pedig nem szerelte senki.[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok